Jump to content

IsNext

Uživatel
  • Příspěvků

    5
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. I just picked up free graphics for my stream - https://t.co/WHR4pnN3sz prostřednictvím @TwitchOverlay

  2. IsNext

    pomoc Crash Serveru

    Děkuji ti, vážne jsi mě pomohl, už vše funguje jak má.
  3. IsNext

    pomoc Crash Serveru

    Server crashne i když zadám heslo a přihlasím, takže na server se dostanu na chvili jen přes registraci.
  4. Popis problému: Dobrý den, dnes jsem zjistil problém na serveru, při přihlašení zadaný hesla server crashne, když se hráč poprvé zaregistruje a chvily hraje a zadavá nějaké přikazy tak také crashne, přidavam log z konzole díky předem za pomoc při vyřešení. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: -- Kód: Dodatečné poznámky: --
  5. IsNext

    pawn Registrace

    Při smazaní UCP v define to napsalo tyhle errory. C:\Users\Netstar-AV\\CoA_RP\pawno\include\YSI\..\YSI_Coding\..\YSI_Coding\y_malloc/heapalloc.inc(128) : error 017: undefined symbol "Malloc_main" C:\Users\Netstar-AV\\CoA_RP\pawno\include\progress2.inc(375) : error 017: undefined symbol "ppb_OnGameModeInit" modules/Admin/Core.pwn(875) : error 017: undefined symbol "SavePlayerInfromations" modules/Player/Core.pwn(136) : error 017: undefined symbol "GivePlayerPayCheck" modules/Player/SaveLoad.pwn(121) : error 029: invalid expression, assumed zero modules/Player/SaveLoad.pwn(121 -- 123) : error 029: invalid expression, assumed zero modules/Player/SaveLoad.pwn(121 -- 124) : warning 215: expression has no effect modules/Player/SaveLoad.pwn(124) : error 001: expected token: ";", but found "return" modules/Player/SaveLoad.pwn(124) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted. Pawn compiler 3.2.3664.samp Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 8 Errors.
  6. Dobrý den, hledám pawnera který by zvládnul zprovoznit registraci na mém roleplay serveru který jsem si koupil, problém na serveru je ten že tam byla registrace přes webové stránky - ucp, takže když se připojím na server tak mě to napiše že se musím registrovat na strankách v ucp a kickne mě to, když jsem ucp odstranil všechno deifnice i ten text a kick, tak se dialog s registraci nezobrazil ona tam je nějaká registrace ale byla vypnuta takže tam je jen login, přidám zde fotku a kod, davám to do téhle sekce protože chci aby mě to někdo udělal a já ho za to finanče odměním, okolo 100 kč+- uvidíme za jakou určitou dobu to zvládnete. Díky předem. screen s ucp: screen bez ucp:
×
×
  • Create New...