Jump to content

Zeintar

Uživatel
  • Příspěvků

    7
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Portfolio

  • Github
    .
  • Pastebin
    .

Návštěvníci

728 profile views
  1. Zeintar

    ostatní 0.3.8 zrušeno?

    Spousty serverů na 0.3.DL je. Zatím jsme nezaznamenali žádné chyby. Vše funguje, jak má. SAMP playerbase pomalu ale jistě na 0.3.DL přechází.
  2. Děkujeme Každopádně, Los Santos jsme přidali do hry nedávno, je v takové ''testovací verzi'', jestli se to chytne nebo ne. Pokud ne, zavře se a zůstane to opět jen čistě v SF a okolí.
  3. Díky za info, pokusíme se napravit
  4. Základní Informace Tento server je v provozu již přes rok a půl, kde zde hraje denně průměrně 10-25 hráčů na IP: 94.23.168.87:20027 .Nechybí tomu ani Updaty, které vychází vskutku často. (Cca 3 updaty za měsíc). Pokud si chcete přečíst vše o updatech, poslušte si zde. Popřípadě, pokud budete mít zájem se podívat na nějaká videa z našeho serveru, klikněte zde. Kdo se na serveru podílel? Speciální poděkování patří zejména: noE - Pawno _ViictY_ - Pawno Vladimír Paloušek - Web Crafty - Propagace serveru TheFlipper - Mapping A samozřejmě, všichni hráči, kteří zde hrají. Ať už pravidelně, nebo nepravidelně. Ti, co vymýšlejí nápady na zlepšení tohoto serveru a tím server dosti podpoří. Co je vlastně mód Craftyho Pařba? Craftyho Pařba je projekt, který na CZ/SK SAMP scéně působí již přes 1.5 roku. Hraje se v oblasti SF (San Fierra), nyní (27.11. 2016) bylo přidáno do módu i Los Santos. Vzhledem k tomu, že je zde stabilní playerbase okolo 10-25 hráčů, tak se můžete potkávat kdykoliv, kdekoliv. A to je dobře, ne? Co na našem serveru dělat? Na našem serveru se rozhodně nudit nebudete! Můžete zde najít hromadu zaměstnání (Viz zde). Sbírání balíčků, nebo mořských škeblí, ve kterých můžete najít zbraně, nebo peníze také patří do módu. Kupování nemovitostí, zbraní, drog, aut, domů a mnoho dalšího! Každý den spousty eventů typu: TDM, Padající plošiny, Kombajn smrti, Masakr motorovou pilou a podobně. Možnost kupovat za XP speciální vozidla, doplňky, bodce do vozidla, speciální zbraně, C4 do auta a podobně. Proč si vybrat právě náš server? - Neustálý výzkum nových věcí. - Pohotové odstraňování bugů. - Častý vývoj scriptu Detaily: >Různé druhy minieventů typu: DM, Car DM (Shooter), závody (které si mohou vytvořit sami hráči!) > Systém domů. > Systém aut. > Systém nemovitostí > Systém aukcí > Systém doplňků > Kvalitní mód, playerbase a komunita. A na ostatní se podívejte sami Screenshoty ze hry
  5. Zeintar

    hledám Photoshop

    Také mě můžeš napsat o úpravy fotek
×
×
  • Create New...