Jump to content

LumberJack

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

Everything posted by LumberJack

  1. Zdravím, Potřeboval bych poradit ohledně funkce telefonu - v telefonu mám 2 SIM karty. Problém nastává tehdy, když volám například z firemní SIM karty a snaží se mi někdo dovolat na soukromou SIM kartu tak mu to napíše hlášku "Volaný účastník není dostupný". Chtěl bych se zeptat jestli jde nastavit nějak v telefonu aby ho to informovalo že hovořím. Jelikož i mně v průběhu firemního hovoru nepříjde žádné upozornění, že mi někdo volá. Až po skončení hovoru mi příjde SMS že mám zmeškaný hovor. Děkuji předem za odpověď - Telefon Mi 11 lite 5G
  2. LumberJack

    ostatní Práce & Život

    Ja delam stavbyvedouciho jiz 8 let a hodne jsem se ve stavebnictvi naucil. Kdyz mi bylo 13-16 tak me taky bavilo programovani, pawno a dalsi takove veci. Ale postupem casu jsem zacal premyslet vlastne nad tim, cim budu az vyrostu? Rozhodl jsem se tedy pro pozemni stavitelstvi a rekl sem si, ze to proste zkusim. 4 roky drina, samy problemy ve skole, vubec mi nedavalo smysl neco takoveho studovat a rikal jsem si, ze toho proste vzdam. Nakonec mi pak preplo, zapnul jsem a nakonec uspene maturoval. No a potom prisla dalsi etapa a to prace, ze zacatku te jako studenta moc nevezmou (krom nejakych brigad). Tak jsem zacinal jako pomocnik na stavbe. Pak si nekdo vsimnul ze umim i neco vic, nez jen delat pomocnika. Tak jsem zacal delat mistra na stavbe no a po cca 3 letech jsem dostal nabidku na stavbyvedouciho. Mel jsem hodne cilu, jak uz je zmineny napriklad ten 1 milion korun. Ono nakonec ten sen opravdu prisel a nasetril jsem milion a do konce 2x. Pak jsem zalozil rodinu, ozenil a tak si tu zijeme na tom svete. No neni to parada?
  3. Jako co si budem, sa-mp uz neni to co byvalo a bylo třeba se posunout o krok dále. Dokonce i sám niCe to uznal, který nevydal na wtls update 3 měsíce a věnuje se na 100% FiveM. Hodně štěstí s vývojem, jde vidět že i po těch x letech tě to programování stále baví a jde vidět, ten kus cesty, kterou si za sebou zanechal.
×
×
  • Create New...