Jump to content

Nitram100

Uživatel
  • Příspěvků

    40
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. no tak na to kopírování tolik nespolíhej... a mrkni na nastavení brány Firewall nebo ji dočasně vypni.. I když může to klidně dělat i antivir, už se mi to stalo. Zkus to povypínat, případně jestli máš jeětě nejakou ochranu... Po vypnutí Firewallu už to jde. Děkuju za pomoc. :thumbup:
  2. Psát ho přesně nebo kopírovat ctrl + c nebo pravým tlačítkem a kliknout na kopírovat a následně to vložit do putty stiskem pravého tlačítka myši a zmáčknutí enter dělám pořád. Pořád Access denied. Zajímalo by mě proč to ve škole šlo a mě doma ne...
  3. Ahoj. Registroval jsem se na pipni.cz. V e-mailu mám od nich údaje k přihlášení atd. V PuTTy napíšu "root" ale heslo mi to nechce vzít. Vždy to napíše "Access denied". Zkoušel jsem si zažádat o nové heslo ale to také nejde. V PuTTy SSH nastavené mám. Kamarád ve škole měl notebook. Trochu tomu rozumí. Připojili jsme se tam na internet aby se mi na to podíval. Tam heslo v pořádku fungovalo. Je možné, že tu mám něco "zakázaného" v mém počítači a kvuli tomu mi to nebere heslo?
  4. Jeden z nejlepších modů na natáčení. Opravdu se ti povedl. Je tam hodně možností. Hlavně vytváření objektů a posunutí kam chceš, s tím se dá dost vyřádit a postavit mnoho věcí.
×
×
  • Create New...