Jump to content

prisonCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    17
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule

Kontaktní údaje

  • Skype
    bartak87

Návštěvníci

859 profile views
  1. Tak jsem ten problém vyřešil. Díky vám, děkuji. Problém byl v aktualizaci includů, YSI a YSF. Další co je problémem, tak 3DTryg.inc jsem aktualizoval na verzi 4.8.5 a zároveň i include Stingers mám v nejnovější verzi. Stále mi to v pawnu ukazuje ať 3dtryg aktualizuji. V čem může být problém ?
  2. Ahoj, Scydo vidíš to mě ani nenapadlo. YSI by to mělo být 3.1. Ty y_comandy mi nepřišli vůbec divné, kdyby si mě neupozornil. Janiku hledal jsem na internetu pawno na stažení ale nějaké nejnovější jsem nemohl najít. Buď blbě hledám nebo nevím jak :D Každopádně používám to co je přiložené k 0.3DL serveru.
  3. Hipe ano je to stejná verze stále. Tuším že může být problém v includech nebo jak mi psal ATomas, tak s tím opakováním. Zkusím to upravit, děkuji.
  4. Mód jsem nepsal samozřejmě sám, má okolo 80 000 řádků. Právě že jsem poslední kompilaci dodělal v pořádku, ale to je tak půl rok zpět cca. Po dlouhé době jsem se k tomu vrátil a dělá to toto. Každopádně děkuji za tip a pomoc :-)
  5. Ahoj, už delší dobu bojuju s pawn compilerem. Nehází mi to žádnou chybu, jen po několika vteřinách compilování začne v tabulce problikávat ukazatel, nic víc. Nějaké rady co je špatně ?
  6. Ty jo držím palce ve vylepšívání serveru. Byl jsem se tam podívat a zatím to není nic moc ale věřím že se to rozjede Dříve jsem hrál na zahraničním prison roleplay a bylo to fajn. Tyhle druhy roleplayů jsou super. Good luck
  7. Až bude mod hotov, dáš semka IP?
  8. Ahoj. Chtěl bych takový spíše asi textdraw na obrazovku kde mi bude psát jak dlouho trvá event. Např. 5minut probíhá event: Fallout Takto bych chtěl aby to vypadalo. Chtel bych aby jsem ten text měl v pravem horním rohu. Fakt děkuji kdo mi rozumí. Sám to nezvládnu. díky
  9. Ahoj. Projíždím Pawno.cz a narazím na tento suprový admin script. Četl jsem komentáře a dal jsem to do pawna a mám tam malej erórek Je to eror s nějakým YSIy_iny´´ Tak bych byl rád kdyby mi někdo pomohl:/ Díky
  10. Chci se zeptat jestli nekdo nema Street Life v AMX. Nejde mi to totiz dát z pwn do amx. Skype: bartak87
  11. Jak to mám zapsat do config ?? To TuningTown41 ? Díky
×
×
  • Create New...