Jump to content

Wolficek

Uživatel
  • Příspěvků

    26
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco
  1. RT @CakeAlts: ?Christmas Giveaway ? ☑️ 7 Days • 25 Winners ◘To Enter!◘ - RT + Like - Follow @CakeAlts - Follow @PhazeKlan - Visit h…

  2. Takže jste to jen stáhli nebo upravili víc jak 100 řádků?
  3. public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) { if(oldstate == PLAYER_STATE_ONFOOT && newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) { new vModel = GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)); if(vModel == 411) { new score = GetPlayerScore(playerid); if(score <= 99) { new str[280]; format(str, sizeof(str), "{FF0000}[ {00FF00}! {FF0000}] {00FFFF}Toto vozidlo budeš môcť používať až keď dosiahneš {FF0000}100{00FFFF} bodov."); SendClientMessage(playerid, -1, str); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } } } return 1; } Otestováno, tohle funguje.
  4. @wenom18 Není zač, doufám že jsi našel něco podobnému tomu, co jis hledal.
  5. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=630616 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=455523 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=635926 Nevím, jestli je to přesně to, co hledáš ale myslím, že je to dostatečné.
  6. DeAMX, které je na stáhnutí pro všechny ti určitě nepomůže, jsou možnosti, jenže tyto možnosti se oplatí jen v případě, že se jedná o velký a velice rozpracovaný mód. Myslím, že v tvém případě bych se radši vrhnul do pawna.
  7. Neříkám že mám luxusní server, předěláváme hodně věcí, aby byl víc přátelský k hráčům, ale těším se na vaše "proffesionální" pawneri.
  8. Řekl mi to Sarton, ale je to fakt smutný, že si neumíte napawnit mód sami.
  9. Thirewe, nejlepší je jak píšeš o pomoct přeložit tvůj Chorvátskej mód. :DD SA: MP SERVER S EXKLUZIVNÍM GAMEMODEM A ZKUŠENÝMI VÝVOJÁŘI. to je dead meme.
  10. Aha, našel jsem problém. Byl to ten problém, že to moje zjišťuje ID auta(z /dl) takže např. I Williard může být ID 411 ale není to přesně ten infernus. Nahraď: new new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); if(vehicleid == 411) (Smaž obě a jen dej tohle k závorkám if(GetVehicleModel(GetPlayerVehicleID(playerid)) == 411) { }
  11. Nevím, v čem to tedy je. Já jsem si to v pohodě skompiloval, jediná chyba byla jen když nebyl definvoanej a_samp, všiml jsi si i změny publicu? Celý to nahraď. #include <a_samp> public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) { if(oldstate == PLAYER_STATE_ONFOOT && newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) { new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); if(vehicleid == 411) { new score = GetPlayerScore(playerid); if(score <= 99) { SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFF, "{FF0000}[ {00FF00}! {FF0000}] {00FFFF}Toto vozidlo budeš môcť používať až keď dosiahneš {FF0000}100{00FFFF} bodov."); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } } } return 1; } Toto mi jde skompilovat v pohodě.
  12. definoval jsi na začátku skriptu <a_samp> ??
  13. .: Tohle jsem psal já, je to můj skript a nikde jsem nekopíroval, **ZMA ._.
  14. Kompere, koukni se nahoru na ten můj kód a dej ho znova, mělo by to fungovat..
×
×
  • Create New...