Jump to content

[sĐc]_PoSeiDon

Uživatel
  • Příspěvků

    1
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About [sĐc]_PoSeiDon

  • Narozeniny 07/22/2007

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak se dá pawnit, přesněji kde by se to dalo naučit (Vím že už to tu bylo, ale všechny odkazy které jsem tak nějak obcházel a kontroloval buď už neexistovali a nebo byli nefunkční). Mám i už svůj vlastní server (Zatím Offline, než si udělám ten herní mod).. Vím že si myslíte že jsem "noob" že mi budete tvrdit že je to těžké a že s tím začínám pozdě apod. Ale všiml jsem si že by mě to mohlo bavit, strašně rád programuju hry, instaluji mody přenastavuji hry, "hackuji" a tohle je věc kterou dělá půlka serverů na SA-MP a strašně bych se to chtěl naučit. A vím že mi budete psát: "Musíš mít ale chuť to dělat a musí tě to bavit", tak vám říkám předem že budu jeden ze známých pawnerů a že vše co začnu tak mě baví a i dokončím! Tak zkuste radit, díky. PoSeiDon
  2. Hráč GTA, vlastním i svůj server. Chtěl bych se officiálně stát pawnerem. Pawno začínám používat už dnes od 8.12.2020 - 15:31PM. Je mi 13 (Rozum mi nechybí) a SAMP hraji už přes 3 roky.
    Jsem drifter i stunter, mám dokonce i svůj official klan [sĐc] = Still Drifting Clan (Stále Driftující Klan). Vítám vás na mém profilu!

    1. Scydo

      Scydo

      Inu... Proč ne. :think:

    2. Mivčo

      Mivčo

      Rze74 ti úplne postačí :) 

    3. DNLS

      DNLS

      Tohle mi připomenulo mě před 10 lety, jsem dojatý z tohohle flashbacku :monkacry:

×
×
  • Create New...