Jump to content

Om3n

Přispěvatel
  • Příspěvků

    3353
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    20

Om3n last won the day on 25. Červenec 2022

Om3n had the most liked content!

Reputace

78 The Truth

About Om3n

  • Narozeniny 05/29/1992

Návštěvníci

5163 profile views
  1. zle to fakt neberu :D jen jsem se chtěl podívat, jestli ještě někdo přispěl a trochu mě to překvapilo :D hlavou mi proběhlo "no ty kráso, donate 2x větší než kolik dal tehdy za fórum Lukáš chytrákovi" :D
  2. ok DuFFe, připadam ti teď jako chudák :D
  3. Om3n

    ostatní Práce & Život

    Je super vidět, jak se po letech lidi posunuli a že jim skutečně tohle fórum něco dalo. Nedalo nám jen know-how jak udělat cyklus a podmínku, ale i něco do života. Že i když se to na začátku zdá jako nemožné a strašně složité, ale nakonec stačí se alespoň trochu snažit, ale hlavně jak zmínil Ingnition, tak stačí chtít a k něčemu se dokopat. Ty výsledky se časem ukážou sami. Moje milníky teda nejsou tak velké jako u Ondry, ale svoje jsem si zatím splnil. Pro mě byl nejdůležitější milník finanční. Od doby co jsem odešel od rodičů (hned po maturitě), jsem následující roky prostě neměl. Žil jsem jak se říká z ruky do huby, dělal práci, která mě nebavila, ale uživila mě. Do toho jsem byl, jak se říká, hodný hlupák co živí svoje partnerky, které vydělávali polovinu toho co já. Ale furt jsem věděl, že to mi nestačí. Že nechci celej život dělat v malé kanceláři a tisknout přepravní dokumenty pro kamiony. Jelikož pro mě IT bylo vždy hlavně koníček, ale občas i forma brigády, tak jsem si řekl, že se chci časem posunout z oboru logistiky do IT. Což se mi konečně i bez vysoké školy povedlo. Takže jsem ne jen svůj cíl co jsem chtěl stihnout do 30ti splnil jak profesně tak finančně. Povedlo se mi dostat se na manažerskou pozici s tím, že mám na starost team superuserů a společně se staráme o chod IT na 4 pobočkách společnosti (celý Automotive sektor) a navíc jsem svůj finanční cíl splnil ne jen v hrubém, jak jsem plánoval, ale i v čistém. Následující milníky jsou pro mě jasné. Než bude rodina, tak chci stihnout dálkové studium vysoké školy, protože bez toho nesplním můj finální cíl a to mít u korporátní pracovní pozice slovo Director. Z volnočasových milníků či splněných snů, jsem si jeden nedávno taky splnil. Koupil jsem si starýho japončíka (Honda Civic 6g), takže mám v čem se hrabat při dlouhých večerech, když mě partnerka štve a potřebuju si trochu odpočinout.
  4. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    to taky úplně neprojde. :D musel bych předělat nastavení proxi a to se taky Altirisu nebude líbit :D prostě jsem v prdeli a na firemním ntb si už prostě piškvorky s kolegyní nezahraju :D
  5. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    i když mám admin účet, tak by mi na cizí VPN za chvilku přišel Altiris a byl by průser :D
  6. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    Jestli jsi to dělal přes iframe, tak to taky nejde. Ale díky za pokus
  7. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    Klasika Online hry. Ale vím určitě, že pár dní zpátky to ještě fungovalo. Jestli jsi tam třeba nepřidával nějaký tagy pro lepší pozici ve vyhledavačích.
  8. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    nedělal jsi s tím teď něco? Dneska mi to začal blokova Zscaler
  9. Jedině MT2. I původní pawno.cz server, který provozoval chytrák, když ještě vedl klan other, tak bylo MT2.
  10. Om3n

    pomoc Titul

    není lepší ten 3D Label co psal Hip? Nemusíš řešit expire timer
  11. Om3n

    ukázka Hry pro dva

    Můžeš tam prosím přidat tlačítko HRÁT ZNOVU?
  12. Pokud se mezi variantami shoduje NAME, tak bych šel cestou porovnání seřazených názvů s předešlým řádkem. Stačí vyplnit do buňky B2 první paircode manuálně, vložit do buňky B3 kód co je níže a pak to stáhnout dolů. Pokud nesouhlasí name mezi variantami, tak to funkcí ZLEVA ořízní tak aby to mezi variantama souhlasilo. =KDYŽ(C3=C2;B2;B2+1) Jakmile budeš mít paircode všude, tak bych doporučil si zkopírovat celý sloupec a vložit jako hodnoty. Aby se ti to nerozhašilo.
  13. Jop, v době kdy dělal xEl VPS hosting, tak jsem pod jeho záštitou provozoval SA-MP hosting (hosted.xel.cz). Jen měl nick DragoCZ (dříve ShockyCZE a vlastním jménem Filip D.). Měl jsem i jeho původní sa-mp administraci, kterou dělal původně Dragon a já pomáhal zabezpečit inputy. Ta se pak dál předávala a dělalo v ní úpravy mraky lidí. Mám dojem, že i Bloodman a nakonec Laces. Ale je klidně možný, že pak Laces udělal od základu novou svojí. Musel bych vidět zdroják.
  14. Dotaz. Nebyla to náhodou původně Dragonova adminka z xEl hostingu?
  15. Evidentně máš hotový pouze Create, ale už jsi neudělal Load existujících.
×
×
  • Create New...