Jump to content

milhaus52

Uživatel
  • Příspěvků

    362
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

3 Jonny Sindacco

About milhaus52

  • Narozeniny 05/18/1995
  1. Web ti klidně udělám, ale na oplátku chci, aby měl server minimálně 200 UIP (nemyslím v budoucnu!!!) za den jinak to nemá hodnotu . A reklamu na webu.
  2. Spíš to bude fungovat, tak že web bude odkazovat na web, který teprve bude odkazovat na film, vetší podrobnosti kvůli nápadu nechci sdělovat
  3. milhaus52

    hledám Hosting warez

    Zdravím potřeboval bych nějaký hosting, který bez problému vezme web s warez. Měl by být za rozumnou cenu a nejlépe s neomezeným datovým přenosem. Rozhodně nechci nějaký, kde mi za měsíc řeknou, že nebudou můj web hostovat. Nepůjde přímo o warez, ale o něco podobného např. KinoTip. Předem díky za odpovědi .
  4. To mne nenapadlo díky, problém vyřešen.
  5. milhaus52

    pomoc Prodej

    Teda jak dlouho ti to zabralo 10 minut?
  6. Mám takový problém mám notebook na kterém nejde monitor (u na něm ani není ), takže se chtěl připojit jiný monitor ovšem objevil se problém. Monitor jede ale jen do doby než se načte Windows pak zhasne a nic. Samozřejmě sem zkoušel klávesy na přepnutí monitoru, ale nefungovalo no a jelikož na Notebooku není monitor nemám to jak udělat přímo ve Windows ručně. Takže se vás ptám na nějaké nápady jak tento problém vyřešit. Mě napadlo přeinstalace celého OS, aby se to nainstalovalo, tak aby byl primárně využíván jiný monitor než ten co byl na notebooku, ale jistě chápete, že do přeinstalace se mi nechce, takže bych chtěl jestli by to nešlo jednodušeji
  7. milhaus52

    hledám Browser hru

    Je to opravdu zajímavé pročtu si pár návodů jak to celé pracuje, ale něco takového jsem si přesně představoval a až se zlepší grafika, tak to bude jistě super.
  8. milhaus52

    hledám Browser hru

    Po dlouhé době jsem se rozhodl, že bych začal zase hrát nějakou browserovou hru ovšem problém je vtom, že bych si chtěl zahrát nového, takže se chci zeptat vás co jste hráli případně hrajete. Neopovrhnu ani když bude hra anglicky. Některé hry, které jsem už hrál: Travian, Divoké kmeny, Ikariam, SFgame, Grepolis, Gladiatus, Tanoth, Gunwest, Acarnian, DoZo, Elfánie, Lageon Jinak nejlépe bude, když hra bude strategie, ale může být i RPG
  9. milhaus52

    pomoc mChat [phpbb]

    Máte si tam dát chat třeba z Blueboard, neporušovali by jste podmínky a měli by jste to co chcete a buďte radi, že vás nahlásily než jste to opravily a né až po tom .
  10. Určitě bych se ujistil, aby tam byl aspoň přibližně stejný počet holek a kluků a potom hodně alkoholu a o vše ostatní se dle mých zkušeností postará alkohol sám
  11. No nakonec jsem to vyřešil pomocí jiného PC(kamaráda) s Windows a programem WinToFlash, ale díky za pomoc
  12. Nemohu říct, že to 100% pomůže, ale rozhodně bych to zkusil
  13. Čistíš PC zevnitř? Může to být třeba prachem na větráku od procesoru(už se mi taky stalo něco podobného)
  14. Neznáte prosím nějáký program, který by vytvořil v Ubuntu bootovací USB na Windows XP?? Zkoušel jsem pře Wine tyto programy(nešlo to): WinSetupFromUSB WinToFlasḧ WinUSB Maker A normálně v Ubutu jsem zkoušel WinUSB, ale sice se mi to podle všeho na Flashku dalo, ale nešlo to nabootovat a v BIOS mám bootování nastavené dobře.
  15. Asi jsem hloupej, ale prostě už si nevím rady Když stahuji z IP z ČR, tak jsou tam úkoly, za které platíte(SMS) No a když to zkusím přes proxy server např. na IP z USA, tak mi sice úkoly fungují(když to dobře jde), ale jakoby nejdou splnit, pokaždé, když úkol dokončím, tak se stejně soubor neotevře. Neznáte prosím nějákej trik nebo nemáte nějakou radu, jak z tohoto serveru stahovat? Je tam pro mne poměrně důležitý soubor a já se k němu nemhu dostat.
×
×
  • Create New...