Jump to content

MGSTR

Uživatel
  • Příspěvků

    57
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

MGSTR last won the day on 29. Červen 2016

MGSTR had the most liked content!

Reputace

2 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Skype
    flykraftak
  1. MGSTR

    pomoc Taxa?

    Popis problému: Zdravím borci, potřeboval bych poradit ohledně ukázání ujetých kilometrů pro taxi frakci. Potřeboval bych udělat příkaz /taxa který by po odeslání měřil ujetou vzdálenost a po opětovném odeslání aby ukázal kolik jednotek bylo ujeto. Mohl by mi to někdo přiblížit jak bych to měl zrealizovat? Předem díky. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: -- Kód: Dodatečné poznámky: --
  2. MGSTR

    hledám Hosting

    Zdravím, Hledám hosting na SAMP, kde se dá platit pomocí Skrillu (Moneybookers). Nechci žádné VPSka, jen čistě SAMP hosting.
  3. MGSTR

    hledám Free Hosting

    Sice si poslal špatně tu URL a musel sem si to dohledat ale díky
  4. MGSTR

    hledám Free Hosting

    Zdravíčko, začal jsem si pawnit a potřeboval bych nějaký free hosting kde bych to mohl s ostatními testovat, děkuji za odpovědi.
  5. MGSTR

    hledám CS:GO VIP System

    Zdravím, hledám nějaký VIP plugin kde si mohu nastavit výhody podle sebe. Hledám také někoho kdo by mě pomohl plugin nastavit. Předem díky.
  6. Zdravím, hledám nějakého zkušenějšího pawnera. Nebude to zrovna lehká práce. Cenu si určí sám pawner ještě před zahájením. Kontakt: Skype: flykraftak Nebo SZ na webu. Díky.
  7. MGSTR

    pomoc Světla

    Zdarec, hledal jsem na netu ale nějak jsem nenašel zapnutí/vypnutí světel. Kdyby byl někdo tak hodnej a hodil by mě sem kód pro příkaz /svetla a /svetlaoff
  8. No tak jako jsem nováček a chtěl jsem si něco zkusit. Určitě zkusím vymyslet něco originálního... Jinak díky všem. Je tam základní spawner který máš ve Filterscriptech při stažení serveru. Zatím jsem nějak neudělal svůj. Mám tam prostě tohle aby se tam vůbec něco mohlo spawnovat, hlavně jsem to měl taky na testy Jinak ty mise podle driftů a skoků by byly dobré, ale dokázal bych to jen kdyby mi někdo pomohl ..
  9. IP Testovacího serveru cj.crew.sk:7825
  10. Chci přidat mnoho dalších věcí, nechci to mít celé jako Freeroam. Třeba postupně do toho dát nějaká povolání atd. Jinak díky za kladné ohlasy
  11. mFun 0.2 (Update 4.12.2014) Zdravím všechny, tento Gamemode je spojen z mojich předchozích. O co půjde? Jde o drift/stunt/dm gamemode s několika desítky portů ať už na stunt nebo drift, na serveru se nachází boost neboli Mega Rychlost která udělá z vašeho čtyřkolého mazlíčka neovladatelné peklo! Nitro nedochází a nemizí. Svého mazlíčka můžete vylepšovat jak je libo, za drifty dostáváte peníze a za skoky to samé. Nečekejte nic extra, stále se učím. Co se na serveru nachází? Každou minutu se vám přidá 1 score Zbraně - Nakupování zbraní pomocí dialogu Rainbow - Střídání barev na autě RadioSystem - Prozatím Evropa 2, Evropa 2 SK CarSpawner - Spawner libovolného auta Drift/Stunt odměny - Odměna na skoky či kvalitu driftu CarSystem - Zakoupení vozidel (Není dokončen) HouseSystem - Zakoupení domu (Není dokončen) WarpSystem - Teleportování hráče na určitou polohu Je to pouze verze 0.1 takže zatím moc nečekejte. Jaké jsou základní příkazy? /help - Najdete tam všechny příkazy serveru Můžu tě nějak kontaktovat? Ano přidej si mě na skype: flykraftak Nebo mě kontaktuj soukromou zprávou na webu IP Testovacího serveru cj.crew.sk:7825 Hledám Mapery. O všech aktualizacích budu informovat. Pokud máte nějaký návrh napište mi ho.
  12. MGSTR

    pomoc Dialogy..

    Zdravím, uměl by někdo udělat "Truckerské Mise" přes dialog? Nebo prostě tak že jaká mise by byla poblíž ta by se hráči dala? Potřebuju to udělat/naučit kompletně od výběru mise až do skončení mise. Pokud by někdo byl tak hodný tak se mi ozvěte do SZ, díky.
×
×
  • Create New...