Jump to content

ChimozuFu

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by ChimozuFu

  1. ChimozuFu

    pomoc Ukládání pozice

    Zdravím, mohl by mi někdo pomoci jak přidat do login systému ukládání pozice hráče? Udělal jsem si login system přes SII (vím že to asi není nejlepší způsob, ale tento mi jediný fungoval a funguje dobře.) ale opravdu nevím jak udělat aby mi to ukládalo i pozici hráče, peníze, score to ukládá.
  2. ChimozuFu

    pomoc Define

    Na definování není žádné řešení, byl to bug pawna... Reinstalloval jsem a zase to jelo.. 😄
  3. ChimozuFu

    pomoc Define

    Už jsem to vyřešil, díky za reakci
  4. ChimozuFu

    pomoc Define

    Když dáme třeba #define SCM SendClientMessage tak pokaždé mi to vyhodí error. Nevím proč... (stejné s new (něco)...)
  5. Hází mi to stále tento error: gamemodes\gamemode.pwn(382) : error 017: undefined symbol "GetName"
  6. hází mi to pořád errory, nevím proč
  7. Myslím to takhle: Ofiko chat by byl jako ic chat, př. "Čau johne, jak se vede?" Ooc chat by byl třeba /o, tam by se psalo co chcou hráči vyjádřit ooc, př. "Kámo tohle je totální fail rp ..." /do, věc co potřebuješ k rp a potřebuješ k tomu i /me, dodávám zase př. "/do silně krvácí" /me, co dělá to už nemusím vysvětlovat. Byl ybhc rád za plný code, díky 😄
  8. Omlouvám se. Chtěl bych to na rp server, takže /Me a /do by viděli hráči v okruhu toho daného hráče. Kdyby někdo byl ještě zkušený tak bych byl rád kdyby jste přidali ooc chat. /o /Me bude dělat danou akci která se nedá vyjádřit v animaci, př. /me bere sodovku ze stolu a podává pánovy. /do Sodovka je chlazená Doufám že vám to pomohlo, a ještě jednou díky.
  9. Zdravím, mohl by mi někdo pomoct s /me a /do systémem? Nevím co mám dělat, nikde jsem nenašel dobrý tutoriál. Děkuji za odpověď
  10. Zdravím, v pawnu jsem opravdu velký nováček a teď pracuji na cosi jako roleplay gm. (Vím že na začátky bych neměl dělat velké scripty/gamemody). Mám teď problém s aut. ukládání pozice po loginu. Nevím vůbec jak na to, na internetu nevidím žádný dobrý návod. kdyby mi někdo pomohl, byl bych moc rád.
×
×
  • Create New...