Jump to content

Oggymot

Uživatel
  • Příspěvků

    27
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    1

Oggymot last won the day on 18. Květen 2018

Oggymot had the most liked content!

Reputace

2 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Web
    https://fphosting.eu

Návštěvníci

873 profile views
  1. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Neprovozujeme placené služby Pokud by někoho zajímal stav hostingu -> https://www.facebook.com/fphosting/posts/763104660543424
  2. Siréna tam byla přidána pomocí attachment, takže to nejde
  3. Oggymot

    pomoc Mapování

    Zkusím to, a jde nějak smazat objekt pro všechny? Abych tam nemusel uvádět playerid?
  4. Oggymot

    pomoc Mapování

    Děkuji, a ještě jsem se chtěl zeptat, zda lze nějak smazat (RemoveBuildingForPlayer) objekty pro všechny hráče naráz a taky mě to nefunguje u OnPlayerConnect. Děkuji za odpovědi.
  5. Oggymot

    pomoc Mapování

    Popis problému: Zdravím, mám tu problém. Dělám FS, který by měl po reloadu zaktualizovat mapu. Ale když tam je něco vytvořeno předtím, tak to tam zůstane. Je nějaký způsob jak vytvořené objekty smazat? Děkuji. Chyby/varování kompilátoru a při běhu: -- Kód: Dodatečné poznámky: --
  6. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Zdravím, hosting je již zase v provozu, nyní funguje pouze teamspeak hosting. Webhosting je na dobu neurčitou zrušen. Nyní jsme vše zabezpečili a mělo by být po výpadcích. Nyní pracujeme na samp hostigu, který by měl být v blízké době spuštěn. FPHosting.eu S pozdravem Oggymot, vedení FPH.
  7. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Dobrý večer, abych vše objasnil. Ono by se dařilo, kdyby tady nebili tací, kteří jsou blbí a využívají tyto služby na nelegální aktivity. Vše fungovalo skvěle dokud se neobjevil někdo kdo si myslel, že si může dělat co chce. Přesněji se jednalo o odesílání DDoS útoků z našeho webhostingu. Někdo se tady rozhodne být štědrý a darovat lidem něco zdarma, ale pak se objeví tací, kteří chtějí vše ničit. V tuto chvíli pracujeme na zabezpečení. Tatéž bude webhosting vypnutý na dobu neurčitou, to znamená, že pojedou TS3 servery a následně sa-mp. Pokud chcete být v obraze, tak více informací píšeme zde. S pozdravem Oggymot, vedení FPH.
  8. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Už je vše opraveno a mělo by to fungovat
  9. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Jedná se o výpadek hostingu. Již ho řešíme s poskytovatelem a doufáme, že hosting pojede brzy.
  10. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Zdravím, přináším Vám novinky po měsíci z našeho hostingu. Spousty nových funkcí v panelu. Možnost registrovat webhosting pro Vaší doménu 2. řádu. Upravený systém podpory (3 různé možnosti jak nás kontaktovat. Pomocí ticketu, online chatu nebo na teamspeaku). Připravovaný samp hosting bude spuštěn do poloviny příštího týdne. Celý hosting byl optimalizován! V případě dotazů se neváhejte zeptat. V případě šťouralů pište, rádi cokoliv vylepšíme . Za FPH Oggymot, Vedení.
  11. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Dobrý den, plánujeme přidávat možnosti hostingu (hry apod.). Mezi aktuálními plány jsou OpenTTD, SaMp a další.
  12. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Děkujeme za upozornění, opraveno .
  13. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Nějaký čas jsem si našel a mělo by to být lepší . Ze 3MB jsem to stáhnul na 993kB. Doufám, že budete spokojený.
  14. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Ano fotka byla smazaná, ale to pouze proto, že byla obsažena pouze na jednom kousku úvodní stránky. A jelikož právě doděláváme panel, aby jsme stihli otevřít hosting včas, tak to bylo řešení provizorní. Jakmile dokončíme panel a otevřeme, tak se budeme moci zabývat prací na úvodní stránce a optimalizací.
  15. Oggymot

    hosting FPHosting.eu

    Děkujeme Musíme se nějak uvést .
×
×
  • Create New...