Jump to content

VolfikCZ

Uživatel
  • Příspěvků

    558
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    11

VolfikCZ last won the day on 19. Červenec 2018

VolfikCZ had the most liked content!

Reputace

33 Dwaine

About VolfikCZ

  • Narozeniny 03/31/1999

Návštěvníci

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. VolfikCZ

    pomoc MySQL

    Nechybí ti v enumu Player_Info čárka za proměnnou pPassword?
  2. Jop sleduji to taktéž od doby co byla většina uživatelů samp fóra zabanována. (hromadně) Držím palce celému projektu a ať to celé dotáhnou do konce. Myslím že za zmínku stojí zde zveřejnit i sade-mp.com. Má to být teda konkrétně multiplayer pro GTA SA Definitive Edition, tak že uvidí se jak se i jim povede celý ten projekt dokončit. 👍 https://discord.gg/sademp
  3. enum House_Info { Owner[MAX_PLAYER_NAME], NaProdej, Lock, Gun[MAX_HOUSE_ITEM], H_Ammo[MAX_HOUSE_ITEM], H_Skin[MAX_HOUSE_ITEM], H_Armour, H_Health, Money, H_Spawn, Float:H_x, Float:H_y, Float:H_z, Cena, H_CENA, Text3D:HouseStav, Pickup, IntPickup, InteriorID, VirtualWorld, DumNaTrhu, HousePronajem }; V tom tvém enumu (viz. tvá přiložena fotka) ti chyběla čárka za proměnou 'DumNaTrhu' to proto ten error. Ty ostatní warningy tam vyskočili v důsledku té chyby, zkus ten můj výše přiložený enum nahradit tím tvým a nebo prostě přidej čárku na konci proměnné. Za poslední proměnou v enumu se čárka nedává to proto není čárka za 'HousePronajem' protože je poslední, kdež to DumNaTrhu je v tomto případě jako předposlední.
  4. Když sem nepřiložíš ty konkrétní řádky je těžké ti pomoc.
  5. Tomáši, není to chyba toho dotyčného ono je totiž problém v tom že se ani NIKDO takový nenajde, který by na částku 500-, Kč kývl. Prober se. Už to zkoušíš několik let a výsledek? 10-15 hráčů? A to ještě jenom na "pár" týdnů a potom to zase klekne jako všechny ostatní tvé projekty. To by si opravdu musel s něčím unikátním přijít, aby si nějakou širokou škálu hráčů přilákal na ty tvé pokus omyl servery.
  6. To samé platí i pro W/A/S/D. Tak že OnPlayerUpdate použil správně.
  7. Jestli máš svůj mód, tak si ten script vlož do svého módu a prepiš si to na svou podmínku, viz. Player enum někde u tebe v módu.
  8. Ta tabulka se pravděpodobně bude jmenovat 'config' tak ji tam zkus najit a projdi jí celou a hledej ten výraz.
  9. Vybereš si jednu z databází v levem panelu v pma, potom nahoře v horním panelu je tlačítko vyhledávání, tam zkus napsat ten název, který hledáš čili maintenance, potom vybereš všechny tabulky selectnes je to proto, aby si je prohledal všechny a našel ten požadovaný výraz. No a pokud ti to něco najde tak si tu tabulku jednoduše otevřeš a přepíšeš hodnotu nevim jak to u php-fusion je bude tam pravděpodobně 1 jako aktivní tak tam dáš 0 jako vypnout, nebudeš si vědět rady, tak to vyfoť a písni sem.
  10. Veškerá data, který ten web sbírá ukládá na mysql server, jedině co ten web může ukládat na ftp jsou tak fotky, obrázky. Bohužel musíš i s tímhle počítat. Zálohy vždycky na prvním místě, protože pak to dopadá takto..
  11. VolfikCZ

    pomoc Dialogy

    Chlapci eh, dovolím si tady zmínit docela důležité návody pro začátečníky/pokročilí začátečníci. No a celkově bych doporučil celou sekci, ono to nikomu neuškodí. Obzvlášť vám. https://pawno.cz/index.php?/forum/149-pawn-pro-začátečníky/ Je docela smutné tady pozorovat co a podle koho je a není podmínka. Snad vám ty témata osvěží vaše začátky, nic ve zlém. To je pouze má dobrovolná pomoc
×
×
  • Create New...