Jump to content

Mugisek

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Já furt nevim co kdo furt nechápe, nechci být sprostý ale toto už fakt nejde. Není to normální RP, tak jako každý jiné.. nevidím důvod to počítat mezi normální RPčka. Zajímavé je, že když se kouknu na LARP tak tam žádný Prison systém není, kouknu na SFB.. taky tam není. Kouknu na dalších 10 serverů a taky tam není, zajímavé. Nebude to čistě jen o Prisonu, jelikož v dalších updatech přibudou vesnice. Při vzpouře můžou vězni utéct a tím pádem se do nějaké vesnice dostat a tam poté RPit. Na serveru ještě nikdo nebyl, tak nevím co se tu furt sere o tom že to nebude bavit kvůli tomu že týpek bude zavřenej v cele. Nikdo zatím nezná kompletní funkce módu, nikdo neví jaké tam budou možnosti. Asi si myslíte že to bude jen o tom že daný hráč bude zavřený v cele a bude tam je*at do chatu /me a /do, jste na omylu. Pravda, LARP se rozpadl asi na den. Jelikož skoro všichni co odešli se zase vrátili a šli brečet ke Golfíkovi že to tak nemysleli a že pro něj zase budou dělat otroka.
  2. Určitě to nechci dělat v Angličtině, dělám to čistě jen pro CZ/SK Roleplay scénu jelikož tu něco takového tu ještě nebylo. LARP se rozpadlo, což nám hezky nahrává do karet s playerbase. Děkuji všem za ohlasy, brzo si mód ohmatáte.
  3. Díky, snažil jsem se to udělat to nejstručnější a bez zbytečnýho vybarvování a bůh ví čeho. Jak už sem psal, mód by měl být dostupný všem někdy na konci měsíce.
  4. Znovuzrození projektu, vše pawníme od začátku. *Momentálně funkční pouze forum Základní Informace P-RP je momentálně ve vývoji přes pár měsíců s přestávkami. Momentálně mód běží na testovacím serveru, kam se dostane pouze osoba vlastnící heslo. Momentální verze módu: v0.4 Credits Mugisek - Pawn, Mapping Momentální hotové věci Základní Roleplay příkazy jako /me /do /ado /ame MP3 (Rádia + Možnost naladení vlastní písničky) Prison Shop Mining (Pro eventy) Základní práce, kterými si lze vydělat Systém cel (Namapovaných přes 50 cel) Oficiální gangy (Možnost změnit jméno, ranky, atp.) Zbraně se dají ukrýt do kapes či cel Oddělená funkční část pro dozorce s kamerovým systémem Whitelist Šatníky Sprchy Jídelna Házení mincí, kosky a další podobné drobnosti To-do Samotka WC Hunger A dalších spoustu věcí Kontakt Serverové TS - Bude doplněno Web - www.p-rp.cz SZ Testers Na forumu mi nyní můžete psát SZ o post testera, hledám pouze lidi kteří by měli zájem nacházet v novějtších verzích chyby které musejí být opraveny, co například chybí, nedopsaná diakritika atp. Screeny Pár ochutnávek přibude v nejbližší možné době, screeny budu házet také na forum webu. * Kontakty jsou uvedené výše. Vždy když se něco změní, bude to dopsáno do topicu. Zdržte se prosím nadávek, či off topicu. Díky za pročtení, budu rád za návrhy či pozdější kritiku k módu.
  5. Mugisek

    ostatní Prison Roleplay?

    Zdravím, začal jsem si jen tak pawnit. Chytl mě žánr serverů Prison, napadlo mě že bych to spojil a udělal něco jako Prison Roleplay. Prostě Roleplay tak jak ho znáte, RPilo by se pouze ve vězení a časem by se tam přidala nějaká ta vesnice kolem vězení, kde by byly různé ukoly a tak dále. Tenhle topic je směřovaný spíše na Československou Roleplay scénu, byl by zájem o takový server? Gangy, rozdělené na oficiální a neoficiální. Frakce dozorců, zdravotníků. A mnoho dalšího. Díky za přečtení, budu rád za názor.
×
×
  • Create New...