Jump to content

Lukasz

Obsahový guru
  • Příspěvků

    916
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    75

Lukasz last won the day on 18. Březen 2021

Lukasz had the most liked content!

Reputace

336 Madd Dog

Návštěvníci

8132 profile views
  1. Ten kód nemá nic společného s mysql.
  2. Lukasz

    ukázka [1.0.0] eDálnice

    Jsi si tím jistý? https://killedbygoogle.com/
  3. Jj, je to ojedinele. Ja necim podobnym uz jednou server "crashnul"..
  4. Jo, jsem slepý. Ono by bylo stejně asi lepší vzít reálný počet hráčů na serveru, vygenerovat podle toho náhodné číslo a dopočítat k jakému playerid to sedí. Ono když ti GetPlayerPoolSize() vrátí třeba 100 (na jeho serveru nereálné, pokud to nezaplní NPC), na serveru máš ale jen dva hráče, tak to pak dá zabrat trefit se do správného playerid.
  5. Tvůj kód má problém v tom, že pokud bude připojený pouze jeden hráč, tak se bude jednat o nekonečný cyklus a server "padne".
  6. Lukasz

    ukázka Bez Názvu

    Netrollím. Ze screenů to vypadá decentně (žádná šílenost)
  7. Lukasz

    ukázka Bez Názvu

    Wow! Skvělá práce! Něco takového se hodí snad na každý server, který to myslí vážně
  8. Lukasz

    ukázka DeadMatch

    Vypadá to jako skvělá mapa! Dobrá práce!
  9. Podle mě by sis zasloužil trest hlavně ty. Zveřejňuješ tady cizí dílo, které sis zakoupil a reklamoval, bez dovolení autora. To, že to Janik někde "ukradl" a upravil, je irelevantní. Licence mnohdy povolují úpravu a následný přeprodej. Do jaké míry je to upravené a jak je to morální a etické je něco jiného, co ty ale vůbec neřešíš, ani tady nezveřejníš původní script, nevíš pod jakou je licencí, nevíš nic. Neposkytls ani znění smlouvy (je vůbec legitimní??), nevíme o tom vůbec nic, jen je to tvoje tvrzení Příště si vymyslím, že mi Scydo prodal nějaký film a zveřejním ho tady a bude tu z toho warezforům, cool.
  10. Lukasz

    ostatní Touch Typing

    wtf, to pises jednou rukou? :D Ja tam mel nejakych 92 wpm
  11. static void Visit(Visitor visitor) { var animal = new List<Animal>(); var cat = new List<Cat>(); dynamic vis = visitor; vis.Visit(animal); vis.Visit(cat); }
  12. Docela by se tu hodil navod na subversion. Git pujde kvuli nemu brzy do kytek
  13. Lukasz

    pomoc Excel a flow

    Jak to můžou být výmluvy? Právě si napsal, že máš tisíce řešení. Jak si z nich mám vybrat to správné a vyhovující? Spálím na tom akorát tak hromadu času a to rovnou můžu zůstat u Excelu, který mi na momentální usecase stačí a mnohdy je to i lepší řešení. Nemluvě na možnosti dále jednoduše zpracovávat data. Nechápu tu snahu vše dělat dostatečně "IT". Btw, nevím jak Asana, ale JIRA je nejvíc komplikovaný a pomalý shit co jsem kdy viděl a ty fejkové loadingy tomu vůbec nepomáhají. //EDIT: nejsem proti trellu, asaně, jiře (i když ta je trash), jen nesouhlasím s pushnováním těchto technoligíí někomu, kdo chce očividně excel, který je dostačující na mnoho tasků..
  14. Lukasz

    pomoc Excel a flow

    Použití excelu není žádná "chujovina" ani "drzost vůči IT". Úplně bych IT neopěvoval. Ono najít, nasadit a spravovat CRM vyjde draze a ve výsledku to stejně bude overkill a mnohdy to ani není efektivnější.
×
×
  • Create New...