Jump to content

Boolove

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Boolove

  1. Boolove

    ostatní SuperPařba na FiveM

    Narozdil od SFDFD zejo… ktery se moc neudrzel. 10 let vyvoje a jako odmenu mate na serveru v jednu dobu ted max 15 hracu (clap clap)
  2. Ahoj, stejne tak ani toto reseni mi nefunguje.
  3. Mám to takhle: if(sscanf(params, "I(99)i", id, am)) return SCM(playerid, 0x7CFC00FF, "Použití: /kredity <ID> <MNOŽSTVÍ> nebo /kredity <MNOŽSTVÍ>"); Pak samozřejmě porovnávám 99 a podle toho nastavuji, tam už by chyba být neměla takže přidávám pouze sscanf kód. Jakmile zadám /kredity 400, tak mi to vyhodí zprávu o použití.
  4. Děkuji za radu. Udělal jsem to podle návodu, ale když zadám příkaz pouze s jedním parametrem, tak mi to vrátí SCM se syntaxí a příkaz se neprovede. Čím to může být?
  5. Dobrý den, lze nějak pomocí sscanf nastavit parametry tak, aby mohl být volitelný také integer? Uvedu příklad. Mám příkaz /hp s parametry /hp ID MNOZSTVI Po zadání všech parametrů nastaví počet HP dle zadaného ID. Pro jednodušší používání bych chtěl, aby když hráč zadá /hp MNOZSTVI tedy přeskočí parametr ID a zadá pouze jednu hodnotu, aby to doplnilo ty HP jemu = automaticky se dosadilo jeho ID. Děkuji.
  6. Děkuji moc, povedlo se mi tomu přijít na chuť i díky tvé názorné ukázce a vypadá, že to funguje jak má.
  7. Mohl bys mi prosím ukázat néjaký názorný příklad toho, jak manipulovat s těma hodnotama v poli a jakým způsobem je následně seřazovat (tipuji, že i při tom seřazovaní bude muset být použit nějaký cyklus)?
  8. Dobrý den, potřebuji vytvořit příkaz, který mi vyprintuje seznam všech hráčů dle skóre od nejvyššího (nahoře) po nejnižší (dole). Používám klasický cyklus for a opírám se o hodnotu MAX_PLAYERS. Problémem je, že řazení je od nejnižšího ID po nejvyšší. Jakým způsobem lze přidat podmínku, aby bylo tohle řazení výsledků ovlivněno dle toho, jak jsem psal výše? Děkuji.
×
×
  • Create New...