Jump to content

Denonymous

Uživatel
  • Příspěvků

    49
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

Everything posted by Denonymous

  1. Tak co se procesorů týče.. Sám mám Ryzena nějakou chvilku a jsem s ním naprosto spokojenej, navíc AMD prohlásilo, že procáky do patice AM4 budou stále ještě dlouho rozvíjet, tudíž můžeš v budoucnu docela dost vylepšit. Měl jsem již mnoho procesorů, ale na ten Ryzen co mám na ten neměl ani jeden z nich. Fakt to doporučuju, než nějakej "rychle končící socket od intelu", zároveň u Ryzenů nemusíš kupovat chlazení - v boxu je dostatečněj a navíc unese i nějaký ten takt. Jinak MB mám teda MSI B350M Mortar, ale to není nějak podstatné, jen jsem chtěl napsat že koupě Ryzenu se opravdu vyplácí a do budoucna je to super. Teď méně podstatná věc. Ještě jak se tak dívám na tu skříň, dost pěkná, sám mám teda Evolveo T3 a s tou jsem také spokojen, má o jeden větráček víc než tu co jsi vybral, ale ten se dá dokoupit já vím. Je cca o 500 Kč levnější takže to přičítám k tvé hranici na grafickou kartu. To se už dá sehnat i 4 gigovka něž jak se tu píší samé 3gb.
  2. Díky, mě nenapadlo že bych to našel na wiki v takovéhle funkci.
  3. Ahoj, prosím potřeboval bych poradit jak udělat to, že když hráč zabije hráče aby za to dostal nějaký obnos peněz? Díky moc.
  4. Ahoj, "invalid function or declaration" znamená že, máš špatně ukončené funkce, tudíž "returny". Jelikož přesně nevím, které špatně dané funkce jsou na těch řádcích, radil bych ti abys zkusil změnit returny a závorky okolo returnů, jednou jsem měl taky takový problém když jsem to ještě neuměl. A ještě k tomu erroru u "health" někde už to tam musíš mít, pohledej si to a smaž to. Good Luck.
  5. Denonymous

    pomoc Vypne hudbu v polovici

    Ahoj, jelikož jsi tu nedal kód, kde máš song, je docela možné že jsi použil jinačí kód který ti to může zkracovat. Je mi to trapné to sem dávat, ale toto je ten nejzákladnější kód. PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "SEM ZADEJ ODKAZ."); 1. Máš to třeba takhle? 2. Je vůbec ta písnička kterou jsi nahrál celá? :| 3. Nenahrála se na web špatně?
  6. ee já se snažím vyhledávat nějaký návody, ale budto jsou "neuplny" .. nebo nevim no.
  7. Rád bych.. Ale to nevím jak.
  8. Kdes corl ten include Key ? Jinak díky. Snad si to proberu xd
  9. Ahoj, hledám nějakej způsob jak udělat admin systém, četl jsem všecko, ale nikde nebylo to co bych potřeboval. Potřeboval bych jak udělat příkaz přes RCON, aby nastavil hráči práva admina. Potom by jsem potřeboval, jak přidávat příkazy co může ten admin. abych to mohl upravovat, aby jsem tam mohl mít víc příkazů. Díky za rady, prosil bych o kód, kterej bych pak mohl vylepšovat.
  10. Nj ale já nevím kód proto se ptám, nevím jak se ukládaj ostatní :|
  11. Čaute, jak mám udělat to aby když hráč najde náboje, aby mu zůstali i po odpojení když se znovu připojí? Díky
  12. Neportne to toho hrace na tu pozici po odpojeni, skompilovat to jde ale v pohode.
  13. Tak to teda pardon ale taky to nejde.. :oo Tu posílám celej kód.
  14. Takže když si hráč vezme to auto, někam pojede, vystoupí, tak tam zůstane to auto že? Jako dokud ho zase nepřemístí. no to auto bych možná měl, ale co ta pozice hráče? Jak to uložit?
  15. No spíš si přečti to o čem psal uplne na začatku, nikam jsme se nedostali. Představ si jakoby ty komenty tu nebyly
  16. Steam wallet? Pomohl bys mi s tímto prosím ?
  17. To neva :DD ale kdyby to šlo bylo by to IZI ! (facepalm) možná
  18. Úplně stejné, hele šlo by to s a_samp?
  19. A to jaaak ? Dini jsem měl registraci.
  20. Ajaj.. Hele takhle, myslíš že by to šlo i jinačím způsobem než takto přes YSI ? Asi blba otazka co.
  21. Odstranil jsem a už zbejvá pouhých 6 errorů.
×
×
  • Create New...