Jump to content

Krudol

Uživatel
  • Příspěvků

    17
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tímhle to nebylo to už se zkoušelo. A ano Knižnic nějak mi to přeskočilo a nevím proč jsem tam 2x napsal ,,křižnic"
  2. Rawy před včerejškem zde vytvořil téma v kterém vysvětluje, že náš mod se nedaří spustit na VPS s čistou instalací jen panel a na něm funguje rze a podobné mody, náš mod se zapne, ale po připojení hráče server spadne. Myslíme si, že chyba bude v nějakých chybějících křižnicích, protože na VPS ELITEHOST.CZ kde náš mod byl také odzkoušen, tak tam funguje a tam je 744 kňižnic ( Máme výpis ) ale naše VPS má přesně 255 křižnic. Zkoušelo se to hromadně nainstalovat pomocí apt-get install Všechny_Kňižnice ale bohužel to nevyšlo. Nejsme si jistý zda je chyba přesně v tom, ale je to možné. Jestli někdo ví jak to přesně nainstalovat nebo či si někdo myslí, že je chyba někde jinde, tak budu rád za každou odpověď. Už třetí se s tím snažíme pohnut. Výpisy kňižnic z obou VPS máme. Děkuji. Rawyho téma https://pawno.cz/topic/54695-pomoc-s-vps-a-gamemodem/
  3. https://ctrlv.cz/SIuQ https://ctrlv.cz/zPwK https://ctrlv.cz/Lkl5 Ještě nějaké otázky ? A další věc i kdybych zde byl bez proxy, tak nikdo z vedení této stránky nemůže třetím stranám vydávat údaje nebo IP adresy.
  4. Ano mohl mám staženou celou adminku + chat s Erik Czukár a sám mi napsal, že backdoor tam odebral, ale moc dobře vím, že neodebral. Jestli mohu pošlu ti žádost na skype a panel + chat pošlu.
  5. A co jako, že tam máš error ? Nenapíšeš co ti to hlásí a myslíš si snad, že ti tady někdo pomůže
  6. Takže tak nějak abych objasnil konkrétně ,,projekt" IGhost. Majitel hostingu je arogantní idiot který si myslí, že s projektem který nemá dodělaný ani z částí něco dokáže. Skoro každou chybu co jsem našel jsem mu hlásil, ale jeho odpovědi raději nebudu ani komentovat, takže mě nenapadlo nic jiného než mu na chybu poukázat a narušit a poškodit VPS. A to ani nekomentuji, že v té admince má ,,backdoor" který funguje tak, že když si někdo udělá účet nebo něco, tak údaje chodí na email člověku ,,Erik Czukár" Erik sice psal, že z toho backdoor dal pryč, ale pravda to není. Protože tam ten backdoor není hozen jednou, ale vícekrát. To jen pro zákazníky u toho hostingu. Ano na IGhost byl veden útok ve více lidech a když se zjistilo, že mu je vlastně jedno, že mu VPS často nejde tak nás napadlo proč mu to nepoškodit více a nezahltit mu HDD aby se mu to odrovnalo celé. Ani nevím zda to do teď opravil nebo zda se na tom dále pracuje či ne. Jediné co vím, tak že mi od něho přišla tahle zpráva ,,inak ohladom toho ftp, keďže ta poznám čo vieš stvárať, tak ja sám som ti ho vypínal, tzv. to nebol bug." Tímhle bych asi uzavřel diskuzi okolo IGhost. Jen jedna poslední věc pro Petr Hnátek netuším kde jste vymyslel, že by ,,Hacker" držel hubu o tom co naboural či poškodil. Od toho si ten člověk co to dělá drží anonymitu aby na něj nikdo nepřišel a je si vědom, že to co dělá je proti zákonné, ale to jen dodatek.
  7. Přeji příjemný večer, Každý mi píše jaký z tebe mají respekt a podobně, ale tímhle co jsi právě zde dal jsi mě spíše rozesmál Nikdo bohužel nemůže za to, že si neumíte něco zabezpečit a když to uděláte, tak to obejde každý. Přeji pěkný zbytek večera.
  8. Nejsem si jistý co na tom potřebujete probírat, protože sám vidíš jak na tom ten hosting je, ale dobře přeji hodně štěstí v řešení tohoto problému kdyby něco můžeš se ozvat na FB, ale bez naivního chováni děkuji.
  9. Takže ti tady napíšu pár věcí a ty si z toho něco vezmi, protože jinak to s tím hostingem půjde brzo do háje což asi stejně půjde, ale to nevadí. Otevřel jsi něco co není hotové ani z 10% Ten panel není dělaný pro jedno VPS, ale pro více VPS a už vůbec né pro VPS co má jen RAM: 2GB a HDD: 15GB Další chápu, že nemáš tolik času a máš i své osobní věci, ale tak máš tam i jiné lidi a když ani oni nestíhají tak byl blbý nápad se pouštět do takového projektu. Ten panel není hotový ani z části a psát všude, že toto není zatím dostupné a podobně je hovadina. Potom nejdříve než něco spustíš tak už si aspoň zařiď zabezpečení systemu jinak když se ti tam každý dostane nebo ti tam každý může dělat bordel tak je to prostě na nic. Nevím v čem je přesně chyba u FTP, ale snad už 10x se mi stalo, že vytvořené FTP které jsem si udělal neexistuje nebo heslo nesouhlasí a musím ho dělat znova možná to bude tím, že se to neukládá při restartu VPS, protože tvoje VPS to prostě neunese a často padá a jde to vidět už jen když pozoruješ servery, že jsou často OFF. Dále když na to tedy nemáte ani jeden z vás čas tak jsi to měl udělat prostě FREE a hodim tam ten Nisma upravený panel a konec, protože za takové služby nemůžeš požadovat aby za to někdo platil. Potom nastav si maximální velikost názvu serveru jinak ti to udělá tohle https://ctrlv.cz/5swX Nemá cenu ti zde psát další chybu v systemu, protože je toho strašně moc a chápu, že jsi byl nucen změnit panel na tenhle, protože jsi byl nahlášen za používání ticket systemu který má crew kde hostuješ to tvé VPS, takže asi tak. Prostě jinak řečeno to prostě uzavři a začni na tom pracovat a pak to zveřejni nebo když nemáš čas tak to prostě ukonči.
  10. PS: Píšeš, že FTP nemělo být ani veřejné, ale to je trošku hloupost nemyslíš ? Protože webové FTP tam nemáš což by znamenalo, že zákazník si nemůže nahrát nic svého na server jen ty vaše ,,věci" to mi tedy připadá jako hloupost. Tím pádem proč jsi otevíral něco co není dokončené a vlastně se nedá ani používat ?
  11. Problém ti byl nahlášen už na FB, ale jaká byla tvá odpověď ? Poslal jsi mi fotku motoru či co to bylo. Začínám pochybovat i o té anti ddos protection, ale to se může vyzkoušet.
  12. Copak mažeš, ale ono to pořád přidává a přidává ? A ty se pořád snažíš mazat a ono to pořád přidává a přidává K tomu přidat odesílání packetů z Linuxu a budeš to mít přetížený víc jak teď
  13. Zkus si pořídit brýle ještě jsem ti to tam označil, ale nevadí V klidu tvoje ramka neunese nic, takže tím, že blokuješ jednu věc nezískáš nic PS: Už si oprav tu chybu v FTP třeba příjdeš na to jaká je tam chyba není to těžké.
  14. Aby jsi se nesnažil psát co zde melu https://ctrlv.cz/3KYB
×
×
  • Create New...