Jump to content

CZskypr

Uživatel
  • Příspěvků

    129
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About CZskypr

  • Narozeniny 09/27/1997
  1. Zdravim hele nevite nekdo co je tohle za program co me takle totalne vyuziva celou kapacitu procestoru nejde mi odstranit ukoncit nic jen zastavim jeho cinst ale ja se ho chci uplne zbavit nevite co to je nebo jak ho dat pric uplne! na stalo ? nejak me to pise ze je to proste neco s windowsem microsoftem ale jako pochybuji ze windows takhle vyjebe procestak ?
  2. neplatim nic hledam pomoc nebo dalsiho clena do teamu ktery se do toho pusti s tim ze pak z toho bude mit penize neposledni rade.
  3. Hledám programatora aplikací pro iOS/Andoid/Windows pro svůj projekt je dost složití projekt který sám nezvladám a už vubec nestačej moje programatorské schopnosti kdo chce vědět víc a mel by zajem se připojit tak SZ.
  4. Dobry tak proste new zakladovka starou strelim nejakemu lepsimu co si ji da do cajku a bude a pc vypinkat na slusnaka
  5. Noo tak jedine to taky tak rozdelit ale na to seru dam nouvou zakladovku
  6. Jo tak u m to taky tim vypinnim na tvrdo taky muze byt a jak se si to opravil reinstalem ?
  7. Obcas by jsi ten keys mel prozku procistit toto mas snad pc nekde na stavbe ne to neni fakt mozne
  8. To mas pravh nebo piliny
  9. Podle me taky ano objednal jsem novou zitra dorazi tak uvidim
  10. To delalo jeste pred reinstalem podle me to windowsem nebude ten win jsem instaloval z tohodle dvd nekolikrat a no problem takze si myslim ze jw neco ma zakladovce obwdnal jsem novou zitra zkusim uvidim.
  11. Safe mod nemam jak zkusit kdyz mi nejde nijak vyvolat okenkdo moznosti spusteni OS.. Ano zkusim win 8. Ano win 7
  12. Chtel jsem zkusit win 8 ale nejak se mi nechtelo zpustit dvd asi jsem ho nel nejak pozkozene takze nezkouseno a sposteni v safe-mode taky nezkouseno zkusim a napisu. Safe-mode zkusit vlastne nemuzu kdyz se mi nevyvola ani nejde vyvolat zpusop sposteni os ? Safe mod ani zkusit nemuzu kdyz nejde nijak vyvolat okenko pro ruzne rezimu spousteni os ?
  13. Ano oprava nepomohla. Vzdy to skoncilo stejne na stejnem kroku. Pc se neprehriva drzi se na standartni teplote to je v poho. A na tohle odpovidat nebudu s HDD Neni zadni problem i konbinace datoveho a napajeciho kabelu byli jiz drive zkouseni s diskem problem neni.
  14. Dnes jsem koukal do biosu a myslim ze byla zapla taky jsem tuto moznost zkousel.
×
×
  • Create New...