Jump to content

Paulee

Uživatel
  • Příspěvků

    690
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    3

Paulee last won the day on 13. Duben 2022

Paulee had the most liked content!

Reputace

16 Catalina

Kontaktní údaje

  • Steam
    pauleeeee

Návštěvníci

6070 profile views
  1. Paulee

    ukázka Lost Monsters

    Tak to respekt rád budu sledovat tvé updaty a případně pokud bys udělal demo, rád vyzkouším. Držím palce!
  2. Zdravím, používáte tu někdo nějaký nástroj na Security Code Review pro C# .NET? Snažím se něco málo najít a zjistit si v této oblasti více, ale nic moc nenacházím. Přímo od Microsoftu jsem nic nenašel, jen nějaké knihovny třetích stran ... Sonar působí solidně a taky si za to nechají zaplatit. Někdo nějaké zkušenosti? Ať nějaké free či placené. Vím, je to citlivé téma, jen mě zajímají vaše zkušenosti. Díky
  3. Paulee

    ukázka Hry pro dva

    Není to špatný, jen mě trošku štve, že po označení pozice kam panáček půjde, zůstanou zvýrazněný čtverečky s možnostmi pohybu, které už nejsou platné. Jinak dobrá práce
  4. Nevím jestli si rozumíme. Takže ty to chceš odchytit tak, že kdykoli se restartuje server, vyhodí to všechny hráče? Já vidím problém v tom, že potřebuješ restartovat server z GM, né z nějaké control panelu hostingu. Tak si v GM udělej nějaký job, který ti restartuje server. Nebo si nastav automatické restartování v noci, kdy tam nikdo není. Jinak v SAMP nevidím důvod proč restartovat server v přítomnosti hráčů. Stačí každý den v noci.
  5. Dle mého je kravina sem to cpát. Ukončí dřív server, než to doputuje k hráči. Kluci ti sem napsali i přímo jak to máš udělat. Udělej si například příkaz /gmx, kde vykickneš všechny hráče, hoď timer např na 1s, restartuj server. Kód si zkus vymyslet a najít sám, nejlépe se tak něco naučíš. Pokud nějak postoupíš a nebude to fachat, můžeš sem daný kód přiložit a pokusíme se poradit :).
  6. Ahoj, no trošku nechápu smysl toho, přece když restartuješ server, všichni dostanou kick a musí se znovu napojit ne? A kde voláš přiložený kód?
  7. Tak tohle ti závidím a asi vím, kam si to posunout :D Práce z domu mi vyhovuje, nezabiju x hodin blbým dojížděním a mám tak přes den více času. Pracovna v plánu je, ale to bude bohužel nejspíše nejdříve za rok, tak právě nevím, jak to ještě zvládnout. S prvním bodem souhlasím. Pokud by člověk prokrastinoval, zblázní se a vyhoří. K druhému bodu, velice zajímavě rozložené. Souhlasím, že si člověk kd kódování musí chvíli odpočinout, vyčistit si hlavu atp. Jak třeba probíhají tvé pauzy? Pauza na jídlo, procházka nebo nějaká jiná aktivita? Aby člověk stále dokázal udržet čistou hlavu a nezbláznil se :D Každopádně díky moc vám oběma za rychlou reakci, čím více nápadů se sejde, tím lépe a každý si může vyzkoušet co mu vyhovuje. Myslím si, že by to tak mohlo pomoct i ostatním
  8. Ahoj všem, po delším přemýšlení jsem se rozhodl napsat tento topic, jelikož si o tom potřebuju s lidmi, kteří se věnují obdobé práci, pobavit. Hodil jsem to do poradny, jelikož opravdu potřebuju poradit a taktéž mě zajímá jak jste na tom ostatní. No a v čem je problém? Cca před půl rokem jsem nastoupil na pozici programátora do středně velké IT společnosti. Tým pracuje na homeoffice, jen jednou za dva týdny se sejde onsite v kanceláři, jinak remote. No a já abych se přiznal, trošku s tím bojuju. Nemám problém pracovat, myslím si že dané úkoly či projekty plním svědomitě a dobře, neflákám se atp. Ale jak to říct ... Prostě mi přijde, že to na mojí psychiku úplně není. Bydlím v malém bytě a pracovnu nemám, což si myslím, že je můj hlavní problém. Když si člověk občas nemusí něco zařídit, nejde nějaké dny ven atp, jsem stále v jedné místnosti, krom spánku. Přijde mi totiž, že to je na moji psychiku občas moc ... Jak s tímto bojujete? Museli jste si třeba zařídit pracovnu, nebo naopak najít job v bližší lokalitě a prostě častěji dojíždět? Nebo něco málo našetřit a prostě si do svého pracovní místa zainvestovat aby to bylo prostě ono? Snad se tu najde pár z vás, kteří si tímhle prošli a dokážeme se o tom pobavit Jsem sice introvert a lidi fakt nemám rád, ale asi mi chybí takové to typické rozdělení pracovního a osobního místa, jestli se chápeme. Těším se na vaše odpovědi
  9. Paulee

    WinUI vs .NET MAUI

    Ahoj, přicházím sem za vámi s dotazem, který nebude úplně jednoduchý. Máte tu někdo zkušenost s těmito frameworky? No důvod proč se ptám ... Stávající aplikace jede na WinFormech, které už jsou postarší a již nestačí. Proto na stole je možnost přejít na jeden z uvedených frameworků a tak aplikaci předělat. Dokáže mi tu někdo říct reálné zkušenosti do kterého jít? .NET MAUI je zmíněno proto, protože se uvažuje i nad vývojem mobilních aplikací, což samozřejmě WinUI nenabízí a musela by se dělat bokem na něčem jiném. Ale základ je každopádně dekstop aplikace. Za každé tipy a připomínky budu moc rád, díky.
  10. Ahoj, mám takový problém, na který jsem narazil. Pracuji na desktopové aplikaci, která si z JSON souboru načte údaje o objektech, například button si načítá X, Y, Text, výšku, šířku a podobně ... To vše mi funguje, každé tlačítko se načte dle JSONu na pozici z něj. Ale jak postupovat v případě EventHandleru? Moje vize je to, že do JSONu zadám danému objektu název metody, která se ve třídě vyskytuje a tu si k sobě převezme. Načítám několik různých objektů a k něm potřebuju různé metody napojit atp. Takže to nemůžu mít natvrdo. Četl jsem, že Eventy nikdy moc nebyly dělaný na to, aby se cucaly z JSONu název metody. Hádám, že na to jdu asi špatně, ale někdo nějaké nápady? Moc díky.
  11. Paulee

    hledám Ts3

    Tohle není moc podrobné info. Napiš mi IP adresu a v ponděli budu mít čas se tam podívat a můžeme dojednat podrobnosti.
  12. Paulee

    hledám Ts3

    Ahoj, napiš podrobnější info a můžu se na to podívat
  13. Taktéž jsme měli vlastní vyvíjený JB mód, ale vím, že právě amxmodx zlobilo, s tím to souviselo. Nebyla chyba v módu, ale v právech na serveru.
  14. Ahoj, nejsem si jistý, zda ti poradím správně, ale třeba by tě moje zkušenost mohla nakopnout. Toto se nám stávalo na JB serveru, kde VIP hráči a admini v pořádku používali voice, ale nonvip ne. Bylo potřeba pro všechny nastavit určitý flag (ty písmenka co mají admini) a pak to vše chodilo v pohodě. Ale bohužel, si to už víc konkrétně nepamatuji, tak bych zkusil toto.
  15. Paulee

    ostatní Práce & Život

    Můžeš mít naprosto jiný cíle než já. Cokoliv z těch mých ti může přijít jako malichernost nebo zbytečnost. Bloodman chce třeba bydlet na lodi a je to pro něj třeba ultimátní cíl. To má každý jinak. Já tě chápu a naše cíle jsou pár věcmi podobné. Tu třicítku jsem napsal jako fakt, jelikož to chci do tohoto věku stihnout. Od 30 se chci pořádně věnovat rodině s již dobře vybudovanou kariérou. Zázemí pro rodinu je dle mého to nejdůležitější Záleží pro koho je děláš. Třeba Radio Impulz apka moc nehodila. Ale dělal jsem aplikace o kterých "nemůžu mluvit" (NDA) ale týkají se bankovního sektoru tam to je uplně v jinejch číslech. Ale do toho mega mesíčně jsem počítal všechno co dělám nejen mobilní apky. Takže do toho spadají například i webové aplikace či desktop? Nebo je to mimo IT sektor? Jen ze zajímavosti se ptám :D.
×
×
  • Create New...