Jump to content

hotterthanhell

Uživatel
  • Příspěvků

    3
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by hotterthanhell

  1. Takhle do hloubky už jsem to dřív nezkoumal co se mezi něma dělo. Vážně? Tak proč teda za to má Mory ban? Pokud tedy dostal ban za něco jiného, než za screenshot z Discordu kde údajně "distribuje cheaty" tak bych mu tento topic mohl přeposlat, aby se tady on sám rovnou vyjádřil, ne?
  2. Tak vzhledem k tomu, že jsem v tu dobu už tak nějak hrál a slyšel jsem to i od jiných hráčů tak na tom troška pravdy bude. Je ale fajn vidět i druhou verzi z druhý strany. Mimochodem otázkou spíše zůstává kdo tenkrát Evolet neobtěžoval? No hele, na WtLS je možné úplně všechno, i kdyby to byl rok 2010 tak se to jede. Nevím jestli tam hraješ nebo jsi hrál (??), ale stará špína nikdy nerezaví a vždy se dá použít, když je potřeba. Zrovna nedávno ukázali jací velcí amatéři dokáží být, když dali permu hráči za screenshoty z externího zdroje (myslím Discord), které ještě byly falešné a potom mu za 14 dní posílali e-mail s dotazem proč už nehraje na jejich serverech.. Prostě komedie. A ruku do ohně bych dal za to, že Superpařba na tom nebude jinak, ať je screenshot z 2014, 2013 nebo 2008.
  3. Tak kluci, já nevím co se tu řeší? Kvůli čemu teda se hádáte? Atomaskovič udělal stejnou zmr***inu jako tady Martin, takže to je vyrovnané, ne? Nebo mi chceš říct Martine, že Majkl578 odešel z WtLS sám když jste spolu beta-testovali server před více jak 10ti lety? Je to už dávno a už se to asi pomalu zapomíná, ale myslím si, že pořád se najdou lidi (včetně mě) co ví jak WtLS vlastně vzniklo. Jak jsi Majkla vyje**l. A Valueho taky. (Ale to až později. protože narozdíl od Majkla to nebyl spolumajitel, ale jenom tester). A celý server jsi potom nechals pro sebe. A taky bych se mohl rozepsat jak posledních pár let funguje tvůj Admin Team. WtLS a Superpařba to jsou prostě kvalitní servery, oba dva. Vy dva si nemáte fakt co vyčítat.
×
×
  • Create New...