Jump to content

MejroCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    14
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

About MejroCZ

  • Narozeniny 04/12/1999

Kontaktní údaje

  • Web
    http://www.chupachips.mzf.cz
  • Skype
    marekmichal123
  1. Děkuji za radu
  2. Zdravím, Potřeboval bych takovou menší pomoc s tvořením příkazu /mise. Jedná se o to že netuším jak dát pod jeden název více id aut. (ZDE ID AUT) if(GetVehicleModel(vehicleid) == ZDE ID AUT) //460,511,519,577,593,592,553 Jde mi o to že to pustí když bude mít to auto ze seznamu. A věřím že existuje způsob aniž bych musel psát každé id na jeden if(... a pak další Děkuji za radu.
  3. MejroCZ

    pomoc Pomoc INFO

    Aha, Děkuji všem Už to funguje jak má. Vždy jsem si myslel že je jedno co použiju za písmeno ( %s )
  4. MejroCZ

    pomoc Pomoc INFO

    //edit Už to funguje SkiBig18 Dík za předělání toho infa. Ale vyskytl se jiný problém Jméno a IP Adresa hážou náhodné číslice. Byla tam jedna blbá proměna (zaměstnání).
  5. MejroCZ

    pomoc Pomoc INFO

    Dík ale tím to není. Hlásí to pořád že neexistuje. Vyzkouším změnit příkaz
  6. MejroCZ

    pomoc Pomoc INFO

    Nejspíš ano ale otázka zní kde? nikde FS nic takového nemám co by vytvářelo příkaz info. A v GM mi to žádný error neháže o tom že ten příkaz už je vytovřený
  7. MejroCZ

    pomoc Pomoc INFO

    Dobrý den, potřeboval bych pomoct s tímto příkazem který mi ve hře píše že neexistuje. Vůbec tam nevidím chybu tak netuším.. Děkuji za radu (Compilace proběhne bez erroru)
  8. Tak děkuji za rady Server je založen na stuntech, dráhách a atd. Skusil jsem to a doopravdy to pomohlo Měl jsem dvě hory u sebe a to byl asi ten problém. Jinač server je na verzi 0.3.7.
  9. Asi ano, Začlo to crashovat poté co jsem použil nové objekty 0.3.7 RC4 (hory) a nebo RC1 rovnou trávu atd.. http://gamerxserver.com/forum/showthread.php?21-Objects-by-Category
  10. Dobrý den, Jsem začínající pawner a pracuji na svém vlastním módu. Při novém updatu (přidání několika objektů asi 100) mi hra po připojení vypíše pár erroru které asi znamenají že klient neunese tolik objektů. Viz. http://youtu.be/Dcn0CUV7aj0 Na serveru je 582 objektů. Potřeboval bych poradit co s tím mám udělat aby mi jel normálně server tak jak má :/ Dělá to i ostatním hráčům. Děkuji za každou radu.
  11. MejroCZ

    script dCreator

    Bohužel mi to nechce načíst script Všechno jsem dělal podle návodu.
×
×
  • Create New...