Jump to content

Nitro-Game

Uživatel
  • Příspěvků

    53
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Návštěvníci

568 profile views
  1. na co php když se ho učit nechci a někdo kdo ho umí mi nemůže poradit .
  2. Prostě se mi líbí :-( A ty nevieš ?
  3. Hele ty jsi asi nepochopil co chci že ? Víš jak je tam ten login tak nahoře je to modré a nalevé a na pravé strananě je to takové vynechané protože tam byli takové koncovky a já ty koncovky chci odstranit a jak tam vidíš to modrý tak to chci jako roztáhnout aby nahradil ty koncovky .
  4. Takže jsem je odstranil dobře ten pravej a levej panel ? neroztáhlo se nic
  5. Chtěl bych nějaký takový ale nevím kde stáhnout :-( http://play-sector.hys.cz/news.php
  6. Zdravím, mám tento web: www.nitro-game.hys.cz a je tam to přihlášení a to naprovo a nalevo to volné tam měli být panel-right a panel-left a to uprostřed co tam vidíte je panel-main a já bych chtěl aby ten panel-right a panel-left tam nebyl a po celou tu šířku byl jen ten panel-main aby jako nahradil ty koncovky (panel-right,panel,left) . A to samé u novinky a vítejte . Screen: http://jyxo.info/uploads/65/65b3aad42e03690c7cf2c8fa5210a1f7a1d66eab.png Děkuji, s pozdravem Nitro-Game.
  7. Nitro-Game

    pomoc Error

    neměl jsem ale už to jde díky
  8. Nitro-Game

    pomoc Error

    C:\DOCUME~1\Otik-PC\Plocha\pawno\include\dudb.inc(111) : error 017: undefined symbol "dini_IntSet"C:\DOCUME~1\Otik-PC\Plocha\pawno\include\dudb.inc(108) : warning 203: symbol is never used: "value" C:\DOCUME~1\Otik-PC\Plocha\pawno\include\dudb.inc(130) : error 017: undefined symbol "dini_Int" C:\DOCUME~1\Otik-PC\Plocha\pawno\include\dudb.inc(145) : error 017: undefined symbol "dini_Create" Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 3 Errors.
  9. A pokud by to nešlo tak si stáhni ZCMD a místo QCMD u těch příkazů smaž Q.
  10. Do rze si vlož toto: QCMD:admins(){ SCM(playerid, 0xFF9900AA, "Administrátoři On-line:"); ForPlayers(i){ if(IsPlayerAdmin(i)){ if(Admin[i] > 0) SCMF(playerid,0x33CCFFAA,"[On-line] %s | [ LVL %d + RCON ]",Jmeno(i),Admin[i]); else SCMF(playerid,0x33CCFFAA,"[On-line] %s | [ RCON ]",Jmeno(i)); } else if(Admin[i] > 0){ SCMF(playerid,0x33CCFFAA,"[On-line] %s | [ LVL %d ]",Jmeno(i),Admin[i]); } } return true; }
  11. Zdravim s rze nevim nevim zda ti nekdo pomuze ale co takle si udelat nebo stahnout nejakej fs kde mas /admins a pokud bude v pwn jen presunes do gamemodu ale mozna az budu doma na pc poslu ti kod . S pozdravem, Nitro-Gane .
  12. Nitro-Game

    ostatní Pozadí webu

    Jak zjistím jaký rozměr pozadí mám mít na stránku ?
  13. Nitro-Game

    ostatní Pozadí webu

    A proč mi to udělalo takto ? http://www.nitro-game.hys.cz/news.php
×
×
  • Create New...