Jump to content

Kubik64

Uživatel
  • Příspěvků

    8
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

2 Jonny Sindacco

1 Follower

About Kubik64

  • Narozeniny 08/19/1998

Kontaktní údaje

  • Web
    http://www.gamesites.cz

Návštěvníci

913 profile views
  1. Republic of San Andreas 5.0 [ Mega Update ] - Proběhla reforma peněz (hodina * $1500) - Smazaní vlastníci gangzón - Odstraněny vozidla u domů a gangů - Opravena loterie - Změněna pozice po propuštění z vězení - Aktualizované rádio stanice - Upravená anti-reklama - Upravený a vylepšený anti-tuning - Upravený anti-crash - Opravené ukládání barvy vozidla a textu na vozidle - Předělaná a vylepšená LS hydraulika (minihra) - Zrušeny parkoviště - Nová pozice LS hasiče - Nová benzínka v LS u apartmánů - Nový eventpark - Předělaný příkaz /guns - Přidané oznámení pokud jste v blízkosti zmrzlináře nebo právníka a máte WL - Přidané oznámení pro policisty, pokud jsou v blízkosti hledaného hráče Systém autosalónů: - Na serveru se nachází 6 autosalónů, ve kterých si hráč může koupit vozidlo (/gps > autosalóny) - K domu a gangu lze zaparkovat jen vozidlo z autosalónu - Stejné vozidlo z autosalónu lze koupit jen jednou za hodinu - VIP hráči mají 2 sloty u domu (normální hráči 1) Systém apartmánů: - V LS předělané okolí kolem budovy s výtahem - Možnost pronajmout si apartmán (možnost uložení vozidla, skinu, zbraně) Gang: - Nový systém kupování zbraní přes překupníka zbraní - Pro kupování zbraní potřebujete vozidlo Boxville - Ve chvíli přepravy zbraní od překupníka dostane zprávu policie o nelegálním převozu zbraní. Pokud se povede policii zadržet vozidlo Boxville s municí a odvést ji ke své stanici, dostane odměnu každý policista ve vozidle. Pokud gang doveze zbraně ke svému sídlu, tak dostane odměnu každý hráč gangu ve vozidle. Mise je omezena na 10 minut. - Překupník má na minimapce ikonu pistole - 67 nových gangzón - Zrušeno pravidlo, kdy se při boji o území nesmělo sedět ve vozidle - Upravené a vylepšené gang menu - Seznam členů v gangu ukazuje i stav hráčů (Online / Afk / Offline) - Možnost nastavit počet munice k vybírání pro každého hráče zvlášť - Přidaný seznam zabití nepřátel - Za nový gang level odměna $ pro gang - Přidané gang trofeje House: - Zrušený příkaz /spolubydlici a /spolubydlet -> Přidané v menu domu Race systém: - Předělané menu pro zakládání závodu - Nový ukazatel pořadí v závodě Na updatu se podílel : Hrb, Skiller, Kubik
  2. Ano,je to již několikátá prezentace,ale za tu dobu bylo na serveru několik změn,několik nových updatů,přidání event parku atd. Zpracoval jsem to jinak,než kolegové,co tu to dělali předemnou .P řidal jsem i další věci,udělal to obsáhlejší,aby každý věděl,co se na serveru nachází a co můžeme nabídnout. Ale každopádně děkuji za názor. Jinak děkuji za kladné recenze
  3. IP: 31.31.76.177:7777 , gta.gamesites.cz:7777 Mód : Republic of SA v4.8.5a Autor : Hrb Web : www.gamesites.cz VIP aktivace : www.rosavip.cz Facebook : https://www.facebook...?ref=ts&fref=t Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=XvpBDuxdCfo Co náš server nabízí? přes 20 povolání jako jsou : Policie,Voják,Mafián,Právník,Mechanik,Lékař,Terorista,Farmář atd.. Nemovitosti,které se nachází po celém serveru např. : Ammunation,Benzínka,Obchod s oblečením atd... Autoškoly : Auto,Kamion s návěsem,Letecká škola,Lodní škola,Motorka,Traktor Brigády : Rozvážení letáků,Sprejování tagů,Sekání trávníku,Parkování vozidel Přes 500 domů,kde je možnost uložit vozidlo,zbraně,skin a hlavně si doplnit HP a vestu Parkoviště v každém městě,kde si můžete zaparkovat vozidlo,pokud nemáte dům Základní,Střední a Vysoká škola ( splnění se počítá do trofejí ) Byty,vhodné pro ty,co nemají moc peněz a chtějí mít střechu nad hlavou 6 Gang sídel,kde si můžete založit gang,jezdit gang race,bojovat o území na mapě,psát si s kamarády v gang chatu Přes 20 závodů,kde můžete závodit proti ostatním hráčům o různé částky,dle výběru. Přes 20 Deatmatchů s jakou koliv zbraní v různém prostředí Skryté podkovy,které vám dají různé odměny ve formě vesta,ammo,peníze,xp... 100 tagů,které můžete sprejovat po celém Los Santos 273 trofejí, ve kterých se nachází různé úkoly,od 10 vyhraných závodů,až po dosažení 15-ti let XP systém,kde se vám do /info zapisují XP a podle toho se vám navyšuje věk Možnost stuntů s motorkou NRG-500 po celé mapě aktivace stuntů /stunts VIP menu pro vozidla,jako je oprava vozidla,změna barvy atd... Tuning dílny,kde si můžete libovolně vytunit své vozidlo Možnost zakoupení dodatečných věcí na server jako je VIP,věku,unban kódů a herních peněz Hráčům se snažíme zajistit maximální požitek ze hry formou eventů a ochotného Admin Teamu a přátelských hráčů Náš server se nachází pod největším CZ/SK herním portálem Gamesites.cz Za herní server Republic of San Andreas přejeme příjemnou zábavu - RoSA Admin Team 08.02.2017
  4. Kubik64

    pomoc WINSCP - Banlist

    Server nevlastním,máme jiného autora,který to tam nahrál,avšak majitel serveru není aktivní,takže když něco chci,tak si to musím udělat sám,takže já přesně nevím,jak ty soubory tam kdo nahrál,já jsem dostal jen přihlašovací údaje k serveru. Kontaktuji tě. Jak jsem již zmiňoval nahoře,moc se v tom nevyznám,proto jsem se obrátil na pawno,kde vím,že někdo tohle umí,aby mi dal nějaké rady,nebo něco,kde bych mohl danou věc najít. Ano chtěl bych Banlist,úplně nejvíce jednoduchý,jen pro informace a přehlednost,nechci žádné složité formátování,nebo nějaké styly,mě uplně bohatě stačí,když hráči rozkliknou určitý URL odkaz např. www.banlistgta.cz tak že se jim otevře banlist,kde se budou zapisovat bany např. IP - .[K]arel_ - 312 - Cheaty - Karel tudíž,IP hráče,nick admina,čas banu,důvod banu a zabanovaný hráč.
  5. Kubik64

    pomoc WINSCP - Banlist

    Tak ještě podrobněji V tomto klientu mám nahrané soubory ze hry GTA:SA,jakou jsou bans.txt,server log,server cfg atd... Mám tam složku scriptfiles,ve které mám uložený Bans.txt,což je vlastně banlist.Když jaký koliv admin dá na serveru ban,automaticky se to tam napíše. Mou otázkou zní : Dá se tento soubor nějak převéct na neplacený webový hosting,že bych to měl nejjednodušší a nemusel za to nic platit? Máme už na podobné brdo udělaný vip systém a vypadá to na netu nějak takhle : 4/02/2017:PriTT_(IP)-VIP Tak jestli se to dá taky nějak nahrát,uplně na nějaký jednoduchý neplacený hosting,aby se na to hráči mohli jen podívat,kdo má ban a kdo nemá? http://imgbank.cz/images/2017/02/07/Bez_nazvu0X6C.png *to začmárané jsou IP hráčů,nechci je zveřejňovat.
  6. Kubik64

    pomoc WINSCP - Banlist

    Netuším přesně,nevyznám se zase tolik v tom,je to konkrétně toto(Doufám,že obrázek pomůže) http://imgbank.cz/images/2017/02/07/dsas.png No a z tohoto nevím jak to přesně nazvat "klienta" bych potřeboval vytáhnout banlist a nahrát ho někam na web.
  7. Kubik64

    pomoc WINSCP - Banlist

    Mám serverovou databázi WINSCP,jde o to,že já mám v té databázi banlist a ten banlist by jsem chtěl nějak převéct na web,aby se tam při každém banu zapisoval další a další,pokud mě již chápeš.
  8. Kubik64

    pomoc WINSCP - Banlist

    Ahoj,chtěl bych se zeptat,zda nemáte nějaký jednoduchý návod na propojení databáze WinSCP + web. Hlavně zdůrazňuji to slovo "Jednoduchý" Předem díky.
×
×
  • Create New...