Jump to content

killbill

Uživatel
  • Příspěvků

    2461
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Everything posted by killbill

  1. killbill

    ukázka Hry pro dva

    Uno, Black-Jack by byl cool :D
  2. Ahoj borci, pawnaci, bouráci, nemá z Vás někdo cPANEL? Byl bych schopný Vám poskytnout server na samp pokud by byl zájem. Za 0 a žádné VPS - dedikáč. Nemáte někdo mód prison ? Dřív se hrávalo na PFR. Chtěl jsem zahrát, ale bohužel je už vše dead :D Díky a mějte se.
  3. Asi perma ban :O 

    1. Woody

      Woody

      Myslíš jo? A jak to, že ti právě teď píšu? :)

    2. Fakerko_

      Fakerko_

      Asi multi acc :D

  4. Jsem zvědav, jak tu tenhle topic dlouho vydrží. Stejně už je to jedno SAMP je dead.
  5. Ahoj, stáhni si ccleaner a zkuš to projet tím. Dále se mrkni do složky tam kde to bylo nainstalované. Mohlo by pomoci mrknout do registrů - %APPDATA% a promazat user_data. Když nepůjde instalačka přímo od Google. Většinou to nejsou offline instalačky, tak zkuš najít offline instalačku a spustit jí jako správce.
  6. killbill

    ostatní [WEB]Freestart

    Zdravíme všechny, k příležitosti druhého roku od spuštění stránky Freestart.cz, jsme se rozhodli uspořádat soutěž o powerbanku od společnosti POWERSEED. Účastnit soutěže se může každý z Vás, podmínky jsou prosté: 1.) Nasdílejte náš příspěvek se soutěží z Facebooku 2.) Vyplňe formulář na stránce www.freestart.cz/soutez.html Soutěž se koná od 29.7. do 12.8.2015, na konci soutěže bude vylosován výherce, který od nás obdrží powerbanku - Powerseed PS-10000 Neváhejte a soutěžte s námi, vyhrát může opravdu každý !
  7. Mě by zajímalo. Kdy se rozjede 4webmaster?! :d

    1. Deleted User

      Deleted User

      ono to este funguje? :d

    2. killbill

      killbill

      No tak nějak "trochu" :d

    3. kazlik
  8. Není to špatné. Jen se prosadit mezi konkurencí. Jinak dobré logo od Ignáce teda Ingnitiona jestli to píšu dobře
  9. killbill

    ostatní [WEB]Freestart

    K příležitosti začátku školního roku přinášíme na náš web novou užitečnou funkci, kterou je český překlad vynikající anglické služby Giveaway of the Day. Tato služba přináší každý den nový plně licencovaný program, který je exkluzivně ke stažení po dobu 24 hodin. Tuto novou funkci naleznete v levé části naší webové stránky, po stisknutí ikonky dárku. (Více informací naleznete v našem průvodci webu.). Program zde bude pouze v případě, že je dostatečně kvalitní a stojí za stažení.
  10. Nabootuj linux LIVE vytáhni s toho data a je to. Vzhůru do reinstalu
  11. Tak to uploadni na nějaký IMG server. Zkuš spustit PC v nouzovem režimu a pak spustit diagnostiku. Nebo tam nahod opravené DVD Windowsu a pomocí toho to oprav.
  12. No klasicky free host. Poběží jeden měsíc a pak dojdou peníze. No web hrůza. Hlavně to malé logo nalepené v levo nahoře.
  13. Dost dobrá nábídka!!!!
  14. REf od tebe? Ubohost . Nejsi chudý, ale líný když si neumíš vydělat na doménu.
  15. killbill

    ostatní [WEB]Freestart

    WinRAR a Total Commader neni ani jeden freeware, tudíž jsme je k nám nemohli dát, z toho důvodu tam máme Filezillu a 7-Zip.
  16. killbill

    ostatní [WEB]Freestart

    Zdravíme všechny, k příležitosti jednoho roku od spuštění stránky Freestart.cz, jsme se rozhodli uspořádat soutěž o 3 flash disky od společnosti ADATA. Účastnit soutěže se může každý z Vás, podmínky jsou prosté: Nasdílejte náš příspěvek se soutěží z Facebooku Vyplňe formulář na stránce www.freestart.cz/soutez.html Soutěž se koná od 29.7. do 12.8.2014, na konci soutěže budou vylosováni 3 výherci, kteří od nás obdrží flash disk. 1. místo - ADATA UV100 / 16 GB 2. místo - ADATA UV100 / 8 GB 3. místo - ADATA UV100 / 8GB Neváhejte a soutěžte s námi, vyhrát může opravdu každý !
  17. Windows 7 rozjedeš uplně v pohodě myslím, že i 8 by ti měli jet.
  18. Můžu se zeptat máš zakoupenou licenci u Adobe PS? Máš živnostencký list, že prodáváš?
  19. Mě jede chrome v pohodičce. Kup si prostě RAM asi máš nějaký starý želízko
  20. killbill

    hledám Antivirus

    Doporučuji Aviru mám ji už 3 roky a žádný problém
  21. Start --> DxDiag --> záložka zobrazení
×
×
  • Create New...