Jump to content

Jurajvocny

Uživatel
  • Příspěvků

    76
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. No tak ty sa musíš dobre nudiť. Strašne bomby robíš. Klobúk dole.
  2. Jurajvocny

    ostatní USB

    Dobre. Tak ďakujem.
  3. Jurajvocny

    ostatní USB

    Ahojte. Mám taký problém, že mám USB ktoré som používal dávnejšie len na nahrávanie cez televízor. A po asi roku používania prestalo ísť. Keď ho dám do PC, tak my vypíše že: "Disk v jednotke H: je pred jeho používaním potrebné naformátovať." Dám formátovať, a vypíše my že: "Disk je chránený proti zápisu." Vedeli by ste my pomôcť? Vopred Ďakujem.
  4. Dobre Borci ide to Ďakujem všetkým.
  5. Takže spravil som čo mi poradil killbill a išiel som to inštalovať, už sa to začalo ale vyhodilo error. Error je v preklade : Pri balíčku Inštalátora systému Windows je problém. Časť nastavenia problému nedopadlo podľa očakávania. Čo s tým môže byť.
  6. No za prvé: nemám to nainštalované a za druhé : keď som ešte mal, tak v nastaveniach boli nastavené tie prehliadače (bing, ...) a nešli zmeniť.
  7. Nazdar. Mám taký problém s Google chrome. Niečo som stiahol a na chrome my pridalo prehliadače (bing, ...) a také blbosti. Tak som dal obnoviť nastavenie ale všetko zostalo tak nastavené ako bolo. Tak som išiel odinštalovať chrome. A teraz keď ho chcem siahnuť tak nič nestiahne, a keď si dám inštalačku na USB a cez to nainštalujem tak sa nič nedeje. Chcem sa spýtať či niekto nevie čo stým je. Dopredu Ďakujem. Vyřešeno >>Malware
  8. Popis problému: Ahojte. Chcem sa spýtať že ako by sa dalo čítať z jedného riadku v súbore cez file.inc. Hľadal som ale nenašiel som, tak sa vás pýtam. Riadok. Meno - Jozo | Heslo - 123 | Peniaze - 99999 | Skore - 500 napr. Čítali by sa tie hodnoty ktoré sú za -. Dopredu ďakujem. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: -- Kód: Dodatečné poznámky: --
  9. No už to ide. Ale mal som to skoro rovnako len som mal meno v stoku ale toto funguje. Ďik.
  10. Ok. Ja som myslel písmená v mene keď sa prihlásim do hry. Keď si dám meno Joz (alebo úplne iné meno) tak nie som majiteľ, keď Jozo tak som a keď Jozo1 tak tiež som ale mal by byť len Jozo. Chápete?
  11. OK. Teraz keď zmením alebo odoberiem z toho mena tak to ide ale keď pridám tam to píše že som majiteľ aj keď nemám byť lebo mám iný nick.
  12. Ahojte. Mam taký problém. Robím si admin systém a neviem si rady s jednou vecou. Nastavil som si v new meno a chcem ho porovnať s menom hráča. Tu je môj kód. new static Majitel[MAX_PLAYER_NAME] = "Jozo"; stock IsPlayerOwner(playerid) { if(strfind(PlayerName(playerid), Majitel[playerid], true, 4)) return 1; else return 0; } Teraz my to robí to že keď dám akékoľvek meno tak mi to dá majitela. No neviem keby ste vedeli tak píšte. Ďakujem.
  13. Jurajvocny

    ostatní Zvuk nejde

    Mne nejde žiadny zvuk, ale sluchadka a reproduktory idú ale nie cez ten PC. Dobre skúsim stiahnuť ten driver.
  14. Jurajvocny

    ostatní Zvuk nejde

    1. v základnej doske 2. Stolný 3. Win 7
×
×
  • Create New...