Jump to content

ThePhoFe

Uživatel
  • Příspěvků

    114
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About ThePhoFe

  • Narozeniny 08/11/1997
  1. A tu o červené karkulce nám nepovíš? Opravdu, tohle fórum jde s prominutím do sraček, hlavně s inteligencí a komunikace některých z Vás. Člověk se tu snaží pomoct a hned na něj vyštěknete s bůh ví jakou drzostí. Pokud Vám vadím tím, že chci někomu pomoci, tak to je Váš problém a můžete s tím jít víte kam.
  2. Ano přiznávám že Theme jsou stáhnuté, (nejsem kodér ani designer) tak jsem je stáhl. Ale jinak pracuji v jazyku HTML, PHP a MySQL.
  3. Mohl bych vidět nějakou tvoji "profesionální" práci? Klidně, proč ne ale pošlu ti to do SZ, nerad bych zde spamoval.
  4. Když jsem se podíval na web, opravdu jsem se zhrozil. Header jak kdyby z popelnice vypadl. Ale co už, tak mě napadlo, kdyby si chtěl pomoct se stránkama, tak mi napiš do SZ. Rozhodně vytvářím lepší stránky a co je hlavní, tak aspoň na profesionální úrovni. Kdybych měl hodnotit tvůj web, tak 1/10 protože to je opravdu, děs a hrůza.
  5. Ok, tak tedy hodnotím body 0/10. Musel sem si rejpnout
  6. Lidi, děláte to moc složitě ... Stačí si stáhnout mod "Too many items" a dát ho do složky minecraft.jar ... pak už jen stačí odsrtanit meta-inf (předpokládám že to každý ví) a pak už jen stačí spustit minecraft, načíst world a stisknout 'O' a nahoře vlevo je šedý čtvereček s žlutým měsícem, na něj klikni a aktivuje se ti "creative - survival" mod. A pokud myslíš v multiplayeru tak to napsal kolega o příspěvek výše
  7. Omlouvám se za špatnou kategorii, ale nevěděl jsem, kam to plácnout. Ale já potřebuji to, že když najede na text, změní se kursor myši z šipky na ruku, s vytáhnutým ukazováčkem.
  8. Ahoj, potřeboval bych poradit jak nejlépe v Javascriptu udělat, aby jsi klikl na obrázek a pak by se zobrazil "alert" kde by bylo napsáno "Hello world" nebo něco takového. V javascriptu jsem začátečník tak potřebuji poradit Děkuji za pomoc předem
  9. Popravdě, viděl sem hodně slabých výtvorů ale tenhle je z nich nejslabší...
  10. Tak jsem tu opět a teď snad s lepší verzí obrázku než předtím. Prostě mě photoshop baví a tohle jsem vyplodil. Doufám že je to lepší než to předtím.
  11. Tvé rozhodnutí je naprosto nesmyslné, uvědom si, co si napsal. K práci. Teda k banneru, další výtvor, který je naprosto katastrofální, tím pádem nevím, jak vypadali ty předešlé, ale jestliže byli horší než tady tento, tak to rozhodně nepokračuj. Je to úplně na nic, hnusné, odporné, amatérské, prostě vše na ho*no. Jestli je to opravdu tvá 4 práce, tak moc šancí u tebe nevidím. Spíše žádnou. Každý jednou začne a než se zlepší to trvá EDIT: Předešlé práce sem nezveřejnil. Před 1 dnem sem nainstaloval PS CS5 a dnes to zkouším.
  12. Zdravím, tak zkouším v photoshopu a snažím se zdokonalovat. Tento můj "Name banner" co teď uvidíte je asi má 4 práce v photoshopu. Tak, potřebuji znát Váš názor na to, zda-li bych měl pokračovat v photoshopu či nikoliv. Předem děkuji za odpovědi. (Hlasujte/Komentujte/Nespamujte)
×
×
  • Create New...