Jump to content

Lukasz

Obsahový guru
  • Příspěvků

    916
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    75

Everything posted by Lukasz

  1. Ten kód nemá nic společného s mysql.
  2. Lukasz

    ukázka [1.0.0] eDálnice

    Jsi si tím jistý? https://killedbygoogle.com/
  3. Jj, je to ojedinele. Ja necim podobnym uz jednou server "crashnul"..
  4. Jo, jsem slepý. Ono by bylo stejně asi lepší vzít reálný počet hráčů na serveru, vygenerovat podle toho náhodné číslo a dopočítat k jakému playerid to sedí. Ono když ti GetPlayerPoolSize() vrátí třeba 100 (na jeho serveru nereálné, pokud to nezaplní NPC), na serveru máš ale jen dva hráče, tak to pak dá zabrat trefit se do správného playerid.
  5. Tvůj kód má problém v tom, že pokud bude připojený pouze jeden hráč, tak se bude jednat o nekonečný cyklus a server "padne".
  6. Lukasz

    ukázka Bez Názvu

    Netrollím. Ze screenů to vypadá decentně (žádná šílenost)
  7. Lukasz

    ukázka Bez Názvu

    Wow! Skvělá práce! Něco takového se hodí snad na každý server, který to myslí vážně
  8. Lukasz

    ukázka DeadMatch

    Vypadá to jako skvělá mapa! Dobrá práce!
  9. Podle mě by sis zasloužil trest hlavně ty. Zveřejňuješ tady cizí dílo, které sis zakoupil a reklamoval, bez dovolení autora. To, že to Janik někde "ukradl" a upravil, je irelevantní. Licence mnohdy povolují úpravu a následný přeprodej. Do jaké míry je to upravené a jak je to morální a etické je něco jiného, co ty ale vůbec neřešíš, ani tady nezveřejníš původní script, nevíš pod jakou je licencí, nevíš nic. Neposkytls ani znění smlouvy (je vůbec legitimní??), nevíme o tom vůbec nic, jen je to tvoje tvrzení Příště si vymyslím, že mi Scydo prodal nějaký film a zveřejním ho tady a bude tu z toho warezforům, cool.
  10. Lukasz

    ostatní Touch Typing

    wtf, to pises jednou rukou? :D Ja tam mel nejakych 92 wpm
  11. static void Visit(Visitor visitor) { var animal = new List<Animal>(); var cat = new List<Cat>(); dynamic vis = visitor; vis.Visit(animal); vis.Visit(cat); }
  12. Docela by se tu hodil navod na subversion. Git pujde kvuli nemu brzy do kytek
  13. Lukasz

    pomoc Excel a flow

    Jak to můžou být výmluvy? Právě si napsal, že máš tisíce řešení. Jak si z nich mám vybrat to správné a vyhovující? Spálím na tom akorát tak hromadu času a to rovnou můžu zůstat u Excelu, který mi na momentální usecase stačí a mnohdy je to i lepší řešení. Nemluvě na možnosti dále jednoduše zpracovávat data. Nechápu tu snahu vše dělat dostatečně "IT". Btw, nevím jak Asana, ale JIRA je nejvíc komplikovaný a pomalý shit co jsem kdy viděl a ty fejkové loadingy tomu vůbec nepomáhají. //EDIT: nejsem proti trellu, asaně, jiře (i když ta je trash), jen nesouhlasím s pushnováním těchto technoligíí někomu, kdo chce očividně excel, který je dostačující na mnoho tasků..
  14. Lukasz

    pomoc Excel a flow

    Použití excelu není žádná "chujovina" ani "drzost vůči IT". Úplně bych IT neopěvoval. Ono najít, nasadit a spravovat CRM vyjde draze a ve výsledku to stejně bude overkill a mnohdy to ani není efektivnější.
  15. Myslim si, že return max(1, damage - ((armor / 100) * per_armor)) je víc fér, než check damage > armor. Tímhle nastavíš to, že vždy dá hráč alespoň 1 dmg, tvým způsobem by hráč mohl dát i damage v intervalu <0, 1). Proč by to bylo nefér. Hráč A má armor 1000, per armor má 100 %. - Hráč B ho attackuje s damage 1000. Hráč A dostane 0 damage. - Hráč B ho attackuje s damage 1000.5. Hráč A dostane 0.5 damage. - Hráč B ho attackuje s damage 999. Hráč A dostane 1 damage. Takže by slabší hráč mohl dávat víc damage než silnější. V mém případě by ve všech případech dostal hráč A 1 damage. Není to taky úplně fér, ale slabší hráč nedává pak víc damage než silnější. // Asi je to to stejné, co postl mxco, moje akorát nezaokrouhluje
  16. Tak gratuluju, vytvořils horší Dini obohacené o sekce. Koukl jsem se do toho tvého includu a musím říct, že je to hrozné a nikomu bych to nedoporučoval použít. Reinventing wheel není vždy nejlepší volba, zvlášť u takových věcí. Už jen to tvoje API, které nabízíš je něco hodně zvláštního a chtělo by na tom zapracovat - oddělené ukládání, načítání, mazání a wrapper funkce pro různé datové typy. Kód samotný je napsaný hodně na prasáka, chtělo by to separovat na více funkcí a použít nějaké guard clauses (třeba). Pak například s tímhle by tě každý normální člověk vyfakoval if(strfind(string,secstr,true)!=-1){sectgle=1;secfnd=1;}else{sectgle=0;} Taky by bylo fajn vracet něco, co signalizuje error a ne string "not found". To je o ničem. Tahle věc je úplně zbytečná, stačí ta vnitřní podmínka (určitě je tam víc věcí, ale nedá se to číst) if(strfind(string,"[",true)!=-1) { if(strfind(string,secstr,true)!=-1){sectgle=1;secfnd=1;}else{sectgle=0;} } To nejdůležitější, což bohužel neděláš, je jak zmiňoval @Quiter optimalizování znovuotevírání souborů. Ty tam pro každý zapsaný záznam vytváříš temp file, přepíšeš originání soubor do temp filu (s novým klíčem a hodnotou) a pak temp file přepíšeš zpět do originálního souboru. To není vůbec optimální a za sekce (které v DOF můžeš simulovat prefixem klíčů) tohle nestojí. Btw, existuje y_ini a další includy podporující sekce a jsou optimalizované a s normálním API.
  17. Lukasz

    ostatní delete

    Zkus si to po sobě přečíst než to odešleš. Je to fakt hrozný
  18. Lukasz

    ostatní delete

    A kde zmiňuju háčky a čárky? Vždyť ta prezentace je jak od nějakého negramota. Můžu pokračovat, to bych ti ale quotnul celý post. Hlavně ta druhá "věta" v prvním odstavci je gold.
  19. Lukasz

    ostatní delete

    Tenhle post psal google překladač z roku 2010, nebo proč je vyjadřování a gramatika postu na tak nízké úrovni?
  20. Tak includy by pro modularitu stacit mohly..
  21. Jenze ty ses domluvil na spolupraci s nejakym zdejsim scammerem jako je Janik. Je lehky najit jemu podobne lidi na takovy inzerat.
  22. Nejakou dobu to trva/trvalo, nez se tvoje appka zobrazi v google play. Takze bych byt tebou jen cekal. //Edit: Zas tak dlouho by to trvat ale nemelo 🤔
  23. Dá se považovat za "investici" něco, co je by default ztrátové? Podle https://cs.wikipedia.org/wiki/Investice to tak moc nevypadá
×
×
  • Create New...