Jump to content

FLC

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

1 Follower

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zdravím, I přestože SAMP upadá hledám pawnera/Scriptera/Modelera pro tvorbu RP serveru/gamemode a případně i low poly skinů Očekávám od vás spolehlivost a preciznost s možností další budoucí spolupráce Nabízím finanční odměnu po dokončení základních funkcí v rozmezí 1500-2500 převodem na bankovní účet Server by měl běžet na nejnovější verzi SAMP. -Základní obrazovka pro přihlášení do hry, tvorbu postavy, výběr skinu, jména, zatím bez WL - Nastavení spawnu - Import pwn mapy + retexturování objektů - základní funkce pro RP - Vytvoření admin postů a pravomocí RP příkazy -/me -/ame -/do -/ado /nahoda - napíše to - Jméno_Přijmeni se pokusil ___________ a podařilo/nezdařilo se mu to (50%) třeba - přidat možnost dát popisky na auta a tak a 3D texty. - Zkušenost s přidáním low poly skinů/objektů do hry. - Možnost dalšího výdělku vytvořením low poly skinů modelováním Detaily si domluvíme společně. Při případném zájmu mail: [email protected] Díky, M
  2. FLC

    hledám Pawner

    Dobrý den, nabídka je znovu otevřená. Původní pawner přestal odpovídat a vykašlal se na to. Zájemci pište buďto na skype uvedený výše, nebo do SZ tady na portálu. Děkuji.
  3. FLC

    hledám Pawner

    Pawner se již našel. Děkuji všem za ochotu. =)
  4. FLC

    hledám Pawner

    Dobrý den, Hledám pawnera pro tvorbu gamemode do hry GTA:SAMP. Jedná se o RP mód - o něco reálnější - hunger, apod. Přesné informace sdělím zájemci pomocí skype/ e-mailem. Výdělek: 1 000+ Kontakty Skype: group122 Děkuji za pozornost.
×
×
  • Create New...