Jump to content

patricianko

Uživatel
  • Příspěvků

    4
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

600 profile views
  1. Ahojte! Som z pawnom na začiatku, no logicky niesom schopný urobiť script na to že Keď napíšem príkaz napríklad /opravapi, tak vytvorí mi pickup ktorý ked cez neho prejdem autom, tak opraví auto, ale následne za nejaký čas sa respawne, u mňa 2sekundy. Potom zasa na spawn auta, napríklad že dám príkaz /autospawn, otvorí mi dialog z autami, a tam kliknem napríklad na Infernus, a vytvorí sa pickup, ktorý mu spawne auto, ked zneho vystúpi zmizne mu.. Dúfam že ste tomu pochopili a kdo by bol schopný mi stýmto pomôcť odpíšte ďakujem za všetko!
  2. Základné informácie: O móde: - Po zaregistrovaní na serveri by ste si mali prečítať /help, aby ste poznali celý mód. - Na serveri nájdete úplne všetko! Od zamestnaní, štadiónov, minihier až po gangy, nemovitosti a domy! - Na výber máte až 30 zamestnaní, vyše 120 nemovitostí a dokonca až 500 domov po celom SA. Preukazy: - Na server si môžete spraviť až 4 druhy preukazov, ktoré slúžia k zamestnaní sa do práce. - Je tu aj možnosť jazdiť bez preukazov, avšak za to budete dostávať Wanted Level a tak Vás môže zatknúť polícia. Domy: - Na serveri nájdete vyše 500 domov v rôznych častiach a za rôzne peniaze. - Dom si môžete kúpiť až od 24 nahratých hodín. - V dome si môžete uložiť auto príkazom /garaz a neskôr si ho zaparkovať, respawnovať, privolať, odparkovať atď. Gangy: - Na serveri si môžete založiť alebo sa pridať ku gangu. - Nájdete tam 6 gangov, a každý gang vlastní iní majiteľ. - V gangu môžete jazdiť závody, tzv. gangrace-y, preberať obchody iným gangom, zabíjať hráčov ostatných gangov. - Za tieto veci dostávate rešpekt. - Gang, ktorý má najviac rešpektu je samozrejme najlepší na serveri a každý má pred ním rešpekt - V gangu samozrejme dostávate aj odmeny, a to z prebratých obchodov, tzv. výpalné v rôznych výškach, a to vám nastaví majiteľ. Nemovitosti: - Na serveri nájdete vyše 120 nemovitosti v rôznych cenových intervaloch. - Nemovitosť si môžete kúpiť až po dosiahnutí 12 nahratých hodín. - Každý hráč môže vlastniť 2 nemovitosti, VIP hráč až 3. - Nájdete tam nemovitosti už od 1 miliónu až po 7 miliónov. Povolania: - Na serveri nájdete až 30 rôznych povolaní, ktoré vás určite tiež budú zaujímať. - Nájdete tam povolanie od Taxikára, Exekútora, Hasiča, Bezpečaká, Mechanika až po Pasáka, Popelára, Pilota atď. - Každé zamestnania má rôznu náplň práce. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- play.ParadiseWorld.sk ParadiseWorld.sk ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. Viem ti vybaviť ozvi sa mi na skype: nuxino.hdino
  4. Potřebuju pomoc Mám mod TuningTown 10 od DaVeho.. A když ho dám na server spustí se ale když jdu zadát heslo tak server crashne víte mi pomoct zložky mám vytvořené v Scriptfiles.. TuningTown/DN TuningTown/prace TuningTown/ucty TuningTown/TTSett.sav TuningTown/TTPort.dll Fakt už nevím co stým je, v plugins mám streamer.so, který tam má být.. Prostě připojím se načíta se všechno TuningTown bla,bla,bla.. Poté vyskočí tabulka z Pravidlama pod tým Zadejte Heslo, no a když zadám chvíli ticho a server spadne Všem děkuji za pomoc!
×
×
  • Create New...