Jump to content

Andrey

Uživatel
  • Příspěvků

    186
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    7

Andrey last won the day on 29. Červen 2020

Andrey had the most liked content!

Reputace

31 Dwaine

Návštěvníci

3112 profile views
  1. Děkuji, tohle mi nejvíce pomohlo
  2. Ahoj, dělám do školy projekt v C++ a v zadání mám body, které musím splnit. Alespoň jednou bude v projektu implementováno dynamické pole objektů jiné třídy. Implementace jedné čistě abstraktní třídy. S těmito dvěma body si jaksi nemohu rady, mohl by mě prosím někdo zasvětit do toho a nejlépe ukázat na nějakém příkladu jak to udělat? :D
  3. Andrey

    hledám Filmy

    Stream Cinema Community, najdeš tam úplně vše ve všech kvalitách včetně titulků a s možností stahování. Platí se, ale je to skoro zadarmo za tu cenu... https://www.svetandroida.cz/stream-cinema-kodi-filmy-serialy-webshare/
  4. Zrovna AAA auto jsou největší podvodníci Koupíš u nich auto za půl milionu, jdeš si ho ohodnotit do jiného AAA a má najednou hodnotu 200 tisíc
  5. Andrey

    ostatní delete

    Ahoj Janiku, nezapomeň si zase za měsíc podat žádost o unban a psát na Instagram. Taky tě máme rádi <3 Je hezké že chceš aby na tvém originálním serveru hráli hráči, ale myslím že budeš rád když se tam někdo udrží aspoň týden. Zakládat v dnešní době SAMP server s vidinou že tam někdo bude hrát aktivně je na Nobelovu cenu optimismu.
  6. Andrey

    nabízím (Deleted)

    Kdyby sis řekl o peníze aby ses tady už neobjevil, asi bych vydělal rychleji 🤣
  7. Nejsem si teď na 100% jistý jestli to hraje roli, ale playerid by mělo být před params a za params by měly být hranaté závorky -> params[]. Příště to aspoň odřádkuj A pokud ti to bude házet error, tak ho zkopíruj a vlož ho tady i s kódem
  8. https://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerSkin Vytvoř si proměnnou kde vložíš ID skinů od 0 do 299 nebo kolik jich je, ošetři si to aby tam nešlo zadávat hodnoty které tam nepatří. A v podstatě to stejné uděláš i u času ve hře, akorát použiješ funkci SetPlayerTime. A pokud chceš vytvářet objekty, tak si raději stáhni nějaký map editor na forum.sa-mp.com, je jich tam hodně použitelných (např. tstudio)
  9. Andrey

    pomoc Pripojenie projektora k pc

    Ahoj, projektor máš zobrazovací zařízení stejně jako monitor (tudíž se chovají stejně) a obě zařízení musíš připojit k počítačové skříni. Hledej na skříni takový "objemnější" rozhraní, nevím jak ho přímo popsat 😄 Ale pokud máš konektor u sebe, tak to poznáš hned... Pak už jen záleží jestli potřebuješ v počítači nastavit zobrazení pro projektor, nebo se ti automaticky nastaví.
  10. Hledal jsem a nenašel jsem vůbec nic. V celé konzoli je pouze jedno místo kde se nastavuje jazyk včetně lokace.
  11. Ahoj, mám problém s GTA 5 na xbox one. Když zapnu hru, tak jí mám ve španělštině automaticky a při startu nedostanu nabídku z jazyků, jaký si chci vybrat, jak to bylo pokaždé. Hledal jsem na internetu a jediná rada od R* je ta, že se jazyk přizpůsobí jazyku konzole, tam ale mám nastavenou angličtinu (zkoušel jsem přepnout na americkou i britskou). Na youtube jsem pak našel ještě přihlašování přes druhý účet (přihlásím se na druhý účet - zapnu GTA V, zapne se v angličtině, pak přepnu účet při načtení a načtu svojí hru), to mi přijde ale zbytečně zdlouhavé a dělat to pokaždé není zrovna něco, co by se mi chtělo. Neměl s tímto někdo už problém a nevyřešil ho? Nebo vás nenapadá jiné řešení? (Španělštinu se nehodlám momentálně učit :D)
  12. Andrey

    pomoc wordpress pomoc

    diky našel jsem to
  13. Andrey

    pomoc wordpress pomoc

    ahoj, potřebuji aby byl text na celou stránku a ne pouze na půlce stránky, potřebuji jednoduše odstranit okraje, jak to mám udělat?
  14. Přečetl jsem si to asi 5x a pořád nevím co přesně chceš... Ty chceš jakože po registraci po hráči aby dal relog aby se mohl přihlásit? Nepřijde ti to trošku zbytečné? Nebude lepší když rovnou ho hodíš do hry?
  15. Jo, v pohodě. 35€ na hodinu Co vyděláš na scriptech dáš mě a já ti udělám mód
×
×
  • Create New...