Jump to content

Szatvik

Uživatel
  • Příspěvků

    7
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Vše jsem udělal podle tebe, ale mapa se prostě nenačte, plugin mi to napíše dobře.. :/ .. Co kdybych ti poslal odkaz na tu mapu, a ty by jsi mi z toho udělal FS, dokázal by jsi to, prosím ? :/..
  2. Objekty žádné, mám prostě čistý mód bez žádných "Define", Inclůdů, "Newů", a příkazů.. jen ty objekty.. FS mi to všechny načítá.. i ten fs "Mapa", kde mám tu mapu uloženou.. a stejnak tam není ani jeden ten objekt z toho.. A FS tam mám tolik: filterscripts gl_actions gl_realtime gl_property gl_mapicon ls_elevator attachments ls_mall ls_beachside admin cars mapa youtube boombox mapedit Poradí mi prosím někdo?
  3. Bohužel, vytvořil jsem zase čistý Pawno Script, a vše jsem hodil jen pod public OnFilterScriptInit(), a stejně mi to server nenačte tu mapu :/ ..
  4. Nepoužívám tám žádné objekty.. mám prostě jen čisté pawno.. nic tam není, jen tam chci nahodit tuto mapu.. takže to mám hodit pod public OnFilterScriptInit()?..
  5. Ahoj . Zdravím všechny, a díky moc, že mi chcete pomoc. Jedná se o takový menší problém,.. v pawnu vůbec neumím, ale na svůj server chci nahodit mapu.. Ta mapa má v sobě jakýsi "kód", která přidává objekty do té mapy.. ten kód je takový - - "CreateDynamicObject".. zkusil jsem to hodit do public OnGameModeInit() ale pořád se mi to na mapě nezobrazuje.. nevíte co s tím? .. Popřípadně, jestli mi třeba chybí includy.. tak napište jaké, a dejte mi na ně prosím odkaz ke stažení.. díky moc všem, kteří se budou snažit poradit .
×
×
  • Create New...