Jump to content

Polisek

Uživatel
  • Příspěvků

    630
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    12

Polisek last won the day on 12. Květen 2017

Polisek had the most liked content!

Reputace

76 The Truth

About Polisek

  • Narozeniny 02/03/1999

Kontaktní údaje

  • Web
    https://polisek.io

Portfolio

  • Github
    https://github.com/polisek

Návštěvníci

5933 profile views
  1. Polisek

    pomoc Pickupy

    DIALOG_STYLE_LIST by se měl zavírat dvouma buttonama. Např: Select a Close ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_FARMY, DIALOG_STYLE_LIST,"Farmy", "{30F209}Koupit{FFFFFF}\nComing Soon\nComing Soon\nComing Soon","Zvolit","Zavřít");
  2. Ještě poslední věc vtipný že zrovna Lukasz nastaví takový název videa ve kterém jsem neřekl ani jediné slovo že HTML nebo CSS je programování. Naopak jsem na to ještě upozornil že tomu tak není. Ovšem když Lukášek chce HTML a CSS říkat programování tak prosím.. Mějte se <3 Brzy se snad uvidíme znovu.
  3. I když to tak nevypadá protože jsem to podal tak jak jsem to podal tak pročítat si nic nemusím akorát budu mluvit více odborněji a vše více vysvětlovat jak jsem psal již výše šlo o lehký přehled proto je tedy pravdou že bych měl více dbát na deital a né to podat tak jak jsem to podal. Samozřejmě že teď budu mnohem šetrnějši a více se zaobírat detailem a mnohem více vysvětlovat a popisovat věci. Jistě 2 chyby v diakritice a následně 2 chyby v tagu <a> kde šlo spíše o překlep který jsem přehlédl zakončení jsem měl <a/> místo </a>. Díky za upozornění.
  4. Nemám problém to vysvětlit vše podrobněji tudiž dobrá,natočím opravné video. Jsem rád že dáváte konstruktivní kritiku hlavně Fakerko_.
  5. Ano nastavil jsem ho jako soukromé ,Protože vidím že chcete odborněji a více zacilit na deitalp proto video natočim znovu a odborněji a více vše rozeberu.
  6. Jo tady uznávám ze jsem mohli víc říct k tomu nemám co vyčíst máš pravdu. Budu muset dávat větší info.
  7. Tak je jasný že bych to mohl vysvětlit odborněji jenže mě jde i o to aby člověk který nema žádné zkušenosti to pochopil při logickém myšlení a né že mu nasypu 300 věci o kteréjch netuší.To je jak kdyby člověk který je účetní šel na jednání o jaderné technice taky by netušil proto to podávám lehce pochopitelným způsobem A pokud šlo o hlavní věci ty jsem vysvětlil v základu dobře.
  8. Moc ne ale pár lidi bylo btw. a já se neprosil ať to sem dá
  9. Wtf žebračím všude kde to jde ? ? Lol chapu že naražíš na grafiku ale tu jsem btw což jsem i psal nedělal já. ale co už. Ne to je marné, vysvětlil jsem základy ve videu což byl i základ když se koukneš na CZ/sk videa v tomhle oboru tak jako pak porovnej něco. A btw ten web se mi líbí a stejně i jim to bylo hlavní samozřejmě více javascriptu pro animace by se hodilo taky ale co už.
  10. Jo to budu muset já myslel ze to tam nebude a nechtělo se mi to znova nahrávat ikdyz jsem se parkrat přerekl ale jsem linej?
  11. Brzo se můžete těšit na další díl ! ? nezapomeňte like a odběr
  12. A pak jim deb*l udělal ještě novej vzhled btw: Ten vzhled byl v základu čisté pro začátek ? protože přednosti bylo ucp a propojení webu s hrou včetně administrace. Vzhled byl původně jednoduchý no a hnusny protože barvy webu jsem měl pevne nastavené od majitele ??? http://polismanovicp.cz/projekty/CL-RP-FINAL/ Miluju vaši reklamu ?
  13. " Když vykradu banku musím si to započítat do daňového přiznání ?"

    Polisův kamarád 2018

    1. Woody

      Woody

      "Když opíšu 2 diplomky, můžu se stát ministryní spravedlnosti?" Taťána Malá

    2. Fakerko_

      Fakerko_

      Pokud vykradeš banku a máš to jako hlavní činnost podnikání, tak ano. Popř. pokud je to jako vedlejší příjem do cca 10 tisíc? Nebo teď přesně nevím do kolika za měsíc, tak nemusíš.

  14. Jej pardon přehlédl jsem se při úpravě na víc částí pro větší přehled Hned to editnu i nahoře.
  15. Zdravím, Vytvoříme proměnou pro string new stringIP[16]; Zjistíme hráčovu IP pomocí GetPlayerIP GetPlayerIp(playerid,stringIP, sizeof(stringIP)); A následně samotná podmínka která kontroluje IP if(strcmp(stringIP, "Povolená IP")) { //Nahodíš práva až zde } Znak pro "nebo" je ||
×
×
  • Create New...