Jump to content

Pongo

Uživatel
  • Příspěvků

    367
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About Pongo

  • Narozeniny 12/02/1994

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ahojte, hľadám nejakého šikovného web developera, kľudne môžeš pracovať v tom čo tebe vyhovuje či už Nette alebo Symfony alebo Laravely. Ide o to aby to bolo dobré spravené (kvalitne), za rozumný čas a aj cenu (tu si dohodneme). Ak si šikovný nemalo by to byť pre teba nič zložité, takže ak by si mal záujem o prácičku-zákazku kľudne ma kontaktuj. Jednalo by sa o evidenciu skladových zásob a rezervačného systému zákazníkov a nejakého info k tomu. Viem, že existuje XY produktov hotových, ale chcel by som riešenie na mieru.
  2. Predané za 30 € Lock ! (Je to kvalitne nakódované a aj to je nízka cena.... Tie vaše ponuky si dávajte tym vaším amatérom, čo nevedia čo je SEO a xHTML. )
  3. Informácie: Nebol nikde použitý a je nakódovany. Ten nápis sa upraví podľa požiadaviek. Cena: 30 €
  4. Pongo

    [BAN] Uživatel Arathor

    1. Mala sa tu vytvoriť anketa, zas každý si robí príspevky. 2. Zablokovať proxy servery zvládne každý pokročilejší programátor.
  5. Strašný dizajn, strašne neprehľadné... otras fuj. Webspell je shit... najviac dier zo všetkých CMS.
  6. Samý amaterizmus! Tá CSS aj HTML funkcia funguje iba u Firefox-u. Treba použiť javascript.
  7. Pongo

    pomoc Padajicí sníh na web

    http://phpfusion-skmods.eu/ Je tam jedna modifikácia a ďalej tam je niekoľko scriptov a obsahujú aj návody.
  8. Pongo

    návod -moz-border-radius

    Ja som ten generátor testoval a ide správne.
  9. Pongo

    návod -moz-border-radius

    1. CSS je všeobecne, a neviem čo tu píšeš takú sprostosť. 2. Tak logicky pokiaľ si vyskúšajú ten generátor tak im to vypíše. Tie ostatne nezačínajú, že moz ale webkit. Ano je to css, ale když to píšeš jako TuT, tak by nebylo na škodu napsat, že je to funkce CSS3. Dále by mně zajímalo, proč děláš TuTy z nějakého generátoru? Si to nejdříve projdu co a jak a pak to svými slovy sem dám jako TuT, ale kopírovat to z generátoru a napsat k tomu, že je to pro všechny verze, to je podle mně dost blbý. Nauč sa čítať a potom niečo píš ! - Nikto to nekopíroval z generátoru. - Jedine čo je z generátoru sú obrázky. - A generátory som priložil ak by si to chcel niekto vyskúšať a nešlo by mu to dobre. - Nikto nepísal, že to ide na všetkých verziách ale napísal som že to ide na všetkých najnovších tak si nemyl fakty ! - A nie je to CSS3 funkcia bože deti, ser*te si stále do huby a ani nič o tom neviete.
  10. Pongo

    návod -moz-border-radius

    1. CSS je všeobecne, a neviem čo tu píšeš takú sprostosť. 2. Tak logicky pokiaľ si vyskúšajú ten generátor tak im to vypíše. Tie ostatne nezačínajú, že moz ale webkit.
  11. Pongo

    pomoc Cron Flooder

    Nj.. spraviť by som to spraviť vedel. Až nato, že formulár musí byť GET a server to nefloodne. xD (Neviem kde si na to prišiel... + skoro každý registračný formulár na overovací kód, ktorý nespravíš. )
  12. Pongo

    návod -moz-border-radius

    Vravím, že to funguje na najnovších prehliadačoch pokiaľ máš starý Expoler tak ti to nezobrazí alebo hrozne starú operu či chrome. Ja som to testoval na najnovších a všetko fičí.
×
×
  • Create New...