Jump to content

Hamak_CZ

Uživatel
  • Příspěvků

    10
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. Hamak_CZ

    ostatní Pomoc pri vyběru

    Dobry den, spise uz vecer Potreboval bych se dozvedet jake mody jsou dobre, protoze s http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=71 mne tu nejde s tadyka skoro nic, tak se ptam vas, ktery mi doporucuje te, ktery je zdarma nebo tak, popripade co mate vy na serveru. PS: pisu na mobilu takze se omlouvwm ze je to bez efektu a tak.
  2. Díky, konečně někdo normal. odpověděl
  3. Ahojte, chtěl bych se zeptat.. Jestli má cenu vytvářet SA:MP server.. Protože je jiná doba a tak nevím Kdyžtak poraďte jestli to má smysl. Díky za odpověď, a odpovídejte normálně
  4. Hamak_CZ

    ostatní Pawno - Hosting

    Myslím jako to, jak se tam stahujou ty vymoženosti lepší, jako např. warp system, Admin a tak.. chapeš..? A jak jsem se teda dozvěděl, je to teda lehčí u fakahedy..?
  5. Hamak_CZ

    ostatní Pawno - Hosting

    jo díky... a je tu u fakahedy lehci pridavat ty vecičky, že..?
  6. Hamak_CZ

    ostatní Pawno - Hosting

    Ahojte, dnes už podruhé Měl bych pár otázek tak kdyžtak odpovězte a nehádejte a nenadávejte si, jde to říct i slušně Kde / u koho je nejlepší udělat SA:MP server..? Nebo u koho máte už zkušenosti.. Já bych to nejradši udělal u fakahedy, protože jsou pečlivý.. (podle mně, můj názor.. nemám ješte zkušenosti) Podle vás je to u kterého hostingu je nejlepší udělat server..? Díky za info Můžete klidně psat SZ (soukromé zprávy)
  7. Hamak_CZ

    ostatní Pawno

    OMG, vy se hned musíte pohádat a ponádavat si.. Ano já jsem tam psal, že jsem měl úspěšný MC server..OK ? chápete.. Já jsem to psal už v minulém příspěvku !
  8. Hamak_CZ

    ostatní Pawno

    To jsem psal já, a pak jsem to smazal... protože to bylo trapné ale jinak jsi to řekl pěkně
  9. Hamak_CZ

    ostatní Pawno

    Říkaš, že je to jednoduchý..? Tak Díky.. A jsem nováček, to VPS znamená co..? jinak díky.. za odpověď
  10. Hamak_CZ

    ostatní Pawno

    Ahojte / Dobré odpoledne.. Určitě si teď řeknete, že zase nějaké děcko píše o Pawnu a chce pomoct.. Zkuste si to přečíst celé.. Tak začneme Grand Theft Auto: San Andreas mám velice hrát, před dvěma lety jsem objevil SA:MP a začal jsem ho okmažitě hrát, byl jsem úplně unešený jak to funguje a tak. Začal se mi strašně líbit.. Ještě SA:MP hraju a ještě mně neomrzel, střídám servery a zabaví když je nuda. Vždy jsem si říkal, že to muselo dat práce udělat a tak.. A proto se teď ptám.. Jestli je složité udělat SA:MP server, a co mě čeká.. Kdo by si udělal čas tak ať napíše nebo tak.. Děkuji a nezlobte se
×
×
  • Create New...