Jump to content

Ingnition

Uživatel
  • Příspěvků

    1716
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    36

Ingnition last won the day on 10. Květen 2023

Ingnition had the most liked content!

Reputace

170 Barry Throne "Big Bear"

Kontaktní údaje

  • Web
    http://www.ingnition.cz
  • Skype
    Ingnition_CZ
  • Steam
    ingnitioncze
  • Twitter
    Ingnitioncz

Návštěvníci

6057 profile views
  1. Nejsmutnější na tom všem je to, že ta doba už nepůjde nikdy zopakovat. Vzpomínky jsou ale super, ať už se řešilo kdejaké ho*no či hrotila kdejaká ptákovina (z dnešního hlediska), tak hlavně ta herní atmosféra, kdy jsme díky SA-MP poznali spousta přátel ale i přirozeně nepřátel. To je k nezaplacení :D BTW, tohle je naše první video na YT z SA-MP vůbec. Konkrétně 14.9.2006 z našeho vlastního serveru (IPServer / IPGamez), který v době natáčení měl zrovna error v chatu, kdy to spamovalo pořád 0 :D) Těch videí ale máme mraky.
  2. Ingnition

    ostatní Práce & Život

    Tohle je hrozně moc hezké vlákno. Trošku mi to připomíná motivační videa z YT :D A stejně jako ty videa, i tohle si myslím, že tížený efekt mít nebude. Protože člověka textem a prezentací vlastních úspěchů do práce nepřemluvíte ani neinspirujete. To musí prostě člověk chtít sám, a tu chtíč prostě v sobě mít... Všichni co si splnili své sny, vydělali milion a nebo se zkrátka mají tak, jak si vysnili upřímně gratuluji, protože to chce opravdu velký kus umu, pracovitosti a vytrvalosti. Takové lidi já vždy respektuji, protože já sám tohle neumím ani nedokázal. A ten začátek je vždycky to nejtěžší. Já sem svůj příběh raději psát ani nebudu, protože v mém příběhu není nic inspirativního, nevydělal jsem milion a ani mi nestojí před bytem Tesla. Momentálně jsem na svém pracovním vrcholu, který následně nechávám volně běžet s třeba vidinou toho, že možná někdy se to posune o kus zase dál. Neživořím ale ani si nemůžu každý měsíc koupit nový iPhone. Nestěžuji si, ale vždycky může být lépe (nebo hůře). Každopádně co jsem si před pár lety uvědomil, že člověk může mít na kontě miliony ale to co je stejně nejdůležitější je naše vlastní zdraví. Uvědomil jsem si to v momentě, kdy jsem začal mít nějaké zdravotní potíže ale vzhledem k mojí povaze jsem s tím dodnes ani nikam nešel. Což je do budoucna ten nejhorší rozsudek, co můžete udělat. V tom si prostě uvědomíte, že to celé honění za penězi vám nikdy nenahradí to, že se každý den vzbudíte, nic vás nebolí, nic vám není... Zároveň ale víte, že ignorovat je to špatné ale stejně to ignorujete. A to je přesně to, co jsem psal na začátku. Člověka můžete inspirovat jak chcete, ale stejně je to jenom o jeho hlavě a vlastního přesvědčení...
  3. Nechápu pointu. SA-MP upadá, tak dáme možnost lidem si snadno vytvořit svůj server na kterém nikdo hrát nebude, protože přece SA-MP upadá a více serverů s nic neříkající mody rozhodně hráče nepřitáhne ani je nevytvoří. Jenom bude dalších nespočet nic neříkajících serverů o ničem. V tomhle já teda smysl jak oživit CZ/SK SA-MP nevidím.
  4. Ingnition

    hledám Židle k PC

    Já jsem právě objednal tuto https://www.czc.cz/czc-gaming-bastion-herni-zidle-dark-edition/290740/produkt, má ji i můj kamarád a nemůže si židlu vynachválit. Každopádně doporučuji rozhodně textilní či síťovanou židli, rozhodně ne umělou kůži. Nejenom že si v tom v létě upečeš zadek, ale ještě ti do pár let popraská.
  5. Protože to jsou totální deme... Za mě největší fail co kdy Rockstar Games udělal. Hrál jsem to v ten den vydání asi hodinu a půl, ten San Andreas. To co mě hned nejvíc iritovalo byla nemožnost myší se pořádně dívat nahoru a dolů. Prostě jako by to bylo přilepené a člověk musel myší urazit kilometr, aby se podíval nahoru kamerou. To jsem nedával a dost to kazilo pocit ze hry. A to že to moje sestava i9-9900K, 32GB RAM a RTX 2080s nedokázala hru udržet při maximálním nastavení a QHD rozlišení na stabilních FPS a to i se zapnutým DLSS je fakt jako směšný. Ale fajn, hrát se to i přesto dalo a bugů jsem si tolik za tu chvilku nevšiml. No druhý den si řeknu, že jdu zase hrát. A ejhle, ten jejich nesmyslenej launcher se prostě nedokázal připojit online a GTA Trilogy nejde spustit, protože ten nesmysl se nedokázal připojit k Rockstar serverům? To jako WTF? Singleplayer hra a nemůže jí člověk hrát, protože ty jejich servery nefungují? Nikde žádný info od Rockstaru na oficiálních stránkách, prostě mlčení. A já hodinu se snažíš najít problém u sebe a přeinstalovávám ten launcher jako divej. A pak se to dočtu na Facebooku, že to prostě Rockstar vypnul a hru pro PC odstranil úplně, protože jsou do dementi? Ta hra nebyla venku ani den. Dáš za to nesmyslných 1600 Kč a jim ani nestojí za to poslat lidem email, co se vlastně děje. Musíš si to dohledat sám jako blbec. Na oficiálních stránkách o tom raději nic psát nebudou, tam kam se 90% lidí půjde automaticky podívat. Oni to napíšou na Twitter nebo do nějakého jejich blogu. Za mě totální fail. To tu hru nikdo v Rockstaru nekontroloval, že to pustí ven a pak zjistí, že ta hra obsahuje nelicencovanou hudbu, spousta bugů a déšť, přes který vidíš totální hovn* a naprosto scestné komentáře vývojářů v kodu hry? Nechápu, tohle bych čekal od nějakého béčkového studia ale od Rockstaru? Ach bože. Dobrej článek zde: https://hrej.cz/article/gta-trilogy-se-potyka-s-plejadou-bugu-a-chyb-ty-nejvtipnejsi-se-objevuji-v-sestrizich
  6. Hele, neříkalo se že už je tak dva dny pre-download? Na PC mi to nenabízí, takže to je jen na konzole tahle možnost?
  7. Nativně tak z poloviny. Ta hra nemá UI přizpůsobené na širokoúhlé monitory s vysokým rozlišením, jenom obraz samotný.
  8. Pro mě je to jasná koupě, už jen kvůli optimalizaci na nové PC, tím rozuměj bezproblémové spuštění, žádný bug s nefunkční myší, podpora pro širokoúhlé monitory a hlavně nezamknuté FPS a tudíž žádný bug při odemčeném frameratu v nastavení (ano jistě, lze to udělat neoficiálníma fixama, ale to je dosti krkolomné řešení které ne vždy funguje). To jsou pro mě ty hlavní body, díky kterým si to koupím. 1 500 Kč za 3 hry s těmito vlastnostmi je prostě luxusní deal. A pak k tomu můžu brát v potaz ta vylepšená grafika, která nebude tak přehnaně nereálná svému originálu jako v případě všemožných modů, které z toho udělají dohromady naprostý paskvil. Mě se to líbí. A ta změna u GTA 3 je brutální. Decentní ale dost výrazná. Talhe série je srdcovka, pro mě nejvíc Vice City a už teď se těším, že se vrátím zpátky do svých dětských let a užiju si hru na maximum ve vylepšeném kabátku ale hlavně věrném kabátku vůči původní předloze. A jestli to půjde omodovat na SA-MP či MTA? Pak to chytí ještě druhou vlnu popularity. Těším se.
  9. Ingnition

    ostatní Jednotné konektory

    Sice během používání dejme tomu el. auta nevzniká žádný nežádoucí odpad, ale jeho životnost je menší a následná likvidace ti tu následnou kompenzaci prakticky vyrovná. Ale hádat se s tebou nebudu. Skutečné dopady se budou znát, až bude na světě jezdit více el. aut než ty na spalovací motory. Nebudu tady řešit Apple vs. Android, svůj názor jsem ti k tomu řekl a myslím si, že je to jen zrnko celého problému. Můžeš být v rámci EU ten pokrokovej a první. To ti nikdo nebere a můžeš být na to klidně hrdý. Jen počítej s tím, že minimálně půlka celé planety se k tomuhle nikdy nepřidá. Což mě vrací opět k tomu, že tenhle problém nemá nikdy správné řešení. A netvrdím, že používat ekologické řešení nemá smysl. Jenom říkám, že světové karty už jsou dávno rozdány. Svět zahubí úplně něco jiného, než nějaký eko fanatismus a jeho dopady.
  10. Ingnition

    ostatní Jednotné konektory

    Lucifer Morningstar, nechci nic říkat, ale pokud chceš vést seriózní diskuzi, měl by jsi brát i názor jiných lidí. Místo toho tu vnucuješ svůj názor a pohled na věc ostatním lidem a absolutně nejsi schopný se pozastavit nad názorem ostatních. Ty hned označuješ za hlupáky. Čekal jsem od tebe teda úplně jinou reakci. Žijeme v konzumním světě a nejen my. EU je v porovnání se světem úplný nic. Pokud EU bude dělat velké restrikce vůči životnímu prostředí a globálnímu oteplování, bude to mít ve světovém měřítku prakticky nulový dopad, pokud zbytek světa nebude dělat úplně to samé. A to ti můžu říct rovnou, že opravdu nebude. Jako největší faul na životní prostředí mi přijde návrh ohledně zákazu prodeje aut na klasické palivo v roce 35 a kompletní nahrazení elektro auty či podobné náhrady. Vtip je v tom, že samotná výroba a životnost baterií je tristní a naprosto neekologická. A to ani neříkám následnou recyklaci baterií. Je to naprostý ekologický faul. A opět jsme jen u toho, že tenhle nesmysl bude dodržovat naprosto minoritní EU v rámci světového měřítka. Nezmění to vůbec nic, naopak. A když bych se měl pozastavit nad tvojí nenávistí k Apple. Životnost takového jednoho iPhone je až 2x vyšší, než v případě Android zařízení. I následná mnoholetá softwarová podpora starých Apple produktů prodlužuje životnost těchto zařízení. Ty tvoje narážky, že si každý musí hned kupovat nové produkty, protože ty původní nelze jinak vylepšit jsou úplně mimo. Btw, kolik lidí má na to, aby si každý rok či půl rok kupoval nové a nové zařízení? No nevím, ale v celosvětovém měřítku to bude úplný prd. Pokud vezmu v potaz, že si iPhone kupuji vždy tak na 5 let a nemám problém s jeho fungováním, u Androidu je životnost tak 2 roky. U levnějších modelů to může být třeba každý rok. Android uživatelů je třeba v rámci světa 75%. Teď mi třeba řekni, kdo je větší zmrd vůči ekologii. Přístup k ekologii musí změnit celý svět. EU ti planetu nezachrání i kdyby jsme teď všichni v rámci EU začali žít v jeskyních. A celý svět se ti nikdy nesemkne ani nesjednotí i přesto, že jde o život naší planety. To fakt nebuď naivní. Osobně si myslím, že pokud se nestane globální průser obřích rozměrů, kde pojde většina lidstva, tak se nezmění vůbec nic, i kdyby celá EU odletěla na jinou planetu.
  11. V tom případě super, rád po letech vyzkouším až to bude ready Ten trailer spíš beru jako teaser.
  12. Když to bude fungovat jinak než jako všechny RP servery na FiveM tak to velice rád otestuji. Ale jestli to bude takový to RP u kterého musíš mít Discord a prakticky žít druhý striktní virtuální život tak to mě neba.
×
×
  • Create New...