Jump to content

CaBommek

Uživatel
  • Příspěvků

    22
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Dobrý den, chtěl bych se zeptat je možné přepsat Lacesovu adminku Pannoniu, aby se na ní dal hostovat Minecraft ? Protože třeba hosting http://in-host.cz to má a nevím jak to udělal .. Když jsem se koukal do kódu administrace Pannonia tak to tam je celkem docela dosti všude "rozházené" ... Kdyby se tu třeba našel někdo kdo by mi to mohl přepsat, aby to hostovalo minecraft tak můžu nabídnout: VPS servery, peníze ..
  2. CaBommek

    ostatní Takt CPU BSOD

    Dobrý den, potřeboval bych pomoci .. Před pár dny jsem se pokoušel taktovat CPU ze základní frekvence 3.40 GHz na 3.80 GHz ... Úspěšně jsem nataktoval, ale jak mile jsem cokoliv začal hrát tak po pár minutách mi spadl pc do BSOD (Blue screen) Vždycky to vypíše nějakou chybu třeba: 0x0000000A, 0x0000000E a tak .. Když jsem chtěl takt vrátit tak to nešlo ... Jelikož se nějakým způsobem uzamkla FSB frekvence aby se dalo ubrat číslo ... Nějak jsem to vrátil zpět na 3.48 GHz a i tak nadále mi to hází BSOD .. Napětí procesoru jsem neměnil .. FSB frekvence zůstala seklá a nejde s ním hýbat nijak ... Moje sestava: CPU: AMD Athlon II X2 270 Základovka: MSI 7596 Operační paměti: 2x2 GB = 4GB Dual SLOT Zde dávám pár obrázků: CPU : http://gyazo.com/2686e87b979ecef52dd7fdc9e7ee07e3 ( Po nataktování zpět ) Základovka: http://gyazo.com/0c042321e995209c5673ef5e67a9e7eb Paměti: http://gyazo.com/af60fecde61097972942cc5d3f4f8766 (nijak jsem nic neměnil ... ) Obrázky z BIOSU frekvence, Voltage -- ( nevím proč svítí červeně nijak jsem s tím nemanipuloval), Teploty... http://2imgs.com/b2d93e14c7 http://2imgs.com/7f04e3c91a http://2imgs.com/5d26c1eb38 http://2imgs.com/2a51b69c4f Prosím o pomoc, protože já nevím čím by to mohl být .. Děkuji Vám za vaší reakci ..
  3. Dobrý den, hledám někoho kdo by dokázal naprogramovat web. Nejedná se o obyčejný web. Jedná se o naprogramování herního hostingového webu + systému (administrace na hry) Pokud má někdo zájem a má v tom zkušenosti tak mě kontaktujte soukromou zprávou. Děkuji..
  4. Ahojte, hledám k sobě do teamu někoho, kdo umí v CE3. Pro více info skyp: ondra12319 Nebo napište do zpráv Děkuji
  5. Ahojte, hledám pár schopných do svého týmu. Co vlastně dělám za projekt, že potřebuji tým ? Jedná se o projekt, ve kterém bude zapojeno pár lidí, kteří se společně budou podílet na vývoji nové hry. Projekt plánuji rozet co nejdříve, hlavně teď o prázdninách. Do svého týmu hledám WEBmastera, Herního programátor (Unity, GameMaker studio apt...) Webmaster- Jedná se o vytvoření jednoduchého webu, nikoliv nějak náročného. (Tato pozice je vhodná pro začínající lidi, a následně i pro ty co jsou v tom pokročilejší) - Samosebou nechceme na tento projekt jen jednoho webmastera. Herní Programátor- Tato pozice by měla být trochu zdatnější ve svém oboru. Nechci žádné zázraky Herní programátor by měl zvládat a něco udělat v enginu ( Unity nebo GameMaker ) ( Tato pozice je vhodná pro pokročilejší programátory v herních enginech ) - Opět samosebou nechceme jen jednoho člověka. Herního Grafika- Tato pozice není nějak zátěžová, pokud jste grafik nějakých obrázků nebo textur tak právě Vy se nám hodíte do teamu. Není opravdu na tom nic těžkého. Jen vytvořit daný objekt s takovou a takovou velikostí a pozadím atp ... ( Tato pozice není pro začínajícího grafika ) - Samosebou znova nechceme jen jednoho Asi Vás dojímá proč chceme více lidí. Chceme, aby když se dáme nějak dohromady, aby mezi sebou byla lepší konverzace a co si budeme povídat více lidí dokáže více než jeden a sám... Nadále pokud bude hra vyvíjena ve 3D a bude k ní přiřazen příběh tak se budeme muset ohlédnout po nějakém dobrém "zvukaři". A mnoho dalších .. Ale teď se přepneme k novému "studiu" + hře Nové herní "studio" (soft) vznikl na základě udělat nějakou dobrou hru jestli ve 2D nebo ve 3D na tom nezáleží. Do nového "studia" (softu) nabírám pár nových lidí co by dokázali to co jsem popsal nahoře. Více informací příště Nadále tu chci málo rozebrat hru. O co se tedy jedná. Já jsem to tady již popisoval nějak, ale dejme tomu rozepíšu to to znovu. Musíme dát dohromady teprve tým a pak se můžeme společně domlouvat na nějaké hře, co každému bude vyhovovat. Jest-li hru uděláme ve 2D nebo ve 3D V jakém enginu to bude naprogramované jestli v Unity, nebo v GameMakeru nebo Cry engine ... jak vyplnit nějaký příběh. A spoustu dalších. Bonusy pro naše členy: Reklama své firmy na daném projektu Spolupráce z mnoha zkušenýma lidmi Práce v kolektivu Praxe v tomto oboru. Prezentace hry před tisíci lidí. Možnost partnerství z Vaší firmou a daným projektem Sdílení sociálním stránkami atd... A mnoho dalších.. Pokud se mezi Vámi najde někdo kdo chce (chtěl) udělat hru a nemá na to a ví a umí v něčem tak neváhej a napiš. Takový lidi se Nám hodí ... Samozřejmě pro hodně dobré vývojáře hry bude i něco na víc + nějaká finanční odměna. Pokud máte zájem ozvěte se mi sem dolů do "komentářů" nebo do zpráv. Spolu dokážeme více než samotný ! Děkuji moc.
  6. Ahoj, hledám programátora v php, html, který by svedl udělat web pro novou hru, kterou děláme. Potřebujeme lehkou webovou prezentaci s nějakým nadpisem jménem hry. Nějaký rozhraní na přidávání fotek, aby ten web nějak vypadal. Pro více info si mě prosím přijdete na skyp: ondra12319 Děkuji
  7. Dobrý odpoledne, hledám pár schopných programátorů, nebo-li programátora, kteří by zvládli naprogramovat kompletní web pro hosting + administraci s kreditovým systémem, Administrace by měla registrovat hry minecraft, samp, csko + nějaké další věci... Administrace by měla mít ticekt systém. Prostě vše co musí mít hosting. Pokud se mezi Váma nějací najdou šup napište pod toto do "Komentářů" Děkuji
  8. CaBommek

    ostatní SMS scrpt

    Dobrý den, potřeboval bych sms script ... Který by uměl : viz příklad --> Pošlete sms v nějakým tvaru na nějaký číslo ve tvaru bude jméno hráče a když to odešle přičtou se mu houbičky ... Potřeboval bych to pro bránu: mobilniplatby.cz Pokud pomůžete komentujte ... Děkuji
  9. CaBommek

    ostatní sf game server

    Dobrý den, máte někdo zkušenosti ze sfgame server ? Třeba jak přidate epicky, věž, elíky atd .. ? Pokud ano komentujte ..
  10. CaBommek

    ostatní HOSTING WEB

    Mohl by jste mi na vás dát skype ?
  11. CaBommek

    ostatní HOSTING WEB

    na skype sem si tě přidal, ale preferuji tsko IP: ts3.hicoria.com
  12. CaBommek

    ostatní HOSTING WEB

    Tam je vše .. .Ale chceme ten minecraft ... Takže kolik by sis zato vzal ?
  13. CaBommek

    ostatní HOSTING WEB

    https://hicoria.com https://hicoria.com
  14. CaBommek

    ostatní HOSTING WEB

    Ano, za propagaci linku ... Máme to plně hrazený jedním hostingem ..
×
×
  • Create New...