Jump to content

StemYk

Uživatel
  • Příspěvků

    11
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

3 Jonny Sindacco

Návštěvníci

585 profile views
  1. Super zpracování
  2. :D:D Já žádný vtipátor ovšem neudělal, to vymyslel tady pán, který to vydává vše za svůj plán. Náš server (original v CZ/SK) se vyvíjí 2 roky a nedávno kus serveru byl ukraden a ty mi chceš říct, že já jsem tu za někoho, kdo si vymýšlí ? Těchhle módů jsem za poslední týden viděl přes 10 a všechny se stejným infem a se stejnými věcmi. Navíc moderátor vašeho slavného WTLS byl u nás admin, takže si myslím, že by to mohl potvrdit, že tohle vše je jen břečka okopírovaná od nás. Qwer se vyjádřil...Výborně. Tak počkej, zavolám Jožka, s tím si můžeš popovídat.
  3. Proč bych nebyl originál ? V čem ve mne pochybujete ?
  4. Zvláštní je, že tyhle ty kopírované módy se tu začali objevovat až od té doby, co QWER udělal to co udělal. Nikdy předtím jsem nikde nic takového nečetl.
  5. Zdravím vás, jsem Hlavní admin sa:mp serveru se zkratkou SFDFD. Tento topic mi byl zaslán a rozhodně se mi nelíbí, jak nás kopírujete. Celkově uděláno podle nás, jenom přeměněno pár věcí. PŘÍKLAD: mod obsahuje můj vtipátor každych 10 minut se vám přehraje 1 vtip (50m čisteho zaznamu s vtipama) To stejné vzniklo před ani né rokem u nás s tím rozdílem, že se u nás dělají náhodné příklady. A ano, jsem si jist, že Vy kopírujete nás, nikoli my Vás. Náš server existuje od roku 2011 začátkem prázdnin, k čemuž jsou i patřičné důkazy. Co je horší, tak jistý QWER, který u nás kdysi dělal výpomoc na serveru s pawnem si pár věcí od nás vzal (dřívější verzi serveru) a zveřejnil ji zde na pawno.cz také..Co nás naštvalo nejvíc bylo to, že to vydává za SVŮJ MOD. Dbám na vás milí uživatelé pawno.cz, nevěřte všemu co vidíte na internetu.
×
×
  • Create New...