Jump to content

valuueee

Uživatel
  • Příspěvků

    6
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. to máš stejné jako když žijeme ve světe plného kamer, odposlouchávání a nahrávání hovorů.. čtení pm zpráv zase nebude takový hřích a využívá ho 4/5 admin scriptů, dokonce i na wtls.
  2. Zdravím, hledám schopného pawnera na úrovni pro vytvoření nového gamemodu. Mod bude složitý, bude obsahovat spoustu věcí, za to se bude odměna pohybovat 6 000,- a více! Spolupráce bude po dokončení modu pokračovat, samozřejmě bude placena dále. Pokud máš výborné znalosti pawna a chceš si vydělat slušné peníze, kontaktuj mě.
  3. přesně tak Rohlikari:) a nemusí, přijedu za ním. Dva tisíce? Tak to si příjde na minimálně 2x tolik;) a to se bavíme čistě o vytvoření modu. Další úpravy mu budou dál vypláceny, jelikož se stane součástí komunity serveru. Tak jinak, ten kdo má zájem vydělávat pawnem slušné peníze, v řádech tisícovek, a samozřejmě umí perfektně pawno, nechť mi napíše do zpráv. Ten kdo zájem nemá, nechť se nevyjadřuje. Děkuji:)
  4. Určitě nebudu investovat peníze a platit člověku, kterého sem v životě neviděl. A nechci podrobnosti psát zde, raději s každým zvlášť. Už jen to, že danému pawneru nabízím několik tisíc korun tě napadne, že to nebude jen tak lehký job:) Smlouva samozřejmě bude až po domluvě, kdy obě strany budou seznámeny se všemi požadavky a podmínky.
  5. Zdravím, chci vytvořit kvalitní český server s originálním herním modem. Pawno neovládám, a proto sháním schopného člověka, který bude ochoten spolupracovat. Přiznávám, mám a budu mít náročné podmínky, avšak odměna bude krásná - nabízím několik tisíc korun. Požaduji osobní setkání, smlouvu, která zaručí diskrétnost a hlavně to, aby mod nebyl volně ke stažení. Jediný server kde vytvořený mod poběží bude server naší komunity. Dále se tento pawner stane součástí naší komunity, kde bude dál vydělávat:) Na podmínkách, odměně a dalších podrobností se určitě domluvíme. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat a v případě nezájmu, nepište:) S přáním hezkého dne, V.
×
×
  • Create New...