Jump to content

Jakoubek

Uživatel
  • Příspěvků

    9
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Steele, prosil bych Tě, aby jsi nadále nekomentoval mé příspěvky. Pokud si chceš na podnikání 200k Kč půjčit klidně. Tady jsou, ale lidé co nemají stálý měsíční příjem a takováto podpora se jim hodí. Pokud mě chceš urážet nedělej to prosím. Myslim, že dělání si legrace z konkurence odpovídá úrovni Tvého byznysu. Hodně štěstí!
  2. Ahoj, po mém neúspěchu s náborem novych lidi jsem úspěšně rozjel svoji oficiální nabídku. Rad bych, ale teď zasponzoroval nové a nadějné hostingové projekty. Mam zájem o herní, webové, virtuální hostingy. Do zacatku Vám poskytnu finance i technické zázemí. Jsem schopen uvolnit na jeden projekt az 200 000 Kč. Víc ne, možná časem. Do PM mi napište krátké info o Vašem projektu a o Vás + přiložte Skype. Za svoji investici a technické zázemí chci 25% podíl. Víc info v PM, (zasponzoruji i již rozjeté projekty)
  3. Ahoj Steele, jsem na iPadu, omlouvám se za zhoršené příspěvky. Jedná se o zajištění novych pracovníku pro můj hostingový projekt z listopadu (VPS servery). Spoustime už 28.3, takže se je na co těšit. Jinak nejedna se o nonstop práci, ale cca. 2 hodiny denně. 3 měsíční zkušební doba je orientační, muže to byt týden i měsíc. Zalezi na tom konkrétním člověku jak se mu povede.
  4. Ahoj Pawneri, do mého hostingového projektu hledám pracovníky zákaznické podpory pro zajištění režimu 24/7/365. Jedna se o práci, kterou lze bez problému vykonavat z domova. Hledám člověka: - který je nezávislý, ma vlastní PC, mobil a je schopny pracovat bez mé asistence. - který se orientuje v jednom z následujících oboru: Herní servery, Webhosting, Servery (obecně Linux) - který chce růst a vzdělávat se ve svém oboru. Jak spolupráce probíha? - Do SZ mi napište Vás email a krátké info o Vás. - Na Vás email pošleme krátký dotazník ve, kterém si ověříme par věci. - Pozveme Vás na pohovor (Skype, TS) ověříme si modelové situace. - Dostanete přístupy a 3 měsíční zkušební dobu. Co je cílem mě práce? - zajistit podporu zákazníkům (homeoffice, klidně z domova). Co za to? - Po uplynutí 3 měsíční zkušební době se můžeme dohodnout na finanční odměně (až 200 €). Více informaci v PM. Vás email a krátké info prosím do SZ. Díky, CEO Jakub
  5. Pff.., Steele, teď jsem si tady vylil kafe :-). Mimo to, jak jsem psal už chystám i oficiální nabídku (tj. stránky i administraci). Psal jsem to v jednom z příspěvků, nevím jestli si to postřehl. Takže se určitě chystá i web, doménu už mám (jednu takovou zajímavou), teď ještě dodělám webové stránky. Infrastrukturu mám slušnou, zajišťuji cloudové služby na VMWare software internetovým obchodům. Mám celkem 12 serveru v ČR (celkem 12U). Potom pár zahraničních. Díky stabilnímu zázemí nabídnu levná VPS za dobrou cenu, s dobrou podporou. Uvidíme, již brzy zde publikuji oficiální nabídku.
  6. Díky moc za podporu! Moc si toho vážím. Jinak servery mám umístěny různě v DC. Snažím se všechny rovnoměrně dělit, aby zde fungovalo SLA (tj. v případě výpadku třeba TTC aby bylo možné ihned migrovat do Masteru). Mám i pár serverů v zahraničí. Takže klidně v Česku může "bouchnout" celý rack. Jinak servery máme vždy připojeny 10 Gbps linkou (občas je trochu problém, zvláště u zahraničních poskytovatelů vyhádat). Jedinou vyjímkou kde máme 10 Gbps agregovanou je Německo. Tam sdílím, nicméně je to záložní lokace takže v tom nevidím až takový problém. Mimo to, myslím, že 10 Gbps v prádelně nedostanu :-). (jen takový vtípek).
  7. Tak převlečený BuboCloud opravdu nejsem! Datacentrum WVG má připojení pouze prostřednictvím 10 GHz 80 GHz PtP WiFiber spojů. Tyto spoje se vyznačují tím, že jejich užití je většinou v několika. Často se stává, že jsou tyto pásma zarušeny a dochází k menším výpadkům. Proto je nutné mít třeba 3-5 spojů PtP spojů, které si budou při výpadku vzájemně předávat konektivitu. Jeden vypadne, nahradí druhý. Co jsem z diskuzí vyčetl BuboCloud má pouze jeden PtP spoj, údajně zálohovaný optickým vláknem (ADSL :-) ?. Není se pak čemu divit, že pokud hlavní PtP spoj vypadne je konektivita na optickém vlákně, které nápor nestíhá a dochází k výpadkům konektivity. Omlouvám se, trochu jsem se nechal unést, ale chtěl jsem tím naznačit, že u WVG rozhodně nedosáhnu 10 Gbps konektivity. Ohledně balíčků, ty mám vytvořeny s ohledem na servery. Jedná se o nejnižší možnou hranici kam lze s pronájmem jít. V ceně je zahrnuta minimální marže, cena IPv4 adresy i ceny za provoz samotného dedikovaného serveru. Výborný nápad! Servery máme vybaveny různě (používáme buď Opteron 6386 SE či Intel Xeon E5630). Momentálně mám několik dedikovaných serverů takže je v plánu, že si uživatel může (a na novém hostingu) i bude moci vybrat zda chce platformu na Xeon či Opteronech. Já osobně mám s Opterony velmi vřelé zkušenosti a musím říct, že v kombinaci s vyhrazeným vláknem na OpenVZ se jedná o naprostou chuťovku. Nicméně pokud si chcete na virtuálním serveru např. rozjet vlastní "dětský" SA:MP hosting s mnoha servery doporučím spíše infrastrukturu postavenou na Xeon. Všechny servery jsou osazeny nejnovějšími DDR3 ECC RAM. Velikost RAM je různá, nejčastěji však 48 GB. Jako úložiště používáme SAS disky (uloženy v rámci jednoho storage serveru). Jeden disk má kapacitu 600 GB, aktuálně máme dostupné čtyři tyto disky (2400 GB) pro účely virtuálnch serverů. Pro SSD používáme SSD pevné disky Intel ve verzích 120 GB SSD. Jsou osazeny ve Storage serveru - momentálně máme jen 2 disky. Už máme objednány nové SSD, a do budoucna budeme celou infrastrukturu migrovat kompletně na SSD. Ještě dodám, že disky jsou v Raid10. Všechny servery běží na OpenVZ 64 bitů. Na každý server máme SLA 99.98% (ještě si rejpnu, BuboCloud není toto schopen nabídnout v žádném případě). V případě výpadku delšího než minutu, se okamžitě migruje server na druhý server a startuje z něj. V případě poruchy jednoho dedikovaného serveru je okamžitě přesunutý na druhý, přičemž se automaticky naroutují IP a DNS záznamy (koncový uživatel nic nepozná). Snad jen dodám, že máme i více úrovňovou Anti-DDoS ochranu (soft, HW, odsávání), která je dostupná všem v základu. Dokáže analyzovat příchozí spojení (pakety) v reálném čase a filtrovat je. Dále odsává spojení přes mohutnou síť datacenter po celém světě. Pro tuto technologii používáme software a hardware od Cisco, Tilery a Arboru. DDoS ochrana spolehlivě funguje, nemusíte se bát DDoS! Více informací rád podám v PM.
  8. Ahoj Steele, vzhledem k tomu, že ode mě odešlo více klientů ke konkurenci (nechápu co vidí na tom Google Cloud Platform když na mých serverech měli za 4 roky co jsou u mě cca. sečteno max. 20 minutový výpadek kdy nešlo o výpadek, ale packet loss (kolem 57%). Rozhodl jsem se, že udělám i veřejnou nabídku (tj. vlastní hosting). Pokud máš zájem, hoď mi PM (můžeme uzavřít obchodní vztah, VOP už mám hotové). Ladím teď OpenVZ. Dosahuji zajímavých výkonů - mnohem lepších než třeba KVM na WEDOS (ale to je známá věc). Pár lidí už mi psalo, pokud by měl někdo zájem napište mi PM. Mám teď volný i druhý a třetí stroj. Faktura na služby samozřejmostí (jsem plátce DPH + 21%). Virtuální servery zdarma nejsou špatný nápad. Nicméně všichni poskytovatelé v Česku, kteří něco podobného dělali, dříve či později nakonec skončili (viz. PIPNI a BuboCloud) resp. přistoupili ke sponzoringu. Osobně je pravděpodobné, že s příchodem mého produktu na trh možná bezplatné virtuální servery poskytneme. Nicméně musíme nad tím pečlivě uvažovat. Poskytnutí virtuálních serverů zdarma, znamená pronajmout velké množství IPv4 rozsahů. Dále je potřeba omezit určité věci (tj. aby se z virtuálních serverů nespamovalo). Rozhodně Volfiku, díky za dobrý nápad. Budu nad tím uvažovat. Třeba to nakonec vyjde, uvidíme. Až to spustím máš u mě volné VPS Classic 4 za ten nápad :-). A teď malá novinka! Ke všem dedikovaným serverům máme připojenou 10 Gbps vyhrazenou konektivitu (v rámci mého racku). Tuto konektivitu sdílí pouze mé servery (mám jich celkem 12 v 12U). Pro každý virtuální server je vyhrazená 100 Mbps konektivita, kterou s nikým nesdílí! Rozdíl je opravdu velký! Navíc běžně je obsazeno jen 6-7% konektivity. To znamená, že Váš server může zbývající konektivitu využívat dle libosti. Přestaňte škrtit internetové připojení. Pojďte k poskytovateli, který Vám nabídne 100 Mbps linku ke každému serveru (vyhrazenou). Rozdíl je opravdu citelně znát (zvláště u Team Speak serverů).
  9. Ahoj, mám teď volný dedikovaný server a napadlo mě, že bych ho mohl zužitkovat k pronájmu VPS (virtuálních privátních serverů) za provozní náklady (nejnižší cena je skoro za cenu IPv4 adresy). Neměli byste zájem? Classic 1 Virtualizace 64 bitů OpenVZ CPU vyhrazené 1vCPU (1 vlákno CPU) RAM vyhrazeno 1 GB ECC DDR3 Disk 10 GB Raid10 (možno i SSD, 5 GB). Cena 80 Kč (bez DPH) měsíčně (máte zájem? Napište mi PM!), Classic 2 Virtualizace 64 bitů OpenVZ CPU vyhrazené 2vCPU (2 vlákna CPU) RAM vyhrazeno 2 GB ECC DDR3 Disk 25 GB Raid10 (možno i SSD, 10 GB). Cena 190 Kč (bez DPH) měsíčně (máte zájem? Napište mi PM!), Classic 3 Virtualizace 64 bitů OpenVZ CPU vyhrazené 4vCPU (4 vlákna CPU) RAM vyhrazeno 4 GB ECC DDR3 Disk 50 GB Raid10 (možno i SSD, 30 GB). Cena 290 Kč (bez DPH) měsíčně (máte zájem? Napište mi PM!), Classic 4 Virtualizace 64 bitů OpenVZ CPU vyhrazené 8vCPU (8 vláken CPU) RAM vyhrazeno 8 GB ECC DDR3 Disk 100 GB Raid10 (možno i SSD, 60 GB). Cena 580 Kč (bez DPH) měsíčně (máte zájem? Napište mi PM!). Servery běží na virtualizaci OpenVZ (64 bitů). Jedná se o vyladěnou virtualizaci (správnou), která je minimálně sdílená. Každý virtuální server má vyhrazeno své vlastní vlákno (vCPU), které s nikým nesdílí. Jedná se o celkem drahé a složité řešení (u většiny jiných poskytovatelů dostanete vlákno a ještě k tomu sdílené). U mě je nesdílené. Disky jsou uloženy v Raid10 (SSD i HDD). SSD na požádání (= menší kapacita). Pokud máte zájem napište mi PM. Platit lze pomocí SMS (velmi vysoké poplatky), SMS online (pouze o2, Vodafone a t-Mobile poplatek kolem 10 Kč), bankovním převodem (UNICREDIT), platební kartou (Visa, MasterCard, American Express) a přes PayPal. Co si myslíte o nabídce? Více info v PM.
×
×
  • Create New...