Jump to content

mattmatt

Uživatel
  • Příspěvků

    812
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    3

mattmatt last won the day on 23. Březen 2017

mattmatt had the most liked content!

Reputace

20 Catalina

About mattmatt

  • Narozeniny 03/18/1997

Kontaktní údaje

  • Steam
    mattyarts

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. mattmatt

    ostatní Práce & Život

    Jsem ještě moc mladej na to, abych si dělal nějaký vysoký cíle. Naprostej punk, když se někde vyskytnou prachy jdu pro ně a až mě to přestane bavit, prostě jdu dělat něco jinýho. Zbláznil bych se, dělat furt to stejný a ještě si to v hlavě tabulkově rozdělit :D
  2. Hlavní problem Onlinu je, že tam každej druhej lítá s módama a to nikoho nebaví. Taky jsem to chvilku hrál, když to vyšlo ale právě tohle byl důvod, proč jsem to odinstaloval a už vlastně nikdy nezapl :D
  3. Asi úplně nechápu účel téhle věci. Přijde mi to jako pár objektů naplácanejch na platformě s názvem "League of Legends". Co přesně je na tom jako Leage nebo za jakým účelem si tohle patlal? Nerozumim tomu. Možná až vysvětlíš význam a realný použití, bude na to možnej pohled z jinýho úhlu.
  4. Wedos, pokud zadáš kupon CZ99 vyjde tě doména na rok za 99,-
  5. No důvod je imho jednoduchý a to je lidská zvídavost. Už jen pro to, že je to zakazaný ovoce je to zajímavý a víc jak 80% těch, co stáhnout cibulovej prohlížeč tam jdou právě z toho důvodu že je to "zakázané" a něco co nepoužívá dennodenně.
  6. 35€/hod je naprosto běžná taxa programátora. edit/ Programátora co ví, co dělá.
  7. Bylo by dobré, kdyby si se navyjadřoval jako blbeček a napsal co potřebuješ. Děkuji, začíná to být lehce jdoucí na nervy.
  8. mattmatt

    script New Drift Point Counter

    I kdyby ten script psal on, tak je to stejně naprosto zbytečný. To, že jsi to ukradl a vydáváš to za svoje, to je minimálně trapný:-)
  9. mattmatt

    pomoc Spawn

    Nejsem žádnej odborník, ale nebude to tím časovačem kterej tam máš? "delayspawn". (Je to jen odhad, nepawnim:-D)
  10. Nefunkční appkou to nebude, jelikož mi na tom Google účet funguje. Každopádně díky za nápady!:-) edit:// A pracovní email k doméně(wedos mail) taktéž, což je stejný princip.
  11. Nene, to je až druhá varianta. Rád bych to nastavil na tuhle appku:-)
  12. Ahoj, mám zde takový zajímavý problém a pokud vlastníte zařízení od firmy Apple jistě jste se s ním již setkali - i já a však nevím si rady. Koupil jsem rodičům iPad Air 2 v kterým je iOS 10.3.2. Chtěl jsem jim přidat do integrované aplikace "Mail" email od seznamu, a však nejsem schopnej docílit toho aby přijmal poštu. Kdykoliv nastavím servery odchozí a příchozí pošty (imap i pop3) vyhodí to chybu o tom, že poštu nelze příjmat. Většinou pomohlo použít buď POP3 nebo IMAP variantu a však teď nefunguje ani jedno. Už je to asi týden, a stále nic. Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Budu rád za každý ohlas či radu. Děkuji (V Seznam emailu mam povolené všechny potřebné nastavení a adresy jsem si kontroloval několikrát) - pokud problém vyřeším, napíšu zde jak krok po kroku.
  13. Ono půjde spíš o to, že bude mladší a nemá to jak platit. Pokud má např paušál s flexistropem, nic s tím nekoupí ani kdyby si na to vydělal. To bude ten problém si myslím, já před x rokama měl dost podobnej problé. Nic méně jsem rád že tu zevalila vlna hejtu, ale poměrně slušná reakce. :-) K topicu Koukal jsem po googlu, ultra-h.com nevypadá uplně špatně, ale zkušenost nemám:-) (/::Edit z důvodu překlepů, kafe v klávesnice je opravdové zlo.)
  14. Přepl si web na wordpress, kam si práskl random vzhled a vyměnil jeden obrázek. Proč sakra nenahodíš "maintenance" na web a neuděláš tam odkaz na administraci? Web v takovým stavu je prostě za mě absolutně zbytečnej, nepoužitelnej a odpornej. Tohle mi o tom tvým hostingu říká leda to, že to bude další hosting na měsíc, protože někde byla sleva na VPS a dál už to nepotáhneš a tak se s tím nechceš moc zaobírat. Buď k tomu nedělej web (ještě k tomu s free doménou) a nebo ten web vypust plnohodnotný. Wordpress na web pro hosting? Proč? Zbytečnost, updaty můžeš dávat na mainpage(index) Admin panelu a pokud už jó chceš web, bohatě ti stačí bootstrap template kterej upravíš za pár sekund a bude to vypadat mnohem líp jak to co jsi tam vytvořil teď. I tak, hodně štěstí.
×
×
  • Create New...