Jump to content

Ag3ntCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    12
  • Registrován

  • Aktivní

Everything posted by Ag3ntCZ

  1. Už jsem se na to díval. Je to podle mně zatím jediná možnost ale chci zkusit najít něco levnějšího
  2. to je s webhostingem já potřebuju jenom domény
  3. Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli nevíte o nějakém nejlevnějším hostingu s doménou .cz . Potřeboval bych fakt jenom tu doménu, žádný hosting k tomu, hledal jsem již všude na googlu ale chtěl bych zkusit najít ještě levnější než je 125kč (s DPH) Moc by mi to teď pomohlo kdyby jste mi pomohli s tímhle Děkuji vám moc
  4. Ag3ntCZ

    ukázka Youtube

    1Kubad1 Sorry v příštím videu to trošku ztlumím
  5. Ag3ntCZ

    ukázka Youtube

    XpresS děkuji ti velmi za tvůj názor a do příštích videí se poučím z toho co si napsal a budu se lépe vyjadřovat, a taky budu muset trošku líp stříhat. Ale jinak fakt moc děkuji za tvůj názor a vážím si toho.
  6. Ag3ntCZ

    ukázka Youtube

    Děkuji za upřímný názor a těch chyb v anglickém jazyce jsem nějak nepostřehl, a mikrofon mám dobrý ale jen jsem to nějak moc nedodělal v Audacity Ale jinak fakt moc děkuji za upřimný názor, vážím si toho.
  7. Ag3ntCZ

    ukázka Youtube

    Zdravíčko dámy a pánové, právě jsem začal na Youtube před pár dny a byl bych moc rád kdyby jste mi pomohli a napsali mi co mám ve videích zlepšit. Zde posílám také svůj youtube a budu rád za vaší podporu. Jinak abych se představil, mé jméno pod kterým vystupuji je Ag3ntCZ a mám Youtube s kámošema který se nazývá (šílení přátele) ale zatím tam kámoši nevydali nic, nějak se jim nedaří to vydat.
×
×
  • Create New...