Jump to content

De Mauro

Uživatel
  • Příspěvků

    40
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

0 Na nule
  1. De Mauro

    pomoc Filehost HellShare

    Upozorňuji vás, že se dopouštíte protiprávního jednání porušování autorského práva nahrávacích studii, když nahráváte na tyto servery.
  2. Vy si snad nepamatujete co jste napsal ? Napsat administrátorovi a dostat do z MySQL určitě nebude problém.
  3. Nevím jestli jde dítě, nebo vám každý musí lozit za zadnicí. Téma odstranil administrátor, ale určitě si dobře pamatujete .
  4. Jednalo se o téma "Podvodný hosting NicePing.net"... Zákony se ohánět budu, protože platí pro všechny občany České Republiky. Pokud nejste Rom... Pokud ano, tak mé volání zákony je zde zcela zbytečné.
  5. Pane Petře Hnátku stále jste mi neodpověděl na moji otázku v předešlém tématu, kde jste mě nazval podvodníkem. Tímto vás žádám o dodání prokazatelných důkazů o tom, že jsem podvodník. Pomluva je v českém právním systému specifikována v zákoně č. 40/2009 Sb. (trestní zákoník). Definuje ji § 184, který říká: Náš ovšem zajímá pouze tato část? (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. Těším se na vaši odpověď
  6. Do obratu 2,5 milionu neodvádíš daně Momentálně máme zaregistrované 2. společnosti - 1. GameHosting 2.VoiceHosting Pokud máš nějaké přesnější otázky prosím pošli mi je do PM, pošlu to pánovi co se nám o to stará. Né, že bych ti nechtěl odpovědět, ale v tomhle odvětví nemám znalosti, abych mohl odpovídat na 100%
  7. To je hezké Kdo řekl, že máme servery v UK ? Hlavním důvodem proč jsme v UK je proto, že budeme osvobozeni od DPH. Což znamená dalších 21% o kterých můžeme zlevnit naše služby. Zároveň máme profesionální datacentrum a spolupracujeme s opravdovými profesionály.
  8. Ach myslel jsem od patnácti let, nenapsal jsem, že hledám někoho patnáctiletého. Firmu představit nemůžu, protože je to celé ve vývoji. Ale již koncem srpna se máte na co těšit. Konkurence se se svými cenami a parametry bude moct rovnou zahrabat.
  9. Myslel jsem vybrání nejvhodnějšího serveru ze serverů které jsou skladem. (Potom se ty servery musí zapojit do skříně) Divil by ses, před rokem tu byl jeden co by strčil celé fórum do kapsy s tím co uměl .
  10. Dobrý den, pro nově vznikající GameHosting hledám technika. Požadavky: -Věk minimálně 15 let (Práce na DPP) -Znalost operačního systému Linuxu na profesionální úrovni -Znalost v oblasti hardwaru (Kvůli vybrání nejvhodnějších dedikovaných serverů k zapojení) -Znalost Anglického jazyka -Orientace ve světě Game/Voice hostingu. (Nechci člověka, který nebude vědět co je to Minecraft, na čem běží atp) Nabízíme: -Finanční ohodnocení -Kvalitní zázemí mladé firmy se sídlem ve Velké Británii -Zaměstnanecké benefity -Spolupráci na zajímavém projektu v mladém kolektivu lidí Zájemci mě prosím kontaktujte na skype: michal.mickeykr
  11. Já tím narážel na tvoji špatnou češtinu
  12. Ahoj, potřebuju nakodovat šablonu pro Wordpress. Čas jsou peníze, proto prosím pište do zpráv. Více podrobnosti přes PM
×
×
  • Create New...