Jump to content

Kuba5

Uživatel
  • Příspěvků

    349
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Kuba5

  • Narozeniny 04/16/1997
  1. Tak já bych samozřejmě šel na letectví, to je jasný, jenže teď už je to jedno, teď už jsem na gymplu
  2. Petr Hnátek: Tam jsem původne chtěl jít taky, jinak zajímáš se nějak o letectví? FS, IVAO, VATSIM? Jinak Gympl Rumburk.
  3. Já prostě nepochopim jak může někdo mít v osmičce skoro samý čtyřky.. nechci na někoho ukazovat, ani machrovat, ale co budou takový lidi dělat na střední? Minimálně bych se tady takovýma známkama vůbec nechlubil
  4. Ukončení základy (devátá třída..) - dvojka z přírodopisu jinak jedničky
  5. Můžeš si to propojit s kartou (na kartě musíš mít povolený internetový platby) a potom prostě platit, ale strhává se ti z účtu, nebo si tam prostě jen pošleš peníze z účtu a tak si ho dobiješ, to by se ti asi hodilo víc podle toho co píšeš.
  6. To je blbost, co je na tom lepšího? Jsi pořád na někom závislej, když to můžeš mít za 12 korun svoje.
  7. Není to ani těch 50,-Kč, kup si eu u wedosu za 12,- Kč, je to problém?
  8. Do ntb? Měl jsem 2x 1GB, ale prodal jsem jednu kámošovi. Ale tu 1GB ti dám za stovku jestli chceš .
  9. Ahoj, prodám pár věcí. Dávám odkaz rovnou na aukro, abych to nemusel psát sem. http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=25140157 Ceny na aukru nejsou důležitý a hlavně ceny poštovného budou podle mě o dost nižší.
  10. Jsi blázen. Za 2k , na tom silně proděláš, já měl nedávno podobný PC, teď jsem ho upgradoval, ale za 2k bych ho neprodal ani náhodou, není vůbec špatný, ta grafika taky není nejhorší, já měl 7600GT.
  11. přesně tak, TY RODIČE. Vždyť je to lehký
  12. 9. trida ZS. Cestina - 1 Matika - 1 Anglictina - 1 Nemcina - 1 Chemie - 1 Fyzika - 1 Zemepis - 1 Telocvik - 1 Dejepis - 1 Prirodopis - 2 Ostatnich par predmetu jednicku, takze jen prirodak.
  13. Jinak platba je možná i přes SMS. (99,- Kč).
×
×
  • Create New...