Jump to content

Akai

Uživatel
  • Příspěvků

    224
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

Kontaktní údaje

  • Skype
    scarakai
  1. Akai

    pomoc prikaz

    Potřebuješ nějakou globální proměnnou (true/false) pro každého hráče, která říká, jestli hráč je nebo není ve vězení (tu musíš samozřejmě při poslání do vězení nastavit na true, při propuštění na false).
  2. Akai

    pomoc VehicleSystem

    QWERe, tak rychle by to nevyhodilo ani mě, ta ochrana je z 90 % proti lagerům.
  3. Akai

    pomoc VehicleSystem

    V callbacku OnPlayerEnterVehicle (tj. když stiskne Enter/F, aby nastoupil do vozidla) zkontroluj ID vozidla, a pokud se nerovná automobil[playerid], tak použij tuhle funkci: ClearEntering(playerid) { ClearAnimations(playerid); TogglePlayerControllable(playerid, 0); TogglePlayerControllable(playerid, 1); }
  4. SA-MP nefunguje tak, že otevřeš pawno a nacpeš tam, co ti vyhodil SAMP editor Aby ti to aspoň trochu fungovalo, tak tam nech 1) #include <a_samp> 2) Celý public OnGameModeInit() { ... } + do tohohle callbacku před ukončovací závorku (tj. "}") nacpi ty řádky, co ti ten SAMP editor vyhodil
  5. Sežeň si překlad GTA:SA do češtiny/slovenštiny a budeš tam mít i diakritiku.
  6. Kdybyste měli pět minut volného času, vyplňte mi prosím tento dotazník, mam to do školního projektu. Díky! http://goo.gl/forms/BCxZCEt2tm

    1. Lukes_CZ
    2. D4n09

      D4n09

      máš to tam

    3. Akai

      Akai

      Díky těm, co to vyplnili normálně.

  7. Soubor vytvoříš pomocí dini_Create("/path/name.txt"); Při OnPlayerConnect zkontroluj, jestli už je hráč registrován (soubor existuje - dini_Exists).
  8. Akai

    pomoc Pawnování

    Týjo, maturitu z IT už ve čtrnácti, to bych taky chtěl.
  9. Akai

    pomoc Meno zabitia

    Chceš po nás script, ne pomoc. Napřed to zkus a pak sem napiš, jak to šlo.
  10. Akai

    pomoc sizeof enum

    Hipe, nejde. milous, výborně, přesně to jsem nechtěl, ale co už.
  11. Akai

    pomoc sizeof enum

    Zdravím, enum p_info { pVar,//0 Float:pPos,//1 pStr[23],//2-24 pString[18]//25-42 } new PInfo[20][p_info]; tuší někdo, jak zjistit velikost pString? sizeof(p_info[25]), sizeof(PInfo[][25]) nejde.
  12. Akai

    pomoc hs race system

    Ani Google Translator se na tu maďarštinu nechytá.
  13. Akai

    pomoc dcmd

    Odstraň #if defined FILTERSCRIPT #else #endif
  14. Místo SetPlayerTeam používej SetPVarInt(playerid, "Team", teamid) a místo GetPlayerTeam napiš GetPVarInt(playerid, "Team"); Vyjde to nastejno, akorát tam nebude AntiTeamKill.
  15. Není to chyba, ale warning. Každopádně. Vytvořil sis nějakou proměnnou houseid, kterou potom vždycky přepíšeš s vytvořením každého nového domu - nesmysl. A nakonec ji nikde ani nepoužiješ. Vůbec ji tam nepotřebuješ.
×
×
  • Create New...