Jump to content

dqwdwqd

Uživatel
  • Příspěvků

    7
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About dqwdwqd

  • Narozeniny 04/06/2000

Kontaktní údaje

  • Web
    http://ondrasmusil.cz

Návštěvníci

797 profile views
  1. Bože. To je ale kravina, dávat takhle záruku na otevření bedny. To ani nevysaješ prach. // Co jsem koukal na internet, tak tam budou nejspíš takové "papírky", které nesmíš přetrhnout. Tak jestli jsi šikovný, tak to můžeš zkusit otevřít.
  2. Jak ztratíš záruku? Je tam samolepka? Jestli ano, nahřej ji fénem a pomalu ji strhni a pak zase nalepší. Nebo jinak si užij 30 dní bez počítače.
  3. Nemáš zapojený HDD. Toto je poze DVD mechanika. Máš HDD správně zapojený? Musí být zapojen dvěma kabelama (jedním ze zdroje - obrázek) a jeden musí vést do základní desky (obrázek). První kabel (ten větší) slouží k napájení, ten menší zas k přenosu dat.
  4. dqwdwqd

    pomoc USB booting

    Zkus jiné iso. To bude asi ten problém. https://www.microsoft.com/cs-cz/software-download/windows10
  5. dqwdwqd

    pomoc USB booting

    Ahoj, nejprve musíš vytvořit bootvací flashu. Doporučuju program Rufus, přehledný a rychlý. Poté stačí restartovat počítač a vlézt do BIOSU (na úvodní obrazovace se ti zobrazí, jakou klávesnou se BIOSU dostaneš, většinou jsou to klávesy: DELETE, F2, F8, F12, ESC). Pokud by se ti nedařilo se dostat do biosu, zadej do google typ desky, případně typ notebooku a okamžitě ti vyjede odpověď (něco takovéhlo: "lenovo yoga how to enter bios"). V biosu musíš najít záložku "Boot" a v ní nastavit prioritu bootování (boot priority). Jako první nastavíš tvoji flashku, na které máš Windows. Pak už stačí uložit nastavení biosu a restartovat počítač. Poté se ti zobrází hláška (asi na 5 vteřin, tak dávej pozor), abys klinkul na libovolné tlačítko pro spuštění instalace. A to je všechno, poté se ti zobrazí instalace, jako kdybys insteloval klasický program. // Do biosu MSI desky se většinou dostaneš klávesou F2 // pokud je pevný disk čistý a neobsahuje žádná data, tak by se FLASH disk mohl spustit automaticky. // v BIOSU se občas nachází tlačítko BOOT Menu, nebo něco podobného a tam stačí pouze vybrat, z jakého zařízení chceš bootvat.
  6. Ahoj, kvůli škole hledám praxi. Konkrétně obor IT. Lokalita České Budějovice a okolí, nebo externě. Jednalo by se o tyto termíny: 30. 4. 2018 - 4. 5. 2018 a 21. 5. 2018 - 25. 5. 2018. Nejlepší by bylo, kdyby se naskytla nabídka jako front-end vývojář. Tvorbě webových stránek se věnuji dlouhou dobu a mám za sebou již několik stránek (poslední práce - https://hexcom.cz/ (je stále ve vývoji, takže obsahuje ještě pár chybek). Mám velké zkušenosti s frameworkem Foundation, preprocesorem Sass a méně velké zkušenosti s JavaScriptem (dokáži napsat jednoduchý skript - validace formuláře atd...). Jako poslední chci zmínit mé zkušenosti s navrhováním web. stránek. Program Adobe Photoshop a Adobe Illustrator znám jak své boty. Tady jsou nějaké mé projekty, které toho řeknou víc: https://relisoft.cz/img/work-1-full.jpg https://relisoft.cz/img/work-2-full.jpg Kdybyste o něčem věděli, byl bych moc rád, kdybyste mi dali nějaké info. Nejlépe mi napište sem do zpráv, nebo na můj email ([email protected]). (Pokud byste věděli o jiné praxi, ne konkrétně front-end developer, určitě se mi ozvěte také!) Přeji hezký den!
×
×
  • Create New...