Jump to content

MurdoGRX

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fajn. Názorně má slova převedu. 20 mi je. PS: prosím nějakého moderátora, aby mi smazal tento účet. Stejně toto fórum nemá budoucnost a radši se budu věnovat životu než trávit čas s děckama.... Končím
  2. Ahoj, Povím Vám proč v dnešní době je nesmysl zakládat hostingy pro samp server. Jelikož v roce 2010 až do roku 2016 byl samp popularitou a hostingy nebyli k dostání tak hráči vytvářeli hostingy aby bylo více serverů. Zakládali vlastní administrace které se množily a množily až jich bylo víc a víc. Poté lidi co chtěli udělat jinou administraci, tak stahovali staré administrace a tak dochází k tomu že autoři vlastních či dalších administrací bylo tvořeno splácaninou jiných administrací do sebe a tím pádem vzikali opět nové a nové administrace které nevedli ke kvalitě ale k absolutnímu dnu. Jelikož administrace byli často hackovány tak hackeři už věděli triky jak se tam nabourat. A jelikož autoři brali něco málo z jiných administrací do vlastních, byl v tom zmatek a hackeři měli větší šanci na hacknutí. Dále byl rok 2018 kde samp už nebylo moc populární a tak Hráči klesali a klesali takže hostingy se rušili protože byl nedostatek hráčů co si vytvoří server a tím podpoří hosting který se živí z peněz za servery takže hosting neměl kdo platit peníze nebyli tak majitel hostingu zrušil hosting a tak to bylo stále dokud nezbyla hrstka hostingu. Tipnu si že dnes už nenajdeme žádný hosting který má starší administraci. Důvodem proč je dnes zakládat vlastní hostingy je zbytečné protože. Stále existují hackeři co Hackují hostingy a nejsou hráči co si chtěli zakládat free server. Existuje fakaheda nebo ultrahost kde si hráči vytvoří spíže server a mají jistotu že majitel není svině a bude jim brát GM nebo FS stávalo se že majitelé svých hostingu často kradli FS a GM jiným hráčům přes edit serveru a tím pádem hráč neměl jistotu nad svým bezpečím takže přestal hosting navštěvovat. Takže s toho vyplívá že dnes je zcela zbytečné zakládat vlastní hosting kde nebude dostatečný počet hráčů co si vytvoří server. Jelikož mají obavy aby jim server neskončil z důvodu expirace hostingu nebo jiným problémům co na hostingu můžete čekat.
  3. Takže dočetl sem se, že numere chtěl pomoc někomu tak mu dotyčná osoba napsala fo SZ ok a za to dostal Nope ? Kravina zneužití reakce. Dál sem si všimnul že doposud nikdo nepoužíval v pravo vedle profilového obrázku označení správné odpovědi. A najednou s numerem máte neschody a najednou tam má -5 tak taky nějaké divné ? Neřeknu kdyby to měli všichni za spatnou radu či komentář ale jen jeden uživatel ? Vážně ? Další důkaz k spiknutí. Btw kdyby ste si radši zrušili tady účet a srali na všechno a šli byste makat do práce a zakládat rodinu a neřešit sračky tpc. Dál se numere dotázal proč mu byla udělena reakce Nope a nebrečel že má nope. Mě to přijde že jste jak malý děti. Kdyby ste si vy dva ty a numere někde zavolali a vysvetlili si to všechno a udělali tlustou čáru za vším. Uděláte daleko víc než se tu dohadovat a dovolím si říct že kvůli debilitám... Dále říkáš že nebudeš reagovat na jeho příspěvky a reakce je co ? Reagování na příspěvky. Takže pokud nebudeš odpovídat na jeho příspěvky tak ani reakce. Jako oba dva jste ostudou pro pawno.cz jen absolutní debilové se pohádají kvůli reakcím na debilní stránce twl oba dva jak ty tak numere jste ostudou pro pawno.cz protože toto je nehorázný. Pochopím plagiátorství ale kvůli Palečkům a srdíčkam na komentáře twl jděte se zahrabat 70 m pod zem.
  4. Nemůžu říct pitomec ale pitomci 🤣🤣 Jako když dám reakci tak jsem ji dal z nějakého důvodu. A nebudu brečet 🤣 a ten druhý všímám si že začla válka reakcí 🤣 já dám tobě negativní reakci a ty zas mě. No celé na hlavu toto fórum... Kvůli reakcím se tu hádají děti no. Jak ten numere tak ten skýdo nebo co to je.
×
×
  • Create New...