Jump to content

Polisek

Uživatel
  • Příspěvků

    630
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    12

Everything posted by Polisek

  1. Polisek

    pomoc Pickupy

    DIALOG_STYLE_LIST by se měl zavírat dvouma buttonama. Např: Select a Close ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_FARMY, DIALOG_STYLE_LIST,"Farmy", "{30F209}Koupit{FFFFFF}\nComing Soon\nComing Soon\nComing Soon","Zvolit","Zavřít");
  2. Ještě poslední věc vtipný že zrovna Lukasz nastaví takový název videa ve kterém jsem neřekl ani jediné slovo že HTML nebo CSS je programování. Naopak jsem na to ještě upozornil že tomu tak není. Ovšem když Lukášek chce HTML a CSS říkat programování tak prosím.. Mějte se <3 Brzy se snad uvidíme znovu.
  3. I když to tak nevypadá protože jsem to podal tak jak jsem to podal tak pročítat si nic nemusím akorát budu mluvit více odborněji a vše více vysvětlovat jak jsem psal již výše šlo o lehký přehled proto je tedy pravdou že bych měl více dbát na deital a né to podat tak jak jsem to podal. Samozřejmě že teď budu mnohem šetrnějši a více se zaobírat detailem a mnohem více vysvětlovat a popisovat věci. Jistě 2 chyby v diakritice a následně 2 chyby v tagu <a> kde šlo spíše o překlep který jsem přehlédl zakončení jsem měl <a/> místo </a>. Díky za upozornění.
  4. Nemám problém to vysvětlit vše podrobněji tudiž dobrá,natočím opravné video. Jsem rád že dáváte konstruktivní kritiku hlavně Fakerko_.
  5. Ano nastavil jsem ho jako soukromé ,Protože vidím že chcete odborněji a více zacilit na deitalp proto video natočim znovu a odborněji a více vše rozeberu.
  6. Jo tady uznávám ze jsem mohli víc říct k tomu nemám co vyčíst máš pravdu. Budu muset dávat větší info.
  7. Tak je jasný že bych to mohl vysvětlit odborněji jenže mě jde i o to aby člověk který nema žádné zkušenosti to pochopil při logickém myšlení a né že mu nasypu 300 věci o kteréjch netuší.To je jak kdyby člověk který je účetní šel na jednání o jaderné technice taky by netušil proto to podávám lehce pochopitelným způsobem A pokud šlo o hlavní věci ty jsem vysvětlil v základu dobře.
  8. Moc ne ale pár lidi bylo btw. a já se neprosil ať to sem dá
  9. Wtf žebračím všude kde to jde ? ? Lol chapu že naražíš na grafiku ale tu jsem btw což jsem i psal nedělal já. ale co už. Ne to je marné, vysvětlil jsem základy ve videu což byl i základ když se koukneš na CZ/sk videa v tomhle oboru tak jako pak porovnej něco. A btw ten web se mi líbí a stejně i jim to bylo hlavní samozřejmě více javascriptu pro animace by se hodilo taky ale co už.
  10. Jo to budu muset já myslel ze to tam nebude a nechtělo se mi to znova nahrávat ikdyz jsem se parkrat přerekl ale jsem linej?
  11. Brzo se můžete těšit na další díl ! ? nezapomeňte like a odběr
  12. A pak jim deb*l udělal ještě novej vzhled btw: Ten vzhled byl v základu čisté pro začátek ? protože přednosti bylo ucp a propojení webu s hrou včetně administrace. Vzhled byl původně jednoduchý no a hnusny protože barvy webu jsem měl pevne nastavené od majitele ??? http://polismanovicp.cz/projekty/CL-RP-FINAL/ Miluju vaši reklamu ?
  13. " Když vykradu banku musím si to započítat do daňového přiznání ?"

    Polisův kamarád 2018

    1. Woody

      Woody

      "Když opíšu 2 diplomky, můžu se stát ministryní spravedlnosti?" Taťána Malá

    2. Fakerko_

      Fakerko_

      Pokud vykradeš banku a máš to jako hlavní činnost podnikání, tak ano. Popř. pokud je to jako vedlejší příjem do cca 10 tisíc? Nebo teď přesně nevím do kolika za měsíc, tak nemusíš.

  14. Jej pardon přehlédl jsem se při úpravě na víc částí pro větší přehled Hned to editnu i nahoře.
  15. Zdravím, Vytvoříme proměnou pro string new stringIP[16]; Zjistíme hráčovu IP pomocí GetPlayerIP GetPlayerIp(playerid,stringIP, sizeof(stringIP)); A následně samotná podmínka která kontroluje IP if(strcmp(stringIP, "Povolená IP")) { //Nahodíš práva až zde } Znak pro "nebo" je ||
  16. Polisek

    ostatní Navrhněte název

    SaveCode, linearsave, staticdata,maindata,codepaste, morecode Nezkoušel jsem jestli nějaká doména existuje v tomhle tak kdyžtak sorry.
  17. Pawno vám nájem nezaplatí <3

    Dělejte něco na čem můžete vydělávat.

    1. Show previous comments  20 more
    2. Tanga

      Tanga

      Co sa týka toho ze samp
      zozrali iné hry tak v mojej vekovej katrgorii resp. Okolí sa Dota ci GTA 5 nehravaju častejšie než San Andreas... Actually nepoznám nikoho co by hrával minecraft a GTA 5 a ani dota.

    3. DooM

      DooM

      Tanga, to bude možná tím, že tvoje jediné besprostřední okolí je Pawno.cz :d

    4. VolfikCZ

      VolfikCZ

      Každý má jiný vkus, někoho to baví někoho ne, rusáky to třeba asi baví xD Je pravda že třeba na anglickém RP serveru LSRP hrávalo přes den 300 až 500 lidí, teď jich tam je málo ráno třeba kolem 80 a to už je fakt bída. Mě to třeba zatím nepřestalo bavit, není to sice jako když jsem začínal, ale každým rokem to jde dál a dál a ten zájem není jako když mi bylo 11 let. :d

  18. Pěkné uvedení prezentace,dobře opsané až na pár chyb. A to jsou téhle Ano na první San Fierro Life 1.0 což byl můj první Freeroam mod jsem se vykašlal ale mod byl dodělán a chyby opravené. Prison - Ano, Také jsem se nato vykašlal nebyl o prison zájem a mod jsem uzavřel ani mě to moc nebavilo. TDM - Boj o realné peníze byla krásná myšlenka ale nechtěl jsem riskovat to že bych udělal nedostatečný anticheat a lidé by mohli přijít o své peníze. Dark Island - Na modě se pracuje převážně na mapě a trošku se předělává pro lepší kvalitu a pohodlnost a také ty hnusné textdraw jsem musel dát pryč. Commercial Roleplay - Pracuji na tom a to neústále pořád dostávám nové návrh co přidat atd. Roleplay poběží server je teď uzavřen z důvodu úpravy modu a dodělání věci co měli bejt přidané každopádně Officialní verze 1.0.0 se dočkáte brzo. Celkem zajímavé že tento topic založil někdo kdo je mnou naprosto posedlej v tom že musí na mě neustále na mě narážet třeba v chatu zprávy aby mi vysvětlil proč se tak chová ingoruje a způsob vyjadřování na nulové úrovňi BTW tvůj FS je vážně úžasný mimochodem já zde taky pár FS postnul o některé mi lidi psali ještě před rokem když byl volně ke stažení vložen v roce 2015. Každopádně 1 práce která je nepoužitelná v praxi skoro..No přeber si to sám. Topic určitě cením ale řekl bych že úplně čistě ta nenávist vůči mě není pouze o tobě ale jak to bejvá nastrčená postavička bez inteligence co funguje jak člověk bez vlastního myšlení. Tudiž jak jsem řekl v prvních 3 modech jsem spíše sbíral zkušenosti což se stalo a zkušenosti nyní vkládám do modu Dark Island a Commercial roleplay. No co už a proč to tak trvá ? Studuji ,mám dost práce ohledně ostatních věcí ale nikdy jsem neřekl že tyhle dva poslední mody skončili. Takže se loučím a díky za tvůj čas při tvorbě tohodle topicu který potrádá význam.
  19. Polisek

    ostatní 0.3.8 zrušeno?

    Hele viděl jsem ukázku tvé loďi neboli jachty cos dával na youtube pokud se to nějak vyřeší poběží aspoň na 0.3.7 DL ?
  20. Polisek

    ostatní 0.3.8 zrušeno?

    Taky pravda. Ale když už bude 0.3.7 DL tak ať je kompatibilní s 0.3.7 protože jinak to hráče bude brutálně mást a už vidím (někteří hráči se najdou co to nepochopí) Dám příklad: Uživatel bude mít verze 0.3.7 a bude chtít jít na server 0.3.7 DL ovšem jsou i méně všímaví hráči tak budou spamovat na webech že mají 0.3.7 a nemůžou se připojit že máme někde na serveru chybu a když jim řekneš že musí mít upravenou verzi 0.3.7 DL tak si budou akorát stěžovat.
  21. Polisek

    ostatní 0.3.8 zrušeno?

    A co kdyby všechny servery zůstali na 0.3.8 RC 4 neboli na poslední verzi 0.3.8 která byla oficialně spuštěna ? Nebylo by to lepší ? Že by všechny servery prostě šli na 0.3.8 co je k dispozici. Edit: Třeba jak by Kalcor viděl zájem tak by to zkusil dodělat a nemuselo by se to takhle rozdělovat.
  22. Polisek

    ostatní 0.3.8 zrušeno?

    No do prdele.. Jen vstanu a přečtu si toto a už mám zas špatnou náladu ale tak jak se psalo už výše byla to RC verze no :/ Ale i tak zahodit takovou práci. Každopádně to rozdělení ten SA-MP akorát víc zníčí je tu maximalně možnost vzít 0.3.8 RC-4.1 a s tím pracovat pro všechny kdo budou chtít hrát na serverech. Upřímně si myslím že hráče by akorát unavovalo pořád přepínat verze a pak by SA-MP zanikl úplně. S tím open-source tak uplně nesouhlasím protože si vem že by např.40 lidí dělalo svojí verzi a každej by to nějak prezentoval a pak by vtom byl úplnej bordel tvůrci by si to pojmenovali po sobě a šlo by to úplně do háje jak jsem psal každej by měl svoje a hrači by po pár týdnech víc museli stahovat verze než si užívat hru. Takže já si stojím zatím že bych prostě např na mém serveru měl prostě 0.3.8 RC-4.1 a s tím bych skončil. A k tomu open-source bylo by možná lepší kdyby Kalcor dal kod od SA-MP někomu dalšímu nebo si vzal víc lidí na pomoc ve tvorbě co zvládnou to co on ne. Protože takhle se můžem rozloučit a říct jen Měj se SA-MP. Každopádně pěkný příspěvek
  23. Můj mod jsem dělal sám né jako ten komu lezeš do pozadí download.Jen tak BTW: takhle se chová hlavní admin na veřejném forum PLA.GG.
  24. Nezabalím to Ono tam bylo celkem dost lidí ale byli tam chyby které jsem opravil.
×
×
  • Create New...