Jump to content

mattmatt

Uživatel
  • Příspěvků

    812
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    3

Everything posted by mattmatt

  1. mattmatt

    ostatní Práce & Život

    Jsem ještě moc mladej na to, abych si dělal nějaký vysoký cíle. Naprostej punk, když se někde vyskytnou prachy jdu pro ně a až mě to přestane bavit, prostě jdu dělat něco jinýho. Zbláznil bych se, dělat furt to stejný a ještě si to v hlavě tabulkově rozdělit :D
  2. Hlavní problem Onlinu je, že tam každej druhej lítá s módama a to nikoho nebaví. Taky jsem to chvilku hrál, když to vyšlo ale právě tohle byl důvod, proč jsem to odinstaloval a už vlastně nikdy nezapl :D
  3. Asi úplně nechápu účel téhle věci. Přijde mi to jako pár objektů naplácanejch na platformě s názvem "League of Legends". Co přesně je na tom jako Leage nebo za jakým účelem si tohle patlal? Nerozumim tomu. Možná až vysvětlíš význam a realný použití, bude na to možnej pohled z jinýho úhlu.
  4. Wedos, pokud zadáš kupon CZ99 vyjde tě doména na rok za 99,-
  5. No důvod je imho jednoduchý a to je lidská zvídavost. Už jen pro to, že je to zakazaný ovoce je to zajímavý a víc jak 80% těch, co stáhnout cibulovej prohlížeč tam jdou právě z toho důvodu že je to "zakázané" a něco co nepoužívá dennodenně.
  6. 35€/hod je naprosto běžná taxa programátora. edit/ Programátora co ví, co dělá.
  7. Bylo by dobré, kdyby si se navyjadřoval jako blbeček a napsal co potřebuješ. Děkuji, začíná to být lehce jdoucí na nervy.
  8. mattmatt

    script New Drift Point Counter

    I kdyby ten script psal on, tak je to stejně naprosto zbytečný. To, že jsi to ukradl a vydáváš to za svoje, to je minimálně trapný:-)
  9. mattmatt

    pomoc Spawn

    Nejsem žádnej odborník, ale nebude to tím časovačem kterej tam máš? "delayspawn". (Je to jen odhad, nepawnim:-D)
  10. Nefunkční appkou to nebude, jelikož mi na tom Google účet funguje. Každopádně díky za nápady!:-) edit:// A pracovní email k doméně(wedos mail) taktéž, což je stejný princip.
  11. Nene, to je až druhá varianta. Rád bych to nastavil na tuhle appku:-)
  12. Ahoj, mám zde takový zajímavý problém a pokud vlastníte zařízení od firmy Apple jistě jste se s ním již setkali - i já a však nevím si rady. Koupil jsem rodičům iPad Air 2 v kterým je iOS 10.3.2. Chtěl jsem jim přidat do integrované aplikace "Mail" email od seznamu, a však nejsem schopnej docílit toho aby přijmal poštu. Kdykoliv nastavím servery odchozí a příchozí pošty (imap i pop3) vyhodí to chybu o tom, že poštu nelze příjmat. Většinou pomohlo použít buď POP3 nebo IMAP variantu a však teď nefunguje ani jedno. Už je to asi týden, a stále nic. Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Budu rád za každý ohlas či radu. Děkuji (V Seznam emailu mam povolené všechny potřebné nastavení a adresy jsem si kontroloval několikrát) - pokud problém vyřeším, napíšu zde jak krok po kroku.
  13. Ono půjde spíš o to, že bude mladší a nemá to jak platit. Pokud má např paušál s flexistropem, nic s tím nekoupí ani kdyby si na to vydělal. To bude ten problém si myslím, já před x rokama měl dost podobnej problé. Nic méně jsem rád že tu zevalila vlna hejtu, ale poměrně slušná reakce. :-) K topicu Koukal jsem po googlu, ultra-h.com nevypadá uplně špatně, ale zkušenost nemám:-) (/::Edit z důvodu překlepů, kafe v klávesnice je opravdové zlo.)
  14. Přepl si web na wordpress, kam si práskl random vzhled a vyměnil jeden obrázek. Proč sakra nenahodíš "maintenance" na web a neuděláš tam odkaz na administraci? Web v takovým stavu je prostě za mě absolutně zbytečnej, nepoužitelnej a odpornej. Tohle mi o tom tvým hostingu říká leda to, že to bude další hosting na měsíc, protože někde byla sleva na VPS a dál už to nepotáhneš a tak se s tím nechceš moc zaobírat. Buď k tomu nedělej web (ještě k tomu s free doménou) a nebo ten web vypust plnohodnotný. Wordpress na web pro hosting? Proč? Zbytečnost, updaty můžeš dávat na mainpage(index) Admin panelu a pokud už jó chceš web, bohatě ti stačí bootstrap template kterej upravíš za pár sekund a bude to vypadat mnohem líp jak to co jsi tam vytvořil teď. I tak, hodně štěstí.
  15. Ukázkový? To není zdaleka ani koukatelný a dost to bolí natož "ukázkový". Dále moc nechápu když jste "CZ" hosting, proč bych já měl číst slovenštinu. Na webu je napsaný všechno, krom specifikací serverů což je dost podstatný. Proč prezentuješ něco, co vypadá tak jak to vypadá? To snad nemá ani smysl..
  16. Mám pocit že tady pan "Neumim se vyjádřit" chce upravit skin/model ze hry. Texturu vytáhneš přes TXD Workshop a pokud chceš dělat něco s modelem, použij ZModeler.
  17. mattmatt

    obrázek Sneak Peek

    A co nám to má říct? Nebo proč si to sem dal? Nechápu.
  18. Nemáš vůbec zač, rád jsem pomohl:-).
  19. Osobní zkušenost, stáhni si program malwarebytes (je tam 7 dnů zdarma), proskenuj počitač a zkus nainstalovat. Vysvětlím, mému bratrovi se stalo, že někde stáhl nějakej bordel (malware) kterej naklonoval nejakym způsobem známi prohlížeče (firefox, chrome, opera, atd). S tim prohližečem nešlo fungovat, šileně se sekal a dlouho zapinal a krom toho, vytvořili se tam tim malwarem i ikonky ostatnich prohlížečů které ani neměl nainstalované. Zkus to, snad ti to pomůže.
  20. Líbí se mi to. Prezentace neni přehnaná a přesto dala tu podstatnou informaci. Určitě si to přijdu alespoň vyzkoušet, přijde mi to minimálně zajímavé na zkoušku - hodně štěstí.
  21. mattmatt

    nabízím Server LA-RP na prodej

    Po zakoupení gamemodu LA-RP nemůžeš požadovat své peníze zpět. - To si děláš doslova pr*el, ne? - Takže ty si koupíš počítač, počítač ti nebude sloužit tak jak má a půjdeš ho vrátit a oni ti po týdnu řeknou, že nemůžeš chtít peníze zpět. Žiješ v 21. století, možná by ses měl probudit. Server půjde spustit pouze na Vámi zvolené IP adrese, kterou mi sdělíte při koupi serveru. Samozřejmě není problém ji kdykoliv změnit - např. při změně poskytovatele. - Aha.. Geniální - netřeba dalsích slov. Je to prostě hloupost. Zdrojový kód gamemodu LA-RP(.pwn) není součástí prodeje z důvodu ochrany proti nepovoleným kopiím- Proč? Když prodáváš server který je zamřený na RP, tak by asi kupce čekal, že dostane i to, na čem se hraje - tedy mód. To je jako si koupit Benzín do auta, a nemít auto. Podmínky se mohou kdykoliv změnit. - Aha, takže ty si to rozmyslíš a kupce jako co? Může si strkat klacek do zadku, nebo co? To je naprosto nepřípustný. Ty podmínky, to je scam as fuck - pokud na tohle někdo přistoupí je buď hloupej nebo má na rozhazování - Buď to přepracuj nebo by bylo vhodný to i smazat, jelikož je možné, že by mohlo dojít k peněžní újmně, řečeno lidsky prostě by Pan Masek s ní vyj**al, v podobě změnění podmínek.
  22. mattmatt

    hosting G-Host.eu

    Je docela vtipný, že máš pořádkovej systém serverů podle portů. Já si zaregistroval port "1337". Pak jsem si otevřel ve FTP config, a přepsal si port, a najednou se mi to změnilo celý. Ten "systém" bych neviděl jako uplně účinej.
  23. mattmatt

    hosting G-Host.eu

    Pletu se, nebo už tento "hosting" byl tady prezentovaný pár dní zpátky?
  24. mattmatt

    script Tip Systém

    K čemu že se tahle sranda používá? Asi nevidím uplně realné využití. Co jsem tak prolítl očima tvůj o změně jména serveru, je to stejný jako to co si pustnul sem. Tudíž proč neuděláš 1 script, a nedáš tam obě funkce? Tohle je nesmyslný spamování, spojil bych to jako jedno téma..
×
×
  • Create New...