Jump to content

DeF

Uživatel
  • Příspěvků

    26
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

1 Follower

Návštěvníci

1017 profile views
  1. Popis problému: Čau, mám problém s /ANN a ukládání pozice a peněz. Nezobrazuje se mi text když zadám /ann Chtěl bych poradit jak nastavit aby se mi uložila pozice a peníze aby mi zůstali stejné. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: K pozici a penězům nemám kod, nevím jak to udělat. Proto bych vás chtěl poprosit o pomoc. Kód: Dodatečné poznámky: Díky všem za pomoc.
  2. DeF

    hledám Job system

    Udělej si radši vlastní, je to lepší a uděláš si to podle sebe.
  3. DeF

    pomoc Podmínka

    Ok, díky za radu
  4. DeF

    pomoc Podmínka

    Ok, díky moc za radu.
  5. DeF

    pomoc Podmínka

    Popis problému: Čau, mám tu tokový problém. Tělám zaměstnání a když chci aby šla /mise jen u Pilota, tak se mi to spustí i bez zaměstníní. Což nechci. Chtěl bych aby se /mise spustila jen u pilota. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: Chtěl bych od vás pomoct jak udělat na to podmínku k tomuhle příkzu. Kód: Dodatečné poznámky: Díky za všechny rady.
  6. Čau, myslím si že to nemáš napsané v OnFilterScriptInit() Napiš to do: public OnFilterScriptInit() Příklad: public OnFilterScriptInit() { Create3DTextLabel("Pilot",0xFF0000AA, -1257.9514, 38.3543, 14.1391, 50,0); return 1; } Proto se ti to neukáže.
  7. Popis problému: Čau. Mám takový problém. Udělal jsem bránu kterou jsem chtěl aby jse mi otevřela na příkaz. Když jsem to dal do hry tak se to neotevřelo. Chtěl bych poradit jak to spravit. Díky za rady. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: Object se mi neotevře, když zadám příkaz. Kód: Dodatečné poznámky: --
  8. DeF

    hledám Paradise World.

    Já mám Paradise World. Mám ho i upravený. Když tak PM.
  9. DeF

    hosting G-Host.eu

    Čau, nejde mi u vašeho hostu spustit server. Jak to?
  10. Popis problému: Potřeboval , bych pomoct jak udělat když si hráč koupí vip a tak bych chtěl aby ty peníze šli na hosting jak to mám udělat? Aby to měl přes SMS? Prosím o radu, díky. tatarka7 Chyby/varování kompilátoru a při běhu: -- Kód: Dodatečné poznámky: --
×
×
  • Create New...